Pernuta cu plante pentru PROTECTIA CASEI

50,00 lei

Pernauta pentru PROTECTIA CASEI SI FAMILIEI TALE ,SUB TOATE ASPECTELE(emotional ,fizic,spiritual)constituie un dar MAGICPENTRU SARBATORI SI EVENIMENTE ANIVERSARE.

Acţiunea plantelor se produce cu toată forţa şi pe diverse căi.

Poti face o comanda telefonica rapida :0234/537346,0728970915

Descriere

Pernuta cu plante pentru PROTECTIA CASEI

Pernuţele PROTECTIA CASEI POT FI  pictate manual sau cusute cu dragoste din diverse materiale la manastiri iar plantele sunt culese in noaptea de Sanziene de ,,OAMENI CURATI ,,de pe campurile FARMACIA NATURII.
Pernauta pentru PROTECTIA CASEI contine un amestec din plante cu potenţial echilibrant în plan energetic. Vibraţiile subtile emise de plante şi conţinutul mare de uleiuri volatile din acestea contracarează energiile şi vibraţiile negative emise asupra casei si familiei . Acţiunea plantelor se produce cu toată forţa şi pe diverse căi.

Compozitie: Sanziana 8%;flori de Galbenele 5%; Cicoare 3%; Iarba mare 3%;Salvie 14%; Talpa gastei 3%; Busuioc 14%; frunze si flori de Paducel 5%; Coada Soricelului 10%; Lavanda 10%; iarba de Vetrice 1%; flori de camp din flora spontana 24%, tablete de sare , ulei esential Ylang Ylang , Citronela; Portocale;
Mod de utilizare: se ţine descoperita (fără ambalaj) în încăperi, în preajmă pe noptieră, în caminul familiei. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator unic pernuta PROTECTIA CASEI: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 100g
Dimensiuni aproximative: 15x15cm

Modelele tesaturii sunt diverse .

Contraindicatii:alergii la una din componente

Produs de uz extern pentru aromaterapie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pernuta cu plante pentru PROTECTIA CASEI”

S-ar putea să-ți placă și…