SANATOS SI INTELEPT, oferta cu 2 ceaiuri gratuite valoroase !

125,00 lei

Descriere

 

SANATOS SI INTELEPT, oferta cu 2 ceaiuri gratuite valoroase !

Dragi prieteni ,vine vara,vremurile sunt inca ,,tulburi,,,a fi informat a sti sa te protejezi face diferenta !

Va oferim 3 carti de exceptie  alaturi de 2 ceaiuri gratuite valoroase pentru tuse si pneumonii ,alergii si alte probleme respiratorii:

Sănătate prin Știința vieții – Ayurveda

Această carte reprezintă, în primul rând, un ghid despre cum să îți păstrezi sănătatea. Trăim într-o lume în care să fii sănătos devine o provocare din ce în ce mai mare.

Cu toții ne dorim să fim sănătoși și chiar suntem înconjurați de o multitudine de informații în acest sens. Unele dintre informații sunt autentice, însă altele ajung să fie infirmate după o anumită perioadă de timp.

 

Testul miilor de ani de succes

Cum ar fi dacă ai avea certitudinea că informațiile pe care le primești în această carte au trecut testul timpului? Sunt ele la fel de valabile astăzi? Ei bine, Ayurveda (medicina tradițională indiană), a trecut cu brio acest test. Știința medicală modernă continuă, prin descoperirile recente pe care le realizează, să valideze Ayurveda. Toate aceste informații  existau în tratatele ayurvedice de mii de ani.

Gemoterapia de la A la Z – Sorina Soescu

„Gemoterapia de la a la Z” poate fi o lectura incitanta datorita stilului accesibil si bogat in informatii.

Capitolul Dictionar Medical de Gemoterapie – De La A La Z este cel care reflecta experienta medicului practician in acest domeniu si este prezentat intr-o maniera usor accesibila de catre doamna doctor Sorina Soescu un excelent practician, care are si darul minunat de a putea transmite mai departe experienta dobandita.

 

Sănătos și fericit
Descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României BARBU, IULIANA Sănătos şi fericit / Iuliana Barbu. – Bacău : Editura Babel, 2017 Conţine bibliografie ISBN 978-606-8583-64-8615
Cartea conţine numeroase învăţăminte uşor de aplicat şi care pot contribui la menţinerea stării de sănătate.
Această lucrare, apărută la îndemnul multor semeni ce s-au vindecat prin folosirea remediilor din natură, nu se vrea doar o carte în plus în domeniul ,,medicinei integrative”.
Această carteSănătos și fericit-leacuri din potirul nesecat al naturii  este, înainte de toate, un instrument de muncă în fitoterapie.
Scopul său este de a încuraja utilizarea plantelor în prevenirea şi tratarea unor boli, atât de către medici, pentru întregirea trusei lor medicale, cât şi de oameni bolnavi sau sănătoşi în drumul căutării şi păstrării sănătăţii.
Sănătos și fericit
Procesul vegetal reprezintă, mecanismul central în jurul căruia gravitează întreaga viaţă terestră: dacă ne gândim că plantele reprezintă pentru animale şi om unica sursă de elemente anorganice indispensabile creşterii şi stării lor de bine, vom înţelege că sursele vieţii în întregime, mineralele, glucidele, lipidele şi proteinele provin din vegetale, rezultat al proceselor de fotosinteză şi Plantele reprezintă astfel sursa proteică universală şi exclusivă, veriga pentru transformarea oxigenului, indispensabil vieţii. Datorită lui au apărut toate impulsurile biologice care au permis evoluţia regnului animal pe planeta noastră, determinând perpetuarea speciei.
Sănătos și fericit-leacuri din potirul nesecat al naturii
Naşterea, botezul, nunta şi înmormântarea, serviciile divine, sărbătorile religioase, marile solemnităţi cu ocazia solstiţiului de iarnă sau de vară, serbările vânătoreşti sau campestre în toate formele lor diverse, sunt străbătute intim de acest cult al plantelor.
Așadar, dragă cititorule, nu uita! Plantele sunt ca și noi, o parte de viață, ele abia așteaptă să ni se dăruiască spre folosul trăirii în fapte bune pe acest pământ unde suntem cu toții OASPEȚI ai ZIDIRII lui DUMNEZEU.
Sănătos și fericit-leacuri din potirul nesecat al naturii
Nimic din lucrurile omenești nu ar fi existat dacă la orice lucru pe care l-am fi întreprins ne-am fi gândit la nereușită.
Deoarece întotdeauