Posted on Lasă un comentariu

Detoxifierea organica

Detoxifierea organica

Detoxifierea organica sau purificare organicaDetoxifierea organica

Sotii Kirlian descopera la sfarsitul anilor 50 ca plantele au un camp bioenergetic. Ele sunt adevarate”relee” ce capteaza din mediu o anumita energie specifica. Prin administrarea de plante nesupuse vreunui tratament termic, aceste energii binefacatoare sunt aduse in aura pacientului generand transformari benefice uluitoare.

Doi cercetatori, Luise Kolisko si Ehrenfried Pfeiffer, redesopereau la inceputul secolului 20 faptul ca tiparul energetic si rezonanta specifica plantelor se mentin si pot fi evidentiate pornind doar de la pulberea sau seva plantei. Amestecand o solutie de clorura de cupru cu seva proaspata a unei plante, ei au remarcat aparitia in substanta cristalizata , a formei precise a plantei din care seva fusese extrasa. Cunoscute sub numele de palingeneze, fenomenele de reaparitie a formei plantei pornind de la cateva fragmente de pulbere, cenusa sau seva au fost de natura sa puna in evidenta, intr-un mod de netagaduit existenta “tiparelor” energetice ale plantelor.

FITOTERAPIA respecta principiul non nocere, nu exclude alte terapii naturale, este accesibila oricui si are indicatii in toate afectiunile cunoscute.

Conceptul de purificare organica este foarte apropiat de cel de drenaj. Aceasta inseamna o eliminare de catre organism a substantelor toxice acumulate dintr-o producere in exces a acestora in organism, sau datorita deficientelor in mecanismele de eliminare. Asadar, cand se elaboreaza un program complet de purificare organica, pe langa aspectele privind alimentatia, contributia elementelor nutritive (vitamine, minerale, coenzime, antioxidanti…) este necesar sa se tina seama de fitoterapia depurativa.

CEAIURI ECOLOGICE din plante medicinaleEficacitatea unor plante medicinale care exercita asupra organismului un efect depurativ, detoxifiant in primul rand la nivel digestiv este bine cunoscuta de specialistii in medicina naturista care recomanda folosirea lor, in functie de schimbarea anotimpurilor. O perioada potrivita este toamna cand exista o mare varietate de alimente depurative precum fructe si legume iar organismul simte efectul schimbarii printr-o alimentatie dietetica.
Exista o mare varietate de plante medicinale care actioneaza direct asupra aparatului digestiv: plante care stimuleaza secretia digestiva precum Salvia, Melisa, Lavanda, Busuiocul, Brusturele, Cicoarea, Schinelul …

Altele favorizeaza digestia datorita enzimelor pe care le contin si care ajuta la descompunerea alimentelor si ulterior la asimilare, fructe precum papaya care contine papaina si ananasul care contine bromelina.

Corpul omenesc este o masina biologica in care fiecare organ are o anumita functie. Se intampla ca uneori, din cauza proastelor obiceiuri alimentare, lipsa de timp, ori pur si simplu dezinformarea, sa se produca o stare de intoxicare organica, eventual care sa se finalizeze intr-o imbolnavire. De aceea, din cand in cand este indicat sa se realizeze un proces de dezintoxicare prin diete sarace in calorii si alimente care sa favorizeze purificarea organica.

[prima_products_with_skus title=”Detoxifierea organica cu ceaiuri ecologice FARMACIA NATURII” skus=”CC004, CC008, CC007, cc011, CS007, CS008, CS021, CS024, CS040, CS020, CS018, CS032, UT02-01″ numbers=”12″ columns=”4″ orderby=”sku” image_width=”150″ image_height=”150″ image_crop=”yes” product_saleflash=”yes” product_title=”yes” product_price=”yes” product_button=”yes”]

Lasă un răspuns