Posted on Lasă un comentariu

Sănătatea se păstrează de tânăr !

  Nu fuma pentru a-ţi proteja sănătatea !

19Tutunul este responsabil pentru moartea a peste 650 000 de persoane, numai din UE, 1 din 7 morţi având legătură directă cu el. 15% dintre nefumătorii care trăiesc cu un fumător sunt în pericol de a deveni următoarele victime. Cei din jur suferă la fel de mult ca şi fumătorul, atât prin distrugerea ţesutului din plămâni cât şi prin mirosul respingător pe care îl vor purta în haine întreaga zi.

Tutunul mănâncă o mare cantitate de energie folositoare inducând stări de ameţeală, creierul fiind insuficient oxigenat. Respiraţia îmbâcsită va respinge pe orice om cu care intri în contact, iar dinţii au un aspect galben, de nespălat, favorizând apariţia cariilor.

Cu cele 100 de substanţe nocive ale sale, tutunul reuşeşte să provoace boli grave: cardiace şi pulmonare, cancer, căderea părului, ulcer, sterilitate şi, în special, îmbolnăvirea nou-născuţilor, care au fost procreaţi din celule sexuale bolnave sau cel puţin „slăbite”.

În plus, ţigările mănâncă sume extraordinare de bani anual, poluează aerul din jur, afumă pereţii şi smacurile aruncate pe jos dau un aspect inestetic mediului.

Şi să nu uităm de păcatul pe care îl constituie fumatul, el fiind, spun preoţii, ca o ardere a tămâii pentru diavol, un act care face parte din ritualuri satanice. Cititorii în aură afirmă şi ei că fumătorii au un nivel energetic mai redus.

Câteva boli legate de consumul de tutun: boli cardiace şi pulmonare, cancer, căderea părului, ulcer, sterilitate

Ţigările conţin: tar, acetonă – potenţial dizolvant pentru lac de unghii, amoniu – utilizat în cele mai toxice produse de curăţare, arsenic – otravă mortală utilizată în producţia de pesticide, formaldehida – utilizată în păstrarea cadavrelor, cianură – otravă mortală

Nu bea pentru a-ţi prelungi viaţa!

Sănătatea adusă de ceaiAlcoolul este un drog. Este un depresiv care afectează în diferite moduri mintea şi corpul. Băutura implică diverse costuri:

– costuri sociale şi psihologice: alcoolul a fost legat de infracţiuni. Oamenii care beau comit infracţiuni, dar pot şi să devină victimele infracţiunilor. Alcoolul poate da naştere la probleme la locul de muncă sau la şcoală. În general, persoanele care beau nu dau randament. Mahmureala împiedică concentrarea.

– alcoolul creşte riscul producerii următoarelor afecţiuni: boli hepatice, cancer bucal, la esofag sau la faringe, boli de inimă, cancer colorectal sau cancer de sân, pancreatită, presiune arterială mare, complicaţii gastrointestinale, cum ar fi gastrita, ulcerul şi bolile hepatice.

Fă sport şi vei găsi sănătatea !

În ultimii douăzeci de ani, sportul a devenit un mijloc frecvent de a înfrunta problemele sociale. Prin însăşi natura lui, sportul a avut întotdeauna un element social. Sportul este foarte des considerat un mare egalizator. Chiar dacă se desfăşoară pe o alee lăturalnică sau pe un stadion naţional, trece dincolo de barierele sociale, lingvistice şi rasiale. Nici o zi fără plimbare în aer liber, fără câteva minute de gimnastică sau de alergat. Mişcarea reduce în proporţie de 40% incidenţa cancerului, mai ales de sân şi colon, de prostată, plămâni şi uter. Diminuarea riscurilor apare şi la persoanele subţiri, care fac constant mişcare. De unde ideea că nici cei care au o greutate normală nu sunt feriţi de teribila maladie. Un studiu american a demonstrat că densitatea sânului la mamografie se modifică radical după o oră de exerciţiu fizic. Şi la fel, întreaga structură corporală.

FARMACIA NATURII-CONSULTANTUL TAU

Lasă un răspuns