Sănătos și fericit

35,00 lei

Această carteSănătos și fericit-leacuri din potirul nesecat al naturii  este, înainte de toate, un instrument de muncă în fitoterapie.Scopul său este de a încuraja utilizarea plantelor în prevenirea şi tratarea unor boli, atât de către medici, pentru întregirea trusei lor medicale, cât şi de oameni bolnavi sau sănătoşi în drumul căutării şi păstrării sănătăţii.

comenzi rapide 0728970915,0234537346

Descriere

Sănătos și fericit
Descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României BARBU, IULIANA Sănătos şi fericit / Iuliana Barbu. – Bacău : Editura Babel, 2017 Conţine bibliografie ISBN 978-606-8583-64-8615
Cartea conţine numeroase învăţăminte uşor de aplicat şi care pot contribui la menţinerea stării de sănătate.
Această lucrare, apărută la îndemnul multor semeni ce s-au vindecat prin folosirea remediilor din natură, nu se vrea doar o carte în plus în domeniul ,,medicinei integrative”.
Această carteSănătos și fericit-leacuri din potirul nesecat al naturii  este, înainte de toate, un instrument de muncă în fitoterapie.
Scopul său este de a încuraja utilizarea plantelor în prevenirea şi tratarea unor boli, atât de către medici, pentru întregirea trusei lor medicale, cât şi de oameni bolnavi sau sănătoşi în drumul căutării şi păstrării sănătăţii.
Sănătos și fericit
Procesul vegetal reprezintă, mecanismul central în jurul căruia gravitează întreaga viaţă terestră: dacă ne gândim că plantele reprezintă pentru animale şi om unica sursă de elemente anorganice indispensabile creşterii şi stării lor de bine, vom înţelege că sursele vieţii în întregime, mineralele, glucidele, lipidele şi proteinele provin din vegetale, rezultat al proceselor de fotosinteză şi Plantele reprezintă astfel sursa proteică universală şi exclusivă, veriga pentru transformarea oxigenului, indispensabil vieţii. Datorită lui au apărut toate impulsurile biologice care au permis evoluţia regnului animal pe planeta noastră, determinând perpetuarea speciei.
Sănătos și fericit-leacuri din potirul nesecat al naturii
Naşterea, botezul, nunta şi înmormântarea, serviciile divine, sărbătorile religioase, marile solemnităţi cu ocazia solstiţiului de iarnă sau de vară, serbările vânătoreşti sau campestre în toate formele lor diverse, sunt străbătute intim de acest cult al plantelor.
Așadar, dragă cititorule, nu uita! Plantele sunt ca și noi, o parte de viață, ele abia așteaptă să ni se dăruiască spre folosul trăirii în fapte bune pe acest pământ unde suntem cu toții OASPEȚI ai ZIDIRII lui DUMNEZEU.
Sănătos și fericit-leacuri din potirul nesecat al naturii
Nimic din lucrurile omenești nu ar fi existat dacă la orice lucru pe care l-am fi întreprins ne-am fi gândit la nereușită.
Deoarece întotdeauna lângă cultivarea pământului se află nerodirea, lângă afacerile negustorești, paguba, lângă căsătorie, văduvia, lângă educația copiilor, lipsa lor.
Cu toate acestea, pe toate le întreprindem și ne sprijinim pe cele mai bune nădejdi încredințând săvârșirea lor lui Dumnezeu, Care rânduiește toate
Iuliana Barbu

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sănătos și fericit”

S-ar putea să-ți placă și…