GRINTUSS – sirop de tuse pentru adulti – Aboca

89,00 lei

Sirop antitusiv, expectorant si antispastic, emolient pentru căi respiratorii.

Descriere

Sirop de tuse  natural – balsam emolient cu rol de protectie pentru o respiratie sanatoasa

Indicatii: Grintuss pentru adulti este un sirop pentru sanatatea cailor respiratorii. Datorita actiunii plantelor cultivate de Aboca, cum ar fi Grindelia Robusta, Patlagina si Siminoc acest sirop de tuse pentru adulti actioneaza ca un balsam cu rol emolient si protector. Formula sa imbogatita cu Miere si Uleiuri esentiale de Lamaie, Anason si Eucalipt care completeaza eficienta siropului, ii confera acestuia un gust placut.
Extractele naturale continute de Grintuss Sirop de tuse pentru adulti, au tendinta naturala de a se separa. Cristalizarea usoara se datoreaza Mierii naturale. Agitati flaconul inainte de utilizare
Administrare: Se recomanda administrarea unei linguri de 2 ori pe zi. Acest sirop de tuse poate fi luat ca atare sau diluat cu apa, lapte, ceai. Poate fi folosit de fumatorii activi si pasivi. In acest caz, se recomanda administrarea unei linguri de sirop dimineata.
Compozitie: Datorita actiunii plantelor cultivate de Aboca, cum ar fi Grindelia robusta, Patlagina si Siminoc siropul actioneaza ca un balsam cu rol emolient si protector.
Formula sa imbogatita cu Miere si Uleiuri esentiale de Lamaie, Anason si Eucalipt care completeaza eficacitatea siropului, ii confera acestuia un gust placut.
Prezentare: 210 grame
Producator: Aboca, Italia

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „GRINTUSS – sirop de tuse pentru adulti – Aboca”

S-ar putea să-ți placă și…