SĂNĂTATE prin seminţe, legume şi fructe. Pledoarie pentru viaţă lungă, autori Ovidiu Bojor, în colab. cu Catrinel Perianu

33,00 lei

Ovidiu Bojor incepe cu inceputul : povestea celui mai complex si celui mai minunat laborator care se afla la baza vietii, si anume celula vegetala.

Stoc epuizat

Descriere

Tutlu: SĂNĂTATE PRIN SEMINŢE, LEGUME ŞI FRUCTE. Pledoarie pentru viaţă lungă
Autori: Ovidiu Bojor în colab. cu Catrinel Perianu
Cartea se bazeaza pe ideea ca primele medicamente trebuie sa fie alimentele.
Anul aparitiei: 2005; Ed. a 3-a, rev 2009
Nr. pagini: 226
Editura: Fiat Lux Bucureşti
Index ISBN: 973-9250-85-8
Lector: GABRIELA SOARE
Coperta si grafica: NECULAI GALERIU
Tehnoredactare: NITSCH-PETIOKY LORAND

Pledoarie pentru o viata lunga a d-lui Ovidiu Bojor incepe cu inceputul : povestea celui mai complex si celui mai minunat laborator care se afla la baza vietii, si anume celula vegetala. Iar daca la baza celula vegetala se afla la baza vietii, la baza alimentiei omului se afla rezultatul biosintezei vegetale, indifferent ca este vorba de glucide, protide grasimi sau vitamine. In consens cu marile sisteme de medicina traditionala, in Pledoarie pentru viata lunga se considera ca primele medicamente sunt (sau ar trebui sa fie) alimentele. Sistemul care ne este propus in Pledoarie pentru viata lunga are in vedere oferta de produse naturale a continentului European , dar, datorita fenomenului de globalizare, mai vechi decat s-ar crede, aceasta oferta are, de fapt, dimensiuni universale pentru ca, mai mult decat locuitorii altor continente, europenii n-au ezitat sa profite de toate roadele pamantului, indifferent de provenienta lor. Pledoarie pentru viata lunga este cea mai frumoasa si mai verosimila versiune contemporana, scrisa cu instrumentele stiintei, a basmului Tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Cine si-o face carte de capatai, citind-o cu atentie si urmandu-I consecvent recomandarile, de la dieta la atitudinea etica si spirituala, va avea sansa de a intelege pe cont propriu ce inseamna tineretea fara batranete si viata fara de moarte.

Cartea se bazeaza pe ideea ca primele medicamente trebuie sa fie alimentele. In prima parte sunt prezentate principalele fructe, legume si seminte cu rol benefic in sanatate. In a doua parte sunt formulate recomandarile necesare pentru utilizarea fructelor, legumelor si semintelor pe grupe de afectiuni. Toate aparatele corpului omenesc sunt prezente cu afectiunile lor, dupa cum beneficiaza de intinse capitole si bolile de nutritie, afectiunile dermatologice, afectiunile reumatismului, afectiunile sistemului nervos, boala canceroasa etc. In general, aproape orice boala de care poate suferi un om primeste recomandari terapeutice uneori suficiente, de multe ori in complementaritate cu solutiile medicinei alopate si interventiile chirurgicale. O atentei speciala este acordata dietei si atitudinii etice si spirituale ale vietii de fiecare zi.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SĂNĂTATE prin seminţe, legume şi fructe. Pledoarie pentru viaţă lungă, autori Ovidiu Bojor, în colab. cu Catrinel Perianu”

S-ar putea să-ți placă și…