Ultimul taietor sub limba din Europa: CIOBANU CORNEL -AUGUSTIN
Publicat de Cornel Ciobanu pe cornelciobanu.blogspot.com
A învăţat cum se face taiatul sub limba de la tatăl său, care a practicat metoda timp de peste 30 de ani. Spune că de la el a moştenit harul şi îndemînarea.
Rezultatele sale au ajuns să fie cunoscute atat în ţară cat şi în străinătate. Cea mai bună reclamă, fără trimiteri inventate şi false recomandări, i-au făcut-o chiar cei pe care i-a vindecat.
Dupa ce il asistase ani buni de zile pe tatal lui, a incercat sa faca si el o astfel de operatie. I-a reusit din prima si de atunci nu s-a mai oprit. I-a placut atat de mult sa ajute oamenii aflati in suferinta incat a urmat chiar cursurile unei scoli de profil si a ajuns asistent medical generalist cu acte in regula. “Intr-o zi un barbat din sat a venit la noi acasa pentru ca tatal meu sa-l trateze. Era bolnav de hepatita! Tata era plecat si m-am oferit eu sa-l tai. Operatia a decurs excelent, omul a scapat de hepatita si de atunci s-a dus vorba din om in om ca in afara de tatal meu si eu pot face aceasta mica interventie!”
Rezultatele sale au ajuns să fie cunoscute atat în ţară cat şi în străinătate. Cea mai bună reclamă, fără trimiteri inventate şi false recomandări, i-au făcut-o chiar cei pe care i-a vindecat.
– Ce boli se pot vindeca prin această metodă?
– În special afecţiunile hepato-biliare (hepatită de orice fel, ciroză, mai ales diabet), infecţii în sange, leucemie, colesterol mărit, disfuncţii sexuale (impotenţă), probleme de menstruaţie, hipertensiune, anemii, migrene, acnee, psoriazis, varice, spondiloză sînt doar cîteva din bolile care se pot trata cu aceste tăieri sub limbă. Mai mult, există oameni care se simt obosiţi tot timpul şi acuză stări de epuizare, oameni care nu au poftă de mancare şi, după ce mănancă, le vine mereu să verse. Aceştia, dacă se taie sub limbă, capătă dintr-o dată, ca printr-un miracol, voiciune şi poftă de viaţă. A nu se crede, totuşi, că tăierea sub limbă vindecă toate bolile pămantului… Un alt aspect ar fi că, după felul în care arată vinişoarele, pot să cunosc dacă boala din organism este recentă sau mai veche. Un om bolnav are vinişoare îngroşate, cu ramificaţii vizibile. După tăiere, în funcţie de culoarea şi vascozitatea sangelui, cunosc ce organe sunt afectate şi le spun oamenilor de ce să se trateze.
– Este taiatul sub limba recomandat numai pentru oamenii bolnavi sau şi pentru cei sănătoşi?
– O astfel de operaţie este benefică pentru toată lumea. Se poate face şi preventiv. Nu doare şi nu face rău nimănui. Eu sînt tăiat sub limbă de aproape 30 de ori. N-am fost bolnav niciodată, n-am avut probleme cu ficatul, cu inima cu absolut nimic. Am deja oameni care vin în fiecare an. Este o detoxifiere a sangelui şi a întregului organism. Operaţia durează 15-20 de minute, pană cand sangerarea se opreşte de la sine, fără să lase vreo urmă. Saliva şi apa rece cicatrizează imediat.
Taiatul sub limba – reînvierea unei tehnici vechi de sute de ani
Despre bolile care se rezolva prin aceasta tehnica, Cornel Ciobanu vorbeste cu o siguranta dezarmanta: “Vreau sa fiu bine inteles. Taierea sub limba nu rezolva toate bolile pamantului. Pana acum, am vindecat mai mult de zece mii de bolnavi, fiecare avand una sau mai multe probleme de sanatate. Din cate am observat, cele mai bune rezultate le-am obtinut in afectiuni ale ficatului (hepatite, indiferent de virus, ciroze hepatice), infectii ale sangelui, tensiune arteriala, acnee, varice, migrene, balbaieli, psoriazis, dar mai ales diabet. In plus, am constatat o crestere spectaculoasa a imunitatii persoanelor taiate sub limba, dupa circa o luna de la operatie. La inceput, pacientul simte o oarecare slabiciune, dar in cateva zile, progresiv, efectele benefice incep sa fie vizibile: dispar starile de moleseala, omul prinde putere, are pofta de mancare, se duce orice anemie si slabiciune trupeasca. De fapt, organismul singur face toate astea, fara medicamente si fara alte tratamente. Fara toxine, poate sa-si coordoneze optim procesele chimice. Totul e ca bolnavul sa tina tratament timp de o luna de zile, sa evite afumaturile, ouale tari si grasimile animale. Dupa aceea, chiar si cei care au suferit de hepatita pot manca orice”.
Taiatul sub limba – articol in “Taifasuri” de Doina Ferenţ
Provenit din localitatea Lupeni, judeţul Hunedoara, Cornel Augustin Ciobanu a cutreierat lumea şi a tratat sau chiar vindecat peste 30.000 de oameni prin darul pe care-l are. Adept al medicinei naturiste, el a învăţat să elimine toate toxinele din organism printr-o simplă incizie pe vasele de sânge de sub limbă, metodă care are o vechime de peste 5.000 de ani şi care a fost prima oară efectuată de tibetani. În Europa, această metodă de curăţare a fost importată de câteva sute de ani, iar la început se efectua cu trestie, brici sau chiar ciob de sticlă. Odată cu timpul, însă, operaţia a fost adaptată timpurilor moderne, iar în prezent, incizia sub limbă se face cu lamă, mănuşi şi tăviţă, absolut sterile.
Ce presupune tăierea sub limbă?
După cum spune chiar asistentul medical generalist Cornel Augustin Ciobanu, tăierea sub limbă este un leac băbesc împotriva bolilor pentru care medicina modernă încă nu a găsit remedii.
“Sub limbă există două vase de sânge care sunt conectate direct cu inima, splina şi pancreasul (vena din stânga) şi cu fierea şi ficatul (vena din dreapta). Toate acestea la un loc sunt conectate cu rinichii, care sunt pe mijloc. Tăierea sub limbă este ca un duş pentru interior, pentru că aici există un canal de deversare a toxinelor din organism. Aceste toxine înseamnă de fapt grăsimi acumulate în urma unui regim alimentar nesănătos şi care circulă prin sânge, adeseori blocând circulaţia sangvină. Prin aceste blocări ale vaselor de sânge se ajunge la varice, la atacurile de cord sau la atacurile cerebrale”, explică as. Cornel Ciobanu.
Bolile ce pot fi alungate
“Prin incizarea superficială a celor două vase de sânge de sub limbă se elimină toate aceste toxine şi se produce o oxigenare a întregului organism, eliminând, în mare parte, şi cauzele care au dus la îmbolnăvirea persoanei. Astfel, prin această metodă băbească, dar eficientă, se pot trata şi vindeca afecţiuni precum hepatita A, B şi C, ciroza hepatică, diabetul, hipertensiunea arterială, tromboflebita, infarctul, accidentul vascular cerebral, constipaţia, trigliceridele şi chiar psoriazisul, îmbunătăţind, totodată, circulaţia periferică a sângelui”, arată tăietorul sub limbă. Transpiraţia este una dintre metodele de eliminare naturală a toxinelor din organism, dar ea acţionează ca o sită ce triază, totuşi, toxinele, multe dintre ele rămânând încă în interiorul nostru. “La unii pacienţi pe care i-am tăiat, după incizie scoteam din acele vase fire lungi de grăsime aproape solidificată, ce aveau consistenţa unei gume de mestecat!” – mai zice Cornel Ciobanu.
Regim alimentar după tăiere
Pentru ca tratamentul să fie eficient până la capăt, expertul în tăierea sub limbă oferă pacienţilor săi un regim alimentar personalizat ce trebuie urmat cu stricteţe, pentru ca boala să nu recidiveze, iar toxinele să nu se acumuleze din nou. “În funcţie de afecţiunea de care suferă pacientul, se poate face şi câte o incizie pe lună. Cu cât persoana este mai sănătoasă, cu atât şi această tăiere se face mai rar, preventiv, o dată sau de două ori pe an. Celor sănătoşi, dar care vor să-şi elimine, totuşi, toxinele din organism eu le recomand o asemenea tăiere sub limbă primăvara şi toamna. Aceste două anotimpuri sunt prielnice, datorită faptului că atunci există un belşug de plante, legume şi fructe, care sunt foarte necesare regimului alimentar pe care-l recomand ulterior”, mai spune Cornel Ciobanu.
“Ca o înţepătură uşoară de ac”
Incizia este complet nedureroasă şi durează maximum 5 minute, timp în care, de sub limbă, se elimină grăsimile şi sângele impur (gros şi vâscos, închis la culoare şi urât mirositor). “Acest sânge nu face parte din circuitul sangvin general şi, deci, incizia nu provoacă nici hemoragie, nici infecţii, pentru că totul se face cu instrumente sterile, iar cicatrizarea durează maximum 10 minute. După o oră, pacientul poate să mănânce. În ce priveşte pregătirea pentru tăierea sub limbă, eu recomand celor interesaţi să nu vină pe stomacul gol, iar diabeticii să-şi administreze insulina înainte de incizie. De asemenea, le recomand tuturor să-şi facă înainte de tăiere un set de analize, pentru a se convinge pe propria piele de beneficiile pe care le aduce acest leac străvechi”, arată “ultimul tăietor sub limbă din Europa”.
“La mine, tăierea sub limbă şi o cură de plante, legume şi fructe înseamnă vindecarea de boală în proporţie de 50%”, as. Cornel Augustin Ciobanu.