Posted on Lasă un comentariu

BOLILE DE SÂNGE

BOLILE DE SÂNGE
book-1760998_1920

Sângele este ţesutul lichid care, împreună cu limfa, constituie mediul intern al organismului.

Graţie reţelei larg dezvoltate de capilare (vase foarte mici), sângele interacţionează cu toate ţesuturile organismului uman, asigurând astfel desfăşurarea normală a metabolismului în organism.

Sângele prezintă 1/14-1/13 din masa corpului omului (vreo 5 l la omul matur) şi este alcătuit din partea lichidă – plasma (55 % din masa totală a sângelui) şi celulele dispersate în plasmă (45 %) – celulele roşii ale sângelui (eritrocitele), celulele albe ale sângelui (leucocitele) şi trombocitele. în afară de acestea, sângele mai conţine şi gaze – azot, oxigen, bioxid de carbon. Substanţele organice în sânge sunt reprezentate mai mult prin proteine, printre care cea mai mare importanţă o are pigmentul respirator – hemoglobina, care se află în eritrocite şi asigură transportarea oxigenului din plămâni spre ţesuturile organismului.

Un şir de maladii ale omului sunt însoţite de schimbări în sânge -leucocitoza, anemia. Sunt cunoscute, de asemenea, şi maladii propriu-zise ale sângelui – leucemia (leucoza), diateza hemoragică etc.

Mişcarea circulară a sângelui prin sistemul de vase sangvine poate fi perturbată din cauza diferitelor afecţiuni ale sistemului cardiovascular şi ale nervilor, care o reglează, fapt ce poate determina asigurarea insuficientă a organelor şi ţesuturilor cu sânge.

In cazul dereglării locale a circulaţiei sangvine, este afectată circulaţia sângelui numai în partea respectivă a organismului (mâinii, piciorului, muşchiului cordului, porţiunii creierului etc); mai frecvent aceasta se întâmplă din cauza modificării patologice a pereţilor vaselor

Dereglarea totală a circulaţiei sângelui poate fi condiţionată de dereglarea funcţionării cordului (insuficienţa cardiacă) sau a vaselor (insuficienţa circulatorie).

Sucul de urzică,un leac miraculos pentru bolile de sânge

Cu aceasta  a fost tratată chiar şi leucemia. În 100 g de suc de urzică adăugaţi 100 g de suc de mere acrişoare şi consumaţi toată doza o dată pe zi cu 30 de minute înainte de dejun. Cura de tratament durează 20 de zile, după o pauză de 10 zile poate fi repetată.

RĂDĂCINI DE PĂPĂDIE în bolile de sânge

Primăvara devreme sau toamna târziu adunaţi rădăcini de păpădie şi uscaţi-le bine. Apoi luaţi un vas de sticlă sau ceramică, pisaţi până la pulbere rădăcinile de păpădie. Turnaţi un pahar de apă clocotită peste o lingură de pulbere, acoperiţi vasul cu un capac şi lăsaţi să se facă o infuzie densă. Infuzia se prepară nemijlocit înainte de utilizare şi se administrează dimineaţa, pe parcursul a şapte zile.

 

Ierburi pentru„curăţenia” organismului în bolile de sânge.

Metoda N. WORKER pentru afecţiuni grave

Afecţiunile ganglionilor limfatici; maladiile acute cronice ale căilor respiratorii şi ale sinusului paranazal; afecţiunile urechilor (otitele), ochilor; ischemia cordului; tromboflebita cronică; maladiile cronice ale aparatului urogenital; artroza, artrita însoţită de edeme ale articulaţiilor, osteocondroza coloanei vertebrale.

Cu 1-2 zile înainte de începerea curăţării limfei, turnaţi într-un vas de material plastic apa de izvor sau purificată, închideţi vasul ermetic şi puneţi-1 în congelator (dar nu alături de carne).

Când apa va îngheţa, aduceţi vasul la cald, scurgeţi atent apa, să nu se scurgă şi depunerile. Vă sunt necesari 2l de astfel de apă (o puteţi pregăti în câteva prize).

Ziua 1. Pregătiţi 900 ml de suc din grepfrut proaspăt, 900 ml de suc de portocale, 200 ml de suc de lămâie. Amestecaţi totul şi diluaţi cu 2 l de apă.

Dimineaţa, pe stomacul gol, faceţi clismă din 2l de apă cu 2 linguri de oţet de mere. Apoi beţi 100 ml de apă cu sare Glauber, dizolvată în ea. Imediat, faceţi un duş fierbinte, ca să vă încălziţi bine. Consumaţi 200 ml din amestecul pregătit. Imediat veţi începe să transpiraţi, veţi simţi nevoia să mergeţi la WC, scaunul poate fi lichid. In continuare, administraţi câte 100 ml de amestec fiecare 30 de minute, până când veţi bea toţi cei 4l de amestec.

Ziua a 2-a. Dimineaţă faceţi clismă. In continuare, repetaţi tot ce aţi făcut în ziua întâi.

Ziua a 3-a. Repetaţi clismă şi celelalte proceduri, la fel ca în primele 2 zile. Procedura se efectuează o dată pe an.

 Remedii din natura în bolile de sânge

Salv 7 1 lingurita de 3 ori pe zi

Ceai de Viata lunga 3 cani pe zi

Vitamina C 3 /zi

Noni 3 linguri pe zi

vi-fort-4 capsule /zi

Fragmente din cartea ,SANATOS ȘI FERICIT,leacuri din potirul nesecat al naturii,,autor dr,ing .Barbu Iuliana

 

Lasă un răspuns