Reducere!

SANATOS SI INTELEPT OFERTA CU 2 SIROPURI GRATIS PENTRU PNEUMONIE SI TUSE

155,00 lei 115,00 lei

Descriere

SANATOS SI INTELEPT OFERTA CU 2 SIROPURI GRATIS PENTRU PNEUMONIE SI TUSE

 

Dragi prieteni ,vine primavara,vremurile sunt inca ,,tulburi,,,a fi informat a sti sa te protejezi face diferenta !

Va oferim 3 carti de exceptie  alaturi de 2 siropuri gratuite valoroase pentru tuse si pneumonii ,alergii si alte probleme respiratorii:

Sănătate prin Știința vieții – Ayurveda

Această carte reprezintă, în primul rând, un ghid despre cum să îți păstrezi sănătatea. Trăim într-o lume în care să fii sănătos devine o provocare din ce în ce mai mare.

Cu toții ne dorim să fim sănătoși și chiar suntem înconjurați de o multitudine de informații în acest sens. Unele dintre informații sunt autentice, însă altele ajung să fie infirmate după o anumită perioadă de timp.

 

Testul miilor de ani de succes

Cum ar fi dacă ai avea certitudinea că informațiile pe care le primești în această carte au trecut testul timpului? Sunt ele la fel de valabile astăzi? Ei bine, Ayurveda (medicina tradițională indiană), a trecut cu brio acest test. Știința medicală modernă continuă, prin descoperirile recente pe care le realizează, să valideze Ayurveda. Toate aceste informații  existau în tratatele ayurvedice de mii de ani.

Gemoterapia de la A la Z – Sorina Soescu

„Gemoterapia de la a la Z” poate fi o lectura incitanta datorita stilului accesibil si bogat in informatii.

Capitolul Dictionar Medical de Gemoterapie – De La A La Z este cel care reflecta experienta medicului practician in acest domeniu si este prezentat intr-o maniera usor accesibila de catre doamna doctor Sorina Soescu un excelent practician, care are si darul minunat de a putea transmite mai departe experienta dobandita.

 

Sănătos și fericit
Descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României BARBU, IULIANA Sănătos şi fericit / Iuliana Barbu. – Bacău : Editura Babel, 2017 Conţine bibliografie ISBN 978-606-8583-64-8615
Cartea conţine numeroase învăţăminte uşor de aplicat şi care pot contribui la menţinerea stării de sănătate.
Această lucrare, apărută la îndemnul multor semeni ce s-au vindecat prin folosirea remediilor din natură, nu se vrea doar o carte în plus în domeniul ,,medicinei integrative”.
Această carteSănătos și fericit-leacuri din potirul nesecat al naturii  este, înainte de toate, un instrument de muncă în fitoterapie.
Scopul său este de a încuraja utilizarea plantelor în prevenirea şi tratarea unor boli, atât de către medici, pentru întregirea trusei lor medicale, cât şi de oameni bolnavi sau sănătoşi în drumul căutării şi păstrării sănătăţii.
Sănătos și fericit
Procesul vegetal reprezintă, mecanismul central în jurul căruia gravitează întreaga viaţă terestră: dacă ne gândim că plantele reprezintă pentru animale şi om unica sursă de elemente anorganice indispensabile creşterii şi stării lor de bine, vom înţelege că sursele vieţii în întregime, mineralele, glucidele, lipidele şi proteinele provin din vegetale, rezultat al proceselor de fotosinteză şi Plantele reprezintă astfel sursa proteică universală şi exclusivă, veriga pentru transformarea oxigenului, indispensabil vieţii. Datorită lui au apărut toate impulsurile biologice care au permis evoluţia regnului animal pe planeta noastră, determinând perpetuarea speciei.
Sănătos și fericit-leacuri din potirul nesecat al naturii
Naşterea, botezul, nunta şi înmormântarea, serviciile divine, sărbătorile religioase, marile solemnităţi cu ocazia solstiţiului de iarnă sau de vară, serbările vânătoreşti sau campestre în toate formele lor diverse, sunt străbătute intim de acest cult al plantelor.
Așadar, dragă cititorule, nu uita! Plantele sunt ca și noi, o parte de viață, ele abia așteaptă să ni se dăruiască spre folosul trăirii în fapte bune pe acest pământ unde suntem cu toții OASPEȚI ai ZIDIRII lui DUMNEZEU.
Sănătos și fericit-leacuri din potirul nesecat al naturii
Nimic din lucrurile omenești nu ar fi existat dacă la orice lucru pe care l-am fi întreprins ne-am fi gândit la nereușită.
Deoarece întotdeauna lângă cultivarea pământului se află nerodirea, lângă afacerile negustorești, paguba, lângă căsătorie, văduvia, lângă educația copiilor, lipsa lor.
Cu toate acestea, pe toate le întreprindem și ne sprijinim pe cele mai bune nădejdi încredințând săvârșirea lor lui Dumnezeu, Care rânduiește toate
Iuliana Barbu

