VOTIS

56,00 lei

dietetic natural cu actiune tonic generala-200 ml

Descriere

votis

DIN ANTICHITATE OAMENII FOLOSEAU RASINILE IN VINDECAREA BOLILOR GRAVE
DIN ANTICHITATE OAMENII FOLOSEAU RASINILE IN VINDECAREA BOLILOR GRAVE

Este un produs miraculos ce se foloseste ca remediu general in boli grave ,in probleme digestive si mai ales in boli autoimune.

VOTIS INGREDIENTE: produs natural sub forma de extract hidroalcoolic obtinut din: radacina de angelica(Angelicae radix)Rãdãcina conţine ulei volatil în a cãrui compoziţie intrã principii cumarinice, angelicina, xantotoxina, imperatorina, bergaptenul. Mai conţine acizii cafeic, clorogenic, angelic, fumaric, oxalic, acizi graşi, taninuri, substanţe glucidice. , frunze de aloe (Aloe vera), rasina de conifere , parte aeriana de scai vanat (Xanthium spinosum), fructe de fenicul (Foeniculi fructus), frunze de dafin (Laurus nobilis), radacina de ghintura (), rizom de stanjenel (Iridis rhizoma), fructe de ienupar (Juniperi fructus), parte aeriana de troscot (Polygonum aviculare), flori de salcam (Robiniae pesudacaciae flos).
MOD DE UTILIZARE VOTIS : Se recomanda 1-3 lingurite pe zi in ceai, de preferinta inainte de masa.In aplicatii externe ( comprese pe zonele afectate), are proprietati antiinflamatoare, fiind recomandat in fracture, entorse, paralizii.
VOTIS MOD DE UTILIZARE : Se recomanda 1-3 lingurite pe zi in ceai, de preferinta inainte de masa.In aplicatii externe ( comprese pe zonele afectate), are proprietati antiinflamatoare, fiind recomandat in fracture, entorse, paralizii.
Producator Plantavorel
Continut lichid-200ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „VOTIS”