TRATAMENT CELULITA – pachet de gomaj cu plante

21,00 lei

Pachet pentru duş de tonifiere şi supleţea pielii, combaterea celulitei, oboselii.

Comenzi rapide :0728970915,0728970912,0234537346

Descriere

TRATAMENT CELULITA – PRODUS DE UZ EXTERN cu plante

Proprietăţi: reduce grăsimile de pe abdomen, coapse, redă fermitate şi supleţe pielii, hrăneşte şi catifelează pielea, elimină celulita şi să alungă oboseala. Ingredientele active conferă o stare de relaxare şi bine general.
Compoziţie:  – Mentă (Menthae herba), Salvie (Salviae herba), Cicoare (Herba Cichorii), Cimbrişor (Serpylli herba), Urzică (Urticae herba), Isop (Hyssopi herba), Nalbă (Altheae herba),Melisă (Melissae folium), Păpădie (Taraxaci herba), Crăiţe (Tagetes flos), Lavandă (Lavandulae herba), Coada Şoricelului (Millefolii flos),Stejar (Cortex Quercus), Coada Calului (Equiseti herba). Nu conţine nici un fel de aditivi sau alte ingrediente chimice.

Utilizarea pachetului de combatere celulita:

Măcinătura de plante se pune în compresa de gomaj şi se foloseşte dupa baia săptămânală sau se face un gomaj al corpului folosind plantele ca atare. Se foloseste la masaj corporal in timpul băii saptămânale: se maseaza corpul cu miscari blande de sus in jos pe picioare sau mâini şi circular pe abdomen, în timp ce faceţi baia generală. Pentru eficienţă maximă se poate stropi cu ulei de migdale inainte de folosire. Dupa epuizarea uleiurilor din plante, se reumple pernuta cu plante proaspete din Ceai BIO extern pentru GOMAJ ANTICELULITIC.
Contraindicaţii: nu are, cu excepţia alergiilor la una din componente. Se va evita utilizarea compresei foarte fierbinţi sau utilizarea insistentă în zonele cu sensibilitate mare a pielii.
Păstrarea pachetului : la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate. Compresa se va usuca (eventual pe calorifer) după utilizare. Dupa epuizarea plantelor, se poate procura numai continutul de plante al compresei comandand Ceai  extern pentru GOMAJ ANTICELULITIC proaspat pentru rezerva.
Producator plante din pachet tratament celulita: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate :
12 luni de la ambalare.
Ambalare: compresa 35g si ceai extern 50g = pachet 85g.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „TRATAMENT CELULITA – pachet de gomaj cu plante”

S-ar putea să-ți placă și…