Siropul Cough Kalp-GRATUIT

este realizat dintr-o combinatie de plante selectate pentru proprietatile lor benefice asupra plamanilor si a intregului sistem respirator. Acesta actioneaza eficient in cazurile de tuse si raceli, probleme respiratorii datorate congestiei, dureri de gat, inflamatii ale gatului si rinite. Ajuta la eliminarea tusei si a racelii cronice precum si a tusei alergenice si iritante.

Plantele care intra in alcatuirea produsului au proprietati anti-alergene, decongestionante, analgezice si expectorante.

Cough Kalp sustine organismul in lupta impotriva gripei. Favorizeaza reducerea frecventei acceselor de tuse, eliminarea depunerilor aderente de mucus, inlaturarea dificultatilor respiratorii, cresterea capacitatii de aparare a organismului si fortifierea sistemului imunitar.

Cough Kalp este un produs care in utilizarea recomandata nu are efecte secundare, fiind totusi recomandat cu precautie diabeticilor deoarece contine glucide. Poate fi administrat si copiilor chiar de la varste foarte mici, in acest caz doza fiind proportionala varstei.

Indicatii:

  • Tuse uscata, productiva, alergenica, iritativa, cronica sau acuta
  • Dureri sau inflamatii ale gatului
  • Raceala si gripa
  • Bronsita
  • Pneumonie
  • Dureri de cap difuze datorate racelilor
  • Slabirea sistemului imunitar
  • Sinuzita

Recomandam administrarea acestui produs impreuna cu gemul medicinal Chyavanprash, pentru o actiune mai puternica asupra sistemului respirator, sau impreuna cu produsul Imunocin, pentru o mai buna crestere a imunitatii.

Disclaimer: produsul nu substituie o alimentatie corecta si un regim de viata sanatos si echilibrat! Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.


Ingrediente: Adhatoda Vasica, Piper Longum, Glycyrrhiza Glabra, Cyperus Rotundus, Adiantum Lunulatum, Zingiber Officinale, Terminalia Belerica, Viola Odorata, Pistacia Integerrima, Ocimum Sanctum, Cordia Myxa, Albizzia Lebbeck, Solanum Surattense, Piper Nigrum, Mentha Spicata, Cinnamomum Camphora, Zahar, Acid citric, Apa, Conservant: benzoat de sodiu.

Cinnamomum Camphora: agent racoritor, sustine diminuarea senzatiilor de uscaciune si arsura a mucoaselor, ce pot aparea in cazul unei gripe sau raceli. Este recomandat sa fie administrat in situatii precum: inflamatia gatului, miros neplacut al cavitatii bucale, astm, tuse, febra. Are un efect reimprospatant al respiratiei.

Piper Longum: gratie efectului sau incalzitor indeparteaza congestiile. Fortifica sistemul imunitar, iar in combinatie cu alte plante este util in tratarea febrei recurente, a tuberculozei si in reducerea frecventei episoadelor acute ale astmului bronsic.

Terminalia belerica: ajuta la eliminarea mucusului si flegmei care blocheaza caile respiratorii. Tine sub control hemoptizia (tusea cu sange) si are un efect linistitor asupra bronhospasmelor.

Glycyrrhiza Glabra: este o planta emolienta cu un efect calmant asupra mucoaselor inflamate si iritate.

Cyperus Rotundus: are actiune sudorifica, sustinand procesul de eliminare a toxinelor prin transpiratie. Este de asemenea folosita pentru scaderea febrei.

Ocimum Sanctum: lichefiaza flegma gratie proprietatilor sale incalzitoare si patrunzatoare, urmand ca aceasta sa fie eliminata prin actiunea plantelor expectorante. Este folosit pentru eliminarea migrenelor cauzate de sinuzita, precum si in tratarea bronsitei alergice si a tusei tuberculoase.

Ați putea dori, de asemenea…