Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Termeni si conditii

de utilizare a site-ului farmacianaturii.ro

Termeni si conditii de utilizare a site-ului


Definitii

Prin termenul “societate” intelegem SC Farmacia Naturii SRL, care este administratorul acestui site.
Prin termenul “client” intelegem orice persoana juridica sau fizica care plaseaza o comanda prin intermediul site-ului farmacianaturii.ro .
Termenul “continut” se refera la toate informatiile si imaginile care se gasesc pe site-ul farmacianaturii.ro .
Prin termenii „site”, „site-ul” si „acest site” intelegem continutul domeniului farmacianaturii.ro.

 Generalitati

Vizitarea site-ului farmacianaturii.ro si comandarea produselor vandute prin intermediul acestui site implica acceptarea acestor Termeni si conditii. Se recomanda citirea cu atentie a acestora. Site-ul farmacianaturii.ro este proprietatea societatii Farmacia Naturii SRL, avand codul unic de inregistrare RO 13987028  si numarul de inregistrare la Registrul Comertului J04/398/2001. Farmacia Naturii SRL isi asuma dreptul de a efectua modificari ale acestor termeni si conditii, fara o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

SC FARMACIA NATURII SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucarilor de Date cu Caracter Personal cu nr. 26394/2014. Informatiile cu caracter personal din formularul de inregistrare ca utilizator, vor fi folosite de catre Societate pentru reclame, marketing, publicitate (prezentarea de oferte promotionale, anuntarea promotiilor in curs, mesaje publicitare, etc), dar şi pentru comertul on-line (prelucrarea si confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, comert cu amanuntul prin corespondenta, etc). Societatea se obliga sa nu faca public sau sa vanda baza de date continand datele personale ale clientilor. Clientii sunt solicitati sa furnizeze informatiile cu caracter personal intrucat acestea sunt necesare facturarii si livrarii, iar refuzul acestora determina neonorarea comenzilor şi nefurnizarea  de informaţii privind promoţiile şi mesajele publicitare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va impotriviti prelucrarii propriilor date personale si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa farmacia_naturii@yahoo.com sau prin trimiterea unei posta pe adresa societatii noastre.

Societatea garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Societatea nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice erore sau defectiuni ale softului utilizat pentru realizarea si gazduirea site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de farmacianaturii.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Societatea nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul farmacianaturii.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea Termenilor de utilizare. Mesajele nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din partea de jos a fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Abonatii newsletter-ului  farmacianaturii.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura si nici continutul mesajelor respective. Farmacia Naturii SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca considera ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

Reguli de confidentialitate

Farmacia Naturii SRL se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului farmacianaturii.ro în conformitate cu Legea nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările și completările ulterioare. Prioritatea noastra principala este de a face orice efort posibil ca datele trimise de utilizatori si stocate de catre noi sa ramana confidentiale si sa fie folosite numai in scopurile pentru care au fost incredintate. Farmacia Naturii SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs. unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de date obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga datele dumneavoastra altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Farmacia Naturii SRL poate, din proprie initiativa sau la cererea Dvs., sa completeze, corecteze sau sa stearga orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, depasite sau atunci cand nu mai doriti sa figurati in baza noastra de date. Farmacia Naturii SRL utilizeaza instrumente de informare, imbunatatire, publicitate oferite de diversi furnizori, respectand politicile acestora de confidentialitate, termeni si conditii (precum politicile Google, WordPress, etc), dar permitand vizitatorilor sa renunte partial sau total la aceste politici (precum optiunile de renunțare la monitorizarea Google Analytics s.a.m.d.) prin mijloace puse la dispozitie de furnizori, acolo unde este cazul.

Obligatiile utilizatorilor

Utilizatorii site-ului farmacianaturii.ro se obliga sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre propria identitate in momentul in care se inregistreaza pe site ca utilizatori. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre clienti, ne rezervam dreptul sa le blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa alegeti un nume de utilizator (adresa de email) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui Farmacia Naturii SRL si/sau clientii sai, produsele si serviciile prezentate pe acest site. Nici un email nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site. Farmacia Naturii SRL poate si va folosi utilizatorii inregistrati in baza de date a site-ului in scopuri de marketing.

Copyright

Intregul continut al site-ului este proprietatea Farmacia Naturii SRL si a furnizorilor / partenerilor sai. Orice reproducere a continutului fara acordul Societatii este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Nici un material de pe site-ul farmacianaturii.ro nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea Farmacia Naturii SRL. Utilizatorii se obliga sa respecte Reguli de confidentialitate, Termeni şi conditii de utilizare care includ, dar fara a se limita la aceste actiuni, sa nu copieze texte sau portiuni de informatii, texte, grafica sau filme pentru folosirea lor in scopuri comerciale.

Termeni si condiţii

Site-ul farmacianaturii.ro este un serviciu gratuit furnizat ca atare de catre Farmacia Naturii SRL, cu sprijinul colaboratorilor si partenerilor sai. Site-ul farmacianaturii.ro este redactat in limba romana – catalog online de produse – creat, dezvoltat si operat de Farmacia Naturii SRL si caruia i se aplica Termeni şi conditii de utilizare care includ, dar fara a se limita la acestea, informatiile, uneltele interactive, produsele, toate textele, pozele si alte date publicate in toate paginile site-ului.

Absolvirea de răspundere

Continutul, serviciile si materialele din acest site sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile” si sunt conforme prezentelor reguli si conditii de confidentialitate. Farmacia Naturii SRL se absolva de orice raspundere, exprimata direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat, la orice garantie privind informatiile, datele, procesarea datelor, acuratetea informatiilor. Societatea nu acorda nici o garantie ca serviciile oferite cu dorintele dumneavoastra, neintrerupte, la timp si fara erori, sau ca erorile vor fi corectate la timp. Societatea nu poate fi raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, speciale sau tangentiale, rezultand din folosirea sau incapacitatea de folosire a serviciilor si continutului aflat pe site-ul farmacianaturii.ro, inclusiv dar nelimitandu-se la daune pentru pierderi din folosinta, pierderi de date sau alte intangibile, chiar daca Farmacia Naturii SRL a fost instiintata de posibilitatea unor asemenea daune.

Comentarii, opinii si alte date/informatii

Comentarii/opiniile clientilor vor fi afisate in urma aprobarii acestora de catre administratorul site-ului. Continutul acestora nu trebuie sa fie obscen, amenintator, defaimator, sa contina virusi, nu trebuie sa tulbure in nici un fel viata privata a altor persoane si nici sa incalce drepturile de proprietate intelectuala. De asemenea, nu trebuie sa contina texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Societatea are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea nu-si asuma responsabilitatea si nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru daunele produse de astfel de comunicari. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Informatii despre produse

Site-ul este specializat in vanzarea suplimentelor alimentare, a produselor de ingrijire si cosmetice pentru care nu este necesara o prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a etichetei produselor. Toate informatiile de pe site au scop informativ si nu substituie sfaturile si prescriptiile medicului sau a oricarui personal medical specializat.

Promotii

Societatea isi stabileste singura regulamentele concursurilor si promotiile pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostiinta eventualilor partecipanti prin intermediul site-ului si prin orice mijloc legal il va considera necesar. De promotii beneficiaza doar acele comenzi ce respecta intocmai regulamentul promotiei. De asemenea, promotiile se aplica comenzilor inregistrate pe site-ul societatii si in magazinele acesteia in perioda de timp in care promotia este valida. Toate promotiile se desfasoara in limita stocului disponibil si nu sunt cumulabile. Produsele cumparate la lichidarile de stoc nu se pot returna.

Preturi

Preturile produselor afisate pe site sunt in RON si includ TVA.

Lansarea comenzii

Lansarea comenzii online este o etapa de preluare a informatiilor privind comanda efectuata. Ulterior acesteia Farmacia Naturii SRL revine telefonic la client pentru confirmarea detaliilor acesteia, obtinerea acceptului clientului privind integritatea comenzii lansate si alte comunicari sau completari ale datelor de livrare. Refuzul clientului sau imposibilitatea contactarii telefonice a acestuia de catre Societate, induce automat anularea comenzii ca fiind neconfirmata, deci nedorita de catre client.

Livrarea produselor

Termenul de livrare al produselor cumparate pe site se incadreaza intre 2-7 zile lucratoare, din momentul lansarii comenzii. Societatea isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare in cazul in care produsele nu sunt in stoc. Societatea se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu bunurile comercializate, in momentul predarii acestora catre societatea de curierat cu care Societatea colaboreaza. Proprietatea asupra bunurilor comandate va fi trasferata la momentul efectuarii platii de catre Client.

Conditii de returnare

Conform art 4 din legea 130/2000, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Important: Produsul cumparat trebuie returnat in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala clientului. Returnarea se va face folosind aceleasi servicii de transport folosite la livrare. Societatea se obliga sa inapoieze contravaloarea produsului in termen de 30 de zile de la data primirii cereri in scris si a produsului returnat.

Clauze

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii conditiile si termenii de utilizare. Valoarea acestora echivaleaza cu un contract incheiat intre societate si client. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Declinarea responsabilitatii

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.
Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de a folosi informatiile prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.
Societatea nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor de pe site, motiv pentru care Societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral acele comenzii in cazul in care produsele ce lipsesc din stoc nu sunt disponibile pentru ca nu mai apar in oferta furnizorului sau din motive precum epuizarea editiei, etc. In cazul in care plata s-a facut in avans, clientii vor avea dreptul de a primii inapoi banii platiti pentru produsele respective. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de Societate dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la acest client. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor de pe site, acestea fiind identice cu cele primite de la reprezentantii fiecarei marci. De asemenea, unele imagini care sunt prezentate pe site pot fi cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini din cauze precum modificarea design-ului, etc.

Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si Societate se va rezolva pe cale amiabila.
In cazul in care partile nu au reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor judecatoresti competente.

Dispoziţii finale

Prin simplul fapt al accesarii acestui site sunteti de acord cu acesti Termeni si conditii de utilizare a site-ului farmacianaturii.ro. Daca nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa intrerupeti utilizarea acestui site.