Super Rhodiola™ 500mg

81,50 lei

Descriere

Super Rhodiola™ 500mg

30 capsule vegetale
Rhodiola
500 mg
Compozitie (Rhodiola rosea)(extract standardizat din radacina, garantat 15mg [3%] rozavine si 5mg [1%] salidrozide)

Administrare:Cate 1 capsula/zi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Sustine functiile organismului, ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic si imunitar.

 • Ajunge pana la 30 de zile de administrare.
 • Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei
 • Comenzile vor fi livrate in 24-48 de ore de la primirea acestora. poti face comanda si telefonic 0234537346,0728970915
 • Rhodiola, numita si „radacina de aur” sau „radacina arctica”, este considerata o planta sacra. Dioscoride, medic, farmacolog si botanist grec o mentiona in Materia Medica, in anul 77 i.H., ca avand proprietati de stimulare a vigorii, longevitatii, potentei sexuale si a abilitatii cognitive. Planta creste in regiunile arctice ale Europei si Asiei. Primele studii stiintifice rusesti si scandinave, incepute in 1960, au confirmat proprietatile pentru care Rhodiola rosea este folosita de peste 2000 de ani.
  • cresterea capacitatii de adaptare a organismului la stres metabolic (fluctuatii ale glicemiei, colesterolului, tensiunii arteriale, reducerea masei musculare si osoase, scaderea imunitatii, disfunctii hormonale):

  »» modularea nivelului cortizolului prin imbunatatirea functiei corticosuprarenalei fara feedback negativ pe axa hipotalamus – hipofiza – suprarenale – tiroida – gonade

  • cresterea capacitatii de adaptare a organismului la stres psihic (capacitate scazuta de concentrare si memorare, tulburarii emotionale):

  »» imbunatatirea functiilor sistemului nervos

  »» mentinerea nivelului serotoninei si dopaminei:

  ▪▪ reducerea actiunii enzimelor monoaminoxidaza si catecol-O-metiltransferaza (care degradeaza acesti neurotransmitatori)

  ▪▪ cresterea permeabilitatii barierei hematoencefalice pentru precursorii serotoninei (triptofan si 5-hidroxitriptofan) si ai dopaminei (tirozina)

  »» stimularea metabolismului energetic celular: cresterea productiei de adenozin trifosfat (ATP – nucleotide mitocondriale care stocheaza si transporta energia in celule) si de creatin fosfat (CP) necesara resintezei de ATP

  »» cresterea capacitatii de utilizare a oxigenului celular

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Super Rhodiola™ 500mg”

Ați putea dori, de asemenea…