Super Colon Cleanse

42,00 lei

Descriere

Descriere

Problemele de colon pot fi remediate cu un produs care te ajuta in detoxifiere. Life Impulse Super Colon Cleanse reface flora intestinala. Contine o formula completa de curatare intestinala. Poate reduce pofta de mancare. Ajuta in procesul de digestie. Are efect laxativ. Regleaza functia intestinala.
Ce trebuie sa stiu
Detoxifiant natural

Life Impulse® Super Colon Cleanse este o combinatie de fibre vegetale, frunze de siminichie, seminte de fenicul, frunze de menta, cel mai important fiind Psyllinum Huks BIO.
Fiecare dintre aceste ingrediente au caracteristici ce pot ajuta la detoxifierea colonului si, implicit, al intregului organism. Adaosul de fier si vitamine poate face din acest produs unul special pentru curatarea activa a colonului.

Reface flora intestinala

Life Impulse Super Colon Cleanse contine tarate de Psyllinum Huks, bogate in fibre spongioase, care pot reduce pofta de mancare. Acest detoxifiant intestinal poate imbunatati digestia si poate diminua senzatia de balonare.
Frunzele de siminichie au calitati laxative si purgative. L-Acidophilus este o bacterie “buna”, cu ajutorul careia ne putem mentine o flora bacteriana normala si un sistem digestiv sanatos.

Produsul nu contine ingrediente de origine animala. Nu a fost testat pe animale.

Un sistem digestiv sanatos inseamna o viata usoara si frumoasa. Incearca un detoxifiant intestinal care te poate ajuta sa ai o senzatie de bine si de usurare.
Cum il folosesc
1-2 capsule/zi, incepand cu varsta de 16 ani. Preferabil a se consuma in timpul meselor.
Atentionari
*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului
Alte informatii

Cod: 745

Brand: Life Impulse

Cantitate/dimensiune: 18g

Greutate: 26g
Ingrediente
Cutie cu 30 capsule.O capsula contine urmatoarele ingrediente: Tarate de Psyllium BIO – 250mg; Frunze de siminichie – 144mg; Seminte de fenicul 10mg; Frunze de menta – 10mg; Pulbere de macese – 10mg; L-Acidophilus – 10mg; Scortisoara de crusin – 10mg; Fructe de papaya – 5mg; Telina – 5mg; Fumarat feros – 0.25mg – din care fier 0.08mg – 0.5% DZR. Alte ingrediente: antiaglomeranti-doxid de siliciu, stearat capsule de gelatina – q.s.; Variatia ingredientelor +/- 10%
Informatii extra
Certificat de notificare: Seria AB, Nr. 0674

S-ar putea să-ți placă și…