Sedivitax sirop-Farmacia Naturii

51,00 lei

Sedivitax sirop este un produs benefic in favorizarea somnului  datorita prezentei extractului liofilizat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii si e extractului liofilizat din flori liguate de Musetel.
Aceste plante impreuna cu extractul liofilizat din frunze de Roinita, fac produsul sa fie indicat si in timpul zilei, pentru a promova relaxarea.

Stoc epuizat

Descriere

Sedivitax sirop

Este un produs benefic in favorizarea somnului  datorita prezentei extractului liofilizat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii si e extractului liofilizat din flori liguate de Musetel.
Aceste plante impreuna cu extractul liofilizat din frunze de Roinita, fac produsul sa fie indicat si in timpul zilei, pentru a promova relaxarea.
Intr-adevar, un somn fiziologic se obtine atunci cand organismul reuseste sa mentina o stare echilibrata de liniste chiar si in timpul zilei, astfel incat seara sa fie deja predispus la odihna de noapte

Sedivitax sirop

Extractele din Musetel, Floarea Pasiunii si Roinita sunt dizolvate intr-un sirop cu gust de portocala, conceput astefel incat sa se evite folosirea conservantilor si stabilizatorilor de sinteza  ceea ce face ideala administrarea siropului la copii.

Mod de administrare Sedivitax sirop:

Se recomanda  a se administra cate 1—20 ml pentru a facilita somnul si cate 5-10 ml dimineata, pentru a favoriza relaxarea, incepand cu varsta de un an.

A se agita inainte de folosire.Se poate dizolva in apa sau suc.

SIROP SEDIVITAX

AVERTIZARI: Pentru utilizarea corecta a produsului in primii ani de viata ai copilului, se recomanda sa se solicite sfatul medicului. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A SE AGITA INAINTE DE UTILIZARE

PRODUCATOR: ABOCA S.p.A. Societa Agricola

DISTRIBUITOR: SC Green Net SA, Strada Malul Rosu nr.4, com.Balotesti, jud. Ilfov, cod postal 077015, Romania.

S-ar putea să-ți placă și…