Medici și fitoterapeuti parteneri de medicină complementară

Medici și fitoterapeuti, colaboratori ai noștri pe care vi-i recomandăm pentru sănătatea și echilibrul dumneavoastră din multe ramuri ale medicinei complementare (alternative).

DR. APETROAIE LORIN

Superdoctor
  • STR. ENERGIEI, Nr. 21, BACĂU, Cod Postal 600273, Jud. BACĂU
  • 0234-523 185
  • Medicina generala -Ecografie
  • Medic de 5 stele Uman ,empatic Superspecialist

 Farmacist Carmen PonoranFarmacist Holistic

este farmacist specialist cu competenţă în homeopatie din 1992, formator în domeniul homeopatiei, acreditat de Ministerul Sănătăţii.

Susţine modulul de curs cu tematica referitoare la medicamentul homeopat la cursul de homeopatie organizat de Societatea Română de Homeopatie şi la cursul de homeopatie pentru obţinerea competenţei de catre farmacişti.

Lucrează la Laboratoarele Plantextrakt din 1994 unde ocupă în prezent funcţia de director ştiinţific. Este secretar general al Asociaţiei Române de Gemoterapie şi Homeopatie, unde coordonează activitatea de formare a farmaciştilor şi asistenţilor de farmacie în domeniul gemoterapiei şi de iniţiere în homeopatie.

O puteţi contacta la tel: 0726.766.043 sau pe e-mail: c_ponoran@yahoo.com

IRINA PLEŞCAN – Terapia florală BACH, Medicina Ayurveda, Biorezonanţă

“Experienţa mea este în domeniul medicinei tradiţionale indiene Ayurveda , pe care am studiat-o începând cu anul 2004 […]. Începând din 2007, căutările personale m-au adus în contact cu terapia florală Bach, o terapie de vindecare emoţională, pe care am simţit-o perfect complementară cu Ayurveda, în ideea unei vindecări holistice şi individualizate. De curând am finalizat al 3-lea nivel de training organizat de Bach Centre din Marea Britanie pentru a deveni consultant” Consultant: Farm. Irina Pleşcan Tel: 0728290242.


Kinetoterapeut Liliana Manole (Medicină fizică și de reabilitare – Kinetoterapie)

  • Specialitate:Medicină fizică și de reabilitare – Kinetoterapie
  • Telefon:0744812547
  • Localitate:Bacau
  • Județ:Bacau

arghAsociația Română de Gemoterapie și Homeopatie

Sloganul nostru imprumuta vorbele celebre ale lui Hipocrate “Mai intai de toate sa nu faci rau” pe care gemoterapia si homeopatia le poate respecta intru totul: “Primum non nocere” – HIPOCRATE. … mai multe pe www.gemoterapie.ro


dr-valeriu-flueraruDr. VALERIU FLUERARU (Paşcani – Bacău – Iaşi) – Medic primar ORL

Dr.VALERIU FLUERARU Medic primar ORL: audiometrie, timpanometrie, chirurgie cu radiofrecventa, scanare ELECTROSOMATOGRAF; Consultatii de specialitate ORL (otomicroscop, timpanograma); Chirurgie fara sangerare cu Radiofrecventa (aparat ELLMAN); Evaluarea starii de sanatate cu ELECTROSOMATOGRAF (citeşte articolul), depistarea disfunctiilor, selectarea alimentatiei, fitoterapie şi alte tratamente naturiste.
Vezi mai multe pe romedic.ro.


iulia-padureanuDr. IULIA PĂDUREANU – Homeopatie, Apiterapie, Fitoterapie, Aromaterapie şi Medicină Ayurvedică

“Datorita acestei cunoasteri, am ajuns sa cred ca fiecare persoana este unica si diferita de celelalte, suntem suma alegerilor si renuntarilor noastre, cred cu tarie ca suntem ceea ce mancam, ceea ce citim si de ce nu si ceea ce cred altii despre noi. Am adunat citeva pareri ale unor pacienti carora le-am cerut sa vorbeasca despre mine si intilnirea noastra in cabinetul de homeopatie”.

…vezi mai multe aici

dr. Mihaela Orodan doctor holistic

Tel/Fax: (40-257) 282702
Adresa: str. Mihai Eminescu Nr.51 Arad, cod poştal 310085, România
E-mail: mihaela_noni@yahoo.com

Experienta profesionala

Perioada   2003 până in present

Funcţia sau postul ocupat   Manager- Medic SC Apimedica SRL . E-mail: apimedicaapimed@yahoo.com

Activităţi şi responsabilităţi principale    

Organizarea şi coordonarea activităţii primului cabinet de medicina  alternativa-acupunctura, fitoterapie,  homeopatie, medicină cuantică din judeţul Arad care respectă principiile medicinii tradiţionale chineze în  corelaţie cu medicina alopată prin laboratorul de analize medicale din cadrul societăţii (aprox.10000    pacienţi /an)