TurmeriCool, cu piperina si curcumina, Life Care®

41,00 lei

Ajuta in eliminarea toxinelor din organism
Benefic proceselor neuronale
Ajuta circulatia sangvina

Descriere

TurmeriCool, cu piperina si curcumina, Life Care® este un supliment alimentar care te poate ajuta in eliminarea toxinelor din organism. Este benefic pentru procesele neuronale.

Un produs vegan antioxidant care ajuta in regenerarea ficatului. Contine turmeric. Toxinele din corp pot fi de multe ori motivul pentru care organismul tau nu functioneaza optim.
Turmericul ajuta la eliminarea toxinelor din organism

TurmeriCool, cu piperina și curcumina, Life Care® este un supliment cu o proportie de 95% de curcumin, extractul PUR din turmeric, dar si cu o reteta aparte, o combinatie care creste cu mult eficienta ingredientului in organism. Acesta are proprietati antioxidante, poate reduce inflamatiile si are proprietati antimicrobiene. Turmericul este eficient in cazul afectiunilor hepatice, pulmonare, renale sau digestive.

Ajuta circulatia sangvina

Bioperinul sau piperinul din compozitie este un extras de piper negru care ajuta la asimilarea curcuminului in sange, crescandu-i biovalabilitatea cu pana la 2000%.
Turmericul poate creste capacitatea ficatului de a elimina toxinele. Acesta poate imbunatati circulatia sangvina si procesele neuronale. Poate avea proprietati hepato-protectoare.

Contribuie la procesele neuronale

Curcuminul contribuie la buna functionare a proceselor neuronale si diminueaza tulburarile comune ale creierului care pot duce la stari de depresie sau alte afectiuni. Acesta este un bun ajutor in dizolvarea placilor oxidative dintre neuroni care duc la dezvoltarea bolii Alzheimer. Stimuleaza eliberarea bilei si este benefic in caz de reumatism, avand efect antiinflamator.

Mentinea sanatatea cardiovasculara

Curcuminul din compozitie are proprietatea de a imbunatati semnificativ functia endoteliala, care contribuie la reglarea tensiunii arteriale si coagularea sangelui. Contribuie la purificarea sangelui si mentine sanatatea cardiovasculara. Produsul nu este testat pe animale si nu contine ingrediente de origine animala.

Ai grija de organismul tau. Ajuta-l sa elimine toxinele si sa functioneze normal.

Se recomanda 1 capsula pe zi, dupa masa, persoanelor peste 15 ani. Acest supliment trebuie evitat in caz de ulcere gastrice si duodenale, fiind condimentat. A nu se asocia cu heparina si anticoagulante.
Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului

Brand: Life Impulse

Cantitate/dimensiune: 9g
Ingrediente

Cutie cu 20 capsule. O capsula contine urmatoarele ingrediente : Curcumina 95%-extract din turmeric (Curcuma longa)-380 mg-*, Piperina-extract din piper negru (Piper nigrum)-5 mg-*. Alte ingrediente: capsula de gelatina. qs. DZR – Doza Zilnica Recomandata. *-DZR nu este stabilita. Variantia ingredientelor +/- 10%.
Informatii extra

Notificat MS/CRSPT: Seria AB, Nr.1155

S-ar putea să-ți placă și…