Comentarii

Parerea ta conteaza!

Ne ajuta sa imbunatatim continuu activitatea, sa diversificam produsele, sa extindem formulele folosite, sa adaptam produsele la cerintele oamenilor. Ne ajuta sa creem produse noi.

Scrie pentru celalalt!

Te rugam sa apreciezi, pozitiv sau negativ dupa cum consideri, produsele noastre, articolele, informatiile, relatarile expuse pe acest site. In felul acesta vei contribui la informarea altor vizitatori ai site-ului si vei genera o opinie generala obiectiva.

Fara restrictii, doar de bun simt!

Mesajele voastre nu sunt restrictionate sau cenzurate in niciun sens. Trebuie insa pastrate cateva reguli de bun simt pe care le gasesti citind aceste Reguli de confidentialitate si conditii de utilizare a site-ului farmacianaturii.ro

Comentariile tale:

 

1 thought on “Comentarii

 1. Buna seara, numele meu este Paul si am 36 de ani. Vreau doar sa va impartasesc experienta mea in ceea ce priveste tratamentul naturist.
  In 2015, in urma unui control de rutina, am fost depistat cu Hepatita B. In acel moment, primul instinct a fost panica , iar ulterior cautarea unor medici sa ma trateze.
  Am fost la medici din Bacau, neoferimdu-mi, un raspuns favorabil, am incercat la Bucuresti, dar a fost un esec total si acolo. Nestiind incotro sa o apuc, am decis sa o contactez pe doamna Iulia Barbu. In urma discutiei cu dansa, m-a linistit cu o calmitate si un pozitivism extraordinar, spunandu-mi “stai linistit, o sa scapam si de asta”.
  Am renuntat la a mai cauta solutii la medici si am urmat tratamentul prescris de dansa. In urma tratamentului, in decembrie 2019, am avut viremie nedetectabila. Iar astazi in 2021, tin sa precizez ca, in urma analizelor sunt negativ la virusul Hepatic B, avand chiar si o cantitate crescuta de anticorpi, nepermitandu-mi sa ma vaccinez.
  Desi foarte multa lume este sceptica in ceea ce privesc tratamentele naturiste, pe mine m-au ajutat.
  Doamna Iulia Barbu a fost un inger pazitor pentru mine si m-a ajutat sa scap de aceasta boala.
  Recomand cu incredere Farmacia Naturii si sunt sigur ca pentru orice problema dansa va face tot posibilul sa o rezolve.

Lasă un răspuns