Implicare socială

iuliana-barbu-alba-iulia SĂNĂTOS ŞI FERICIT
CU FARMACIA NATURII

    Mulţi oameni se află astăzi într-o căutare disperată a vindecării. Cei aflaţi in suferinţe mai grele ajung să consulte zeci de medici, se internează în multe spitale din tară şi urmează diverse tratamente, însă de cele mai multe ori fără nici un rezultat. Diagnosticele puse de medici variaza de la boli comune pana la boli grave. Fiecare medic da un alt diagnostic şi un alt tratament. De obicei se simte o uşoară îmbunătăţire a stării de sanatate la începutul tratamentului, apoi boala reve­ne la starea iniţială. Unii fac schimbari majore in viata lor, schimba serviciul sau renunta la el ,dar constata ca nici această schimbare nu ii ajuta să-şi revină. In disperarea lor, continua să caute un remediu pentru boala, facand apel la practicanţii medicinei alterna­tive.

     Multe boli se abat fără deosebire atît asupra credincioşilor, cît şi asupra ne­credincioşilor, atat asupra bogatilor cat si asupra saracilor. Ele variază în gravitate. Cele mai multe boli sunt însă în mod evident cauzate de păcat, dupa cum spune BIBLIA, dar sunt si oameni care îşi pro­duc singuri boala prin modul în care trăiesc. Este de neimaginat cîte boli ar putea fi prevenite printr-un stil de viaţă NORMAL (aflati ce este normalul, citind vietile sfintilor). Cancerul, bolile psihice, accidentele de circulaţie practic ar dispărea dacă s-ar renunţa la droguri, tutun, alcool. Creşterea nivelului de trai transformă oamenii în gur­manzi, afectaţi şi ei de diverse boli: hipertensiune arterială, ateroscleroză, atac de cord, diabet, hiperuricemie (gută) şi carii dentare, pentru a menţiona doar cîteva.

    FARMACIA NATURII este CONSILIERUL DUMNEAVOASTRA, a celor aflati in aceste situatii disperate dar si a celor doritori sa-si traiasca viata frumos, prevenind degradarea corpului fizic. Veti gasi aici in acest site SFATURI UTILE (împărțite pe subiecte) atat pentru mentinerea sanatatii cat si remedii din natura pamantului strabun. Pentru cei atinsi deja de boala, puteti cumpara produse naturale din MAGAZIN ONLINE la preturi accesibile. Pentru cei ce vor sa inceapa o afacere in Agricultura va vom pune la dispozitie materiale utile. Specialistii nostri va stau la dispozitie oferindu-va CONSULTANTA GRATUITA.

INIMA LANGA INIMA de vom fi, bolile ne vor ocoli !

Dr. ing .Iuliana Barbu


logo-comunitati-verziActivităţi recente

Suntem mereu în mişcare. O mişcare către semeni şi pentru ei. … mai multe


logo-comunitati-verziPrograme comunitare

Una din activități a fost la Palanca, unde dl. director Dumitru Cojocaru și dra. Andreea Juverdeanu, profesor de biologie, au fost nişte gazde desăvârşite. Dna. Dr. Iuliana Barbu, fondator al Farmaciei Naturii, cercetator și fitoterapeut, a pledat în fața a 100 de elevi și 20 de părinți și profesori pentru păstrarea echilibrului ecologic al zonei, … mai multe


logo-comunitati-verziSari pentru comunitate

PROPUNEM UN PROIECT, O ATITUDINE UMANA SI SOCIALA. O invitatie la construirea unei comunitati in care sa ne simtim integrati, utili si recunoscatori. O comunitate care stie sa isi dezvolte potentialul uman si social, care poate sa-si identifice problemele si vrea sa le rezolve prin implicarea membrilor sai…. mai multe