SEDOCALM V 40 tablete

44,00 lei

Anxietate , hiperexcitabilitate, tulburari cardiovasculare, hipertiroidism, stari nevrotice, ulcer gastro – duodenal etc.

Descriere

SEDOCALM V PROPRIETATI:
SEDOCALM V este un produs din plante medicinale ce contine un complex de principii active constituite in principal din : flavonoide , triterpene pentaciclice si amine biogene din Paducel (raspunzatoare de actiunea sedativa asupra sistemului nervos central prin diminuarea hiperexcitabilitatii psihomotorii si senzitive, de actiunea de reglare a tensiunii arteriale ), alcaloizi, flavone , acizi polifenolici, taninuri si saponine diterpenice din Talpa gastii (ce determina relaxarea musculaturii netede a vaselor care alimenteaza cordul, ca si a cordului insasi, asociata cu un efect tranchilizant, de linistire in starile nervoase si in bolile de inima de origine nervoasa ), flavone , terpene si taninuri din Tei, Sovarf si Isop (cu actiune spasmolitica, usor sedativa pe sistem nervos central, diuretica, hipotensiva si coronarodilatatoare) si chelidonina din Rostopasca ce prezinta actiune spasmolitica si narcotica.
SEDOCALM V – RECOMANDARI:
Înlatura efectele ce apar in cazul tulburarilor psihice ( anxietate , hiperexcitabilitate ), distonie neurovegetativa insotita de tulburari cardiovasculare , in stari nevrotice, climacterium, in tulburarile din perioada premenstruala. Asociat, are efecte benefice in hipertensiune arteriala , ulcer gastro – duodenal , hipertiroidism . Utilizarea produsului de catre persoanele suprasolicitate sau cele predispuse la sindromul anxios, care lucreaza si traiesc in conditii de stress , asigura o buna protectia a sistemului nervos.
SEDOCALM V – COMPOZITIE:
Tablete continand pulberi vegetale din Paducel ( Crataegus species), Talpa Gastei (Leonurus cardiaca ), Tei (Tilia species), Sovarf (Origanum vulgare), Isop (Hyssopus officinalis), Rostopasca (Chelidonium Majus) si ulei volatil de Levantica (Lavandulae officinalis).
SEDOCALM V – MOD DE UTILIZARE:
intern 1-4 tablete pe zi, la nevoie. In caz de tulburari ale somnului , se iau seara , cu 1/2 de ora inainte culcare, 2-3 tablete in doza unica.
SEDOCALM V -PRECAUTII:
Produsul nu se utilizeaza de catre persoanelor hipotensive sau cu afectiuni renale grave.
Prezentare: 40 tablete

Producător SEDOCALM V : Plantavorel

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SEDOCALM V 40 tablete”