Posted on Lasă un comentariu

CONDIMENTE BIO – SUPLEŢE ŞI SĂNĂTATE

condimente-bio-planteCondimente bio Farmacia Naturii
sunt adevărate „medicamente”

Plantele din compozitia acestor condimente bio au uleiuri volatile, taninuri, vitaminele A, C, B1, B6, acid folic, calciu, fier, magneziu si potasiu, mucilagii, celuloza.
Folosite in mancare te scapa de problemele unor infectii usoare.
Sunt diuretice, ajuta la digestie si previne balonarile.

Echilibrarea greutăţii folosind condimente BIO doar din plante

Atât prin proprietăţile lor farmacologice, cât şi prin favorizarea unei diversificări alimentare, condimentele pot contribui la echilibrarea greutăţii.
Un studiu clinic efectuat la femei supraponderale, care au fost supuse unui consum de condimente, timp de opt săptămâni, a arătat o scădere semnificativă a greutăţii. Persoanele supraponderale acceptă mai uşor trecerea de la produse grase şi hipercalorice la produse mai sărace energetic, cum ar fi legumele, dacă acestea sunt condimentate;

Bogăţie de antioxidanţi conţinute de aceste CONDIMENTE BIO

De mai bine de 20 de ani savanţii au stabilit o relaţie dintre unele boli degenerative (ateroscleroză, diabet) şi acţiunea unor molecule distructive numite radicali liberi, contra cărora s-au dezvoltat aşa-numiţii antioxidanţi.
Cercetătorii americani au realizat un test numit ORAC, care indică gradul de protecţie oferit de un antioxidant. Contrar celor afirmate de către industria alimentară, că cei mai bogaţi antioxidanţi (la 100g de produs) s-ar găsi în fructele roşii, cercetările au dovedit că de fapt condimentele sunt de departe mult mai bogate în antioxidanţi.
Este drept că omul consumă zilnic cantităţi foarte mici din aceste mirodenii.
Se consideră, însă, că ele pot avea un rol prin diminuarea consumului de sare, ceea ce ar conduce la scăderea semnificativă a numărului de accidente vasculare cerebrale şi a unor maladii cardiovasculare grave.

[prima_products_in_tag title=”Foloseşte condimente pentru mâncăruri pline de savoare!” tag=”condiment” numbers=”” columns=”4″ image_width=”150″ image_height=”150″ image_crop=”yes” product_saleflash=”yes” product_title=”yes” product_price=”yes” product_button=”yes”]

Lasă un răspuns