Ulei Esential de Rozmarin (Rosmarinus officinalis), 10ml Cosmo Pharm

59,00 lei

Indicat in inflamatii, infectii respiratorii, raceli, viroze, alergii, astm, tuse, bronsite, insomnii, pierderi de memorie, lipsa concentrarii, surmenaj psihic, tensiune arteriala, circulatie slaba, palpitatii, maini si picioare reci.

Descriere

Ulei Esential de Rozmarin (Rosmarinus officinalis), 10ml Cosmo Pharm

100% INTEGRAL
Ulei esential concentrat, de inalta calitate, nediluat, din sursa organica vegetala proaspata.

100% NATURAL

Extras atent prin distilare cu abur, metodă traditionala de a izola compușii benefici din ramurile cu frunze ale plantei Rosmarinus Officinalis.

100% PUR

Esenta plantei se extrage controlat, in forma ei pura, activa si nealterata, fara solventi, aditivi, conservanti sau arome artificiale.

Rozmarinul este originar zonei de coasta a bazinului Marii Mediterane, unde este cultivat de mai bine de 5000 de ani. Istoria plantei aromatice este plina de legende, mit si folclor, fiind utilizata in remedii medicinale, delicii culinare sau chiar ca leac in dragoste si farmec amoros.

Ulei de Rozmarin beneficii (administrare internă):

-Antimicrobian
-Antiinflamator
-Expectorant
-Antioxidant
-Antitumoral
-Neuroprotector
-Antispastic
-Analgezic

Uleiul de Rozmarin Este Indicat In:

-inflamatii
-infectii respiratori
-raceli
-viroze
-alergii
-astm
-tuse
-bronsite
-insomnii
-pierderi de memorie
-lipsa concentrarii
-surmenaj psihic
-tensiune arteriala
-circulatie slaba
-palpitatii
-maini si picioare reci

ADMINISTRARE:

» Pentru uz intern, diluat cu miere sau ulei alimentar:

Adulti: 2-3 picaturi de 2 ori pe zi. Doza se amesteca într-o lingurita de miere (diabetici: un sfert de linguriţa de ulei alimentar). Se utilizeaza timp de 7-14 zile.
Se poate repeta după o pauza de 2 saptamani.

» Pentru uz intern, in capsule vegetale goale:

Administrarea în capsule permite o asimilare mai bună a uleiurilor, întrucât acestea ajung direct în stomac unde acționează la nivel gastric.Deschideți o capsulă vegetală goală, introduceți cu seringa/picurătorul uleiul esențial împreună cu uleiul alimentar conform indicațiilor de pe prospect, și închideți capsula. Se recomandă înghițirea imediată a capsulelor.

Ulei de Rozmarin pentru Par

Pentru uz extern, uleiul esential de rozmarin este o alegere excelenta pentru a stimula cresterea parului si a imbunatati regenerarea celulara.

Uleiul de rozmarin ajuta la cresterea parului si poate reduce iritatia scalpului din cauza unor probleme precum matreata.

Uleiul de rozmarin pentru par este un vasodilatator, ceea ce inseamna ca va creste fluxul de sange in pielea scalpului. Se crede ca aceasta circulatie imbunatatita ajuta la mentinerea parului in faza de crestere si previne caderea lui.

» Pentru uz extern, topic, diluat:
Pentru a evita disconfortul, uscarea și iritarea pielii, sau chiar evaporarea rapidă a uleiurilor esențiale, se recomandă aplicarea acestora împreună cu un ulei de migdale sau de argan. În terapiile de masaj, se recomandă a se utiliza diluat în uleiuri cu o consistență mai solidă.
A nu se aplica pe răni deschise, pielea iritată sau arsuri solare. Testați în prealabil, o cantiate mică, pe o zonă de piele.

» Aromaterapie, inhalatii:
Se utilizează în difuzoare cu ultrasunete și lampi de aromaterapie. Se recomandă inhalațiile reci pentru relaxare, sau fierbinți (1-3 picături).

Ambalat in recipient de sticla, cu picurator pentru:

a obtine o dozare controlata
a nu se volatiliza uleiul la contactul cu aerul
a nu fi compromis de materii organice externe
A se feri de contactul cu aerul, lumina, umiditate si temperaturi ridicate.

COMPOZITIE
Ulei esential integral 100% natural pur de Rozmarin (Rosmarinus Officinalis). 10ML

Nu conține alergeni. Zero calorii.

PRECAUTII DISCLAIMER/AVERTIZARE: prezentarea, proprietatile, indicatiile si modul de utilizare au la baza lucrari si publicatii stiintifice de specialitate, disponibile atat în format scris, cat si pe site-uri de referinta în aromaterapie și fitoterapie, precum și documentatia furnizorului sau producatorului de materie primă. Cu toate acestea, informațiile furnizate au un titlu pur informativ, nu pot constitui în niciun caz informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Produsul nu vindeca, trateaza sau previne afectiuni. Pentru orice utilizare in scop medical vă rugam consultati medicul specialist. Produs monitorizat cu atenție pentru practici cu impact redus asupra mediului înconjurător.

CONDIȚII DE PĂSTRARE: la temperatura camerei, la loc ferit de lumina si umiditate.

S-ar putea să-ți placă și…