Pernuţa cu plante antigripală MIJLOCIE (300g)

55,00 lei

Uleiurile degajate din plante ,fac un mediu aseptic atat in interorul corpului ct si in exterior!

Amestec din plante indicat în stări gripale, cefalee, stări febrile,  diverse afecţiuni respiratorii (bronşite, tuse, astm, nas înfundat, apnee nocturnă etc). Acţionează asupra sistemului imunitar şi aparatului respirator.  Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.

Poti face o comanda telefonica rapida :0234/537346,0728970915

Descriere

Pernuţa cu plante antigripală MIJLOCIE 300gMIROS

Profesorul doctor Dorin Sarafoleanu, seful Clincii ORL de la Spitalul “Sf. Maria” si membru al Academiei de Stiinte Medicale, spune ca “mirosul este unul dintre simturile foarte importante cu care omul este inzestrat. Desi are tendinta sa regreseze la omul modern, mirosul reprezinta deopotriva un sistem de alarma al organismului si un simt legat de placerile vietii de zi cu zi. In plus, mirosul, alaturi de gust, vaz, auz si simt tactil, intervine in relatia interumana si in sistemul de comunicare. Pentru o buna comunicare, siguranta si echilibru psihologic, omul trebuie sa aiba toate simturile in perfecta stare de functionare”. In ultima vreme, simtul olfactiv este supus unui bombardament de senzatii din cauza avantajelor vietii moderne: aer conditionat, detergenti, dezodorizante. Toate acestea pot la un moment dat sa reduca din acuitatea mirosului. Pe de alta parte, tot viata moderna ne ofera o serie intreaga de factori responsabili pentru unele afectiuni inflamatorii acute si cronice sau cancere la nivelul foselor nazale, care evident afecteaza mirosul.

Pernuţa cu plante antigripală MIJLOCIE 300g

Amestec din plante  indicat în stări gripale, cefalee, stări febrile,  diverse afecţiuni respiratorii (bronşite, tuse, astm, nas înfundat, apnee nocturnă etc). Acţionează asupra sistemului imunitar şi aparatului respirator.  Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.

Cele mai frecvente tulburari de miros sunt cele de origine virala. In cadrul epidemiilor de viroze, gripa sau in cadrul unor boli infecto-contagioase, mirosul poate fi afectat cu sanse mai mari sau mai mici de revenire, in functie de precocitatea tratamentului.

Pernuţa cu plante antigripală MIJLOCIE 300g

De asemenea, mirosul se reduce in cazul alergiilor. Mirosul reapare daca, la indicatia medicului, se pun picaturi in nas, care produc vasoconstrictie si permit accesul aerului la nivelul petei olfactive. Prin cronicizarea acestor boli se poate ajunge insa la afectarea filetelor nervoase ale celulelor olfactive. Acestea sunt extrem de sensibile la agresiuni si, daca nu se intervine la timp, pot sa survina diminuari ale mirosului (hiposmie) sau disparitia completa a mirosului (anosmie).In afara de cauzele enumerate de profesorul Dorin Sarafoleanu, pierderea mirosului se mai intalneste in boala denumita ozena. Din fericire, aceasta boala nu este foarte frecventa. Ea se manifesta prin formarea unor cruste in nas care distrug structura mucoasei nazale.

Pernuţa cu plante antigripală MIJLOCIE 300g

Atunci cand bolnavul isi sufla nasul apar aceste cruste sub forma unui mulaj al foselor nazale. Crustele sunt extrem de urat mirositoare, cu iz putrid, greu de suportat de anturaj, pentru ca suferindul nu le percepe din cauza distrugerii sistemului olfactiv.Tulburarile de miros se mai intalnesc in rinite crustoase, in tumori benigne sau maligne extinse la nivelul sistemului olfactiv. In cazul tumorilor maligne, disparitia mirosului este un simptom tardiv. In practica de zi cu zi, profesorul Sarafoleanu intalneste multi bolnavi care se neglijeaza si ajung in astfel de situatii grave. Chiar daca in cazul cancerului operatia reuseste din punct de vedere oncologic si functional, ea nu mai reuseste sa redea mirosul bolnavului. Oamenii care lucreaza in diferite medii toxice, cu substante chimice sunt expusi riscului de a suferi hiposmii sau anosmii. Si cei care lucreaza in industria textila, din cauza scamelor, pot face rinite cronice crustoase, care, netratate corespunzator, duc la pierderea simtului olfactiv.Mai exista tulburari de miros de cauza neurologica: tumori cerebrale, ateroscleroza cerebrala, boli degenerative (Alzheimer, Parkinson) la varstnici. Acestea se manifesta in special prin asa-numitele mirosuri false (parosmie). Tulburari de miros apar si in urma traumatismelor cranio-faciale.http://jurnalul.ro
Mod de utilizare Pernuţa antigripală MIJLOCIE (300g): se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie Pernuţa antigripală MIJLOCIE (300g): Soc (Sambuci flos), Busuioc (Basilici herba), Mentă (Menthae herba), Isop (Hyssopi herba), Muşeţel (Chamomille flos), Podbal (Farfarae folium), Cimbrişor (Thymi herba), Salcâm (Acaciae flos), Crăiţe (Tageti flos), Salvie (Salviae folium), flori de câmp, ulei Eucalipt, tablete de sare.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator Pernuţa antigripală MIJLOCIE (300g): SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 300g
Dimensiuni aproximative: 18x27cm

Contraindicatii :alergii la anumite plante din compozitie

Atentie materialele la fetele de pernute  difera de cele prezentate in functie de ce avem pe stoc.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pernuţa cu plante antigripală MIJLOCIE (300g)”

S-ar putea să-ți placă și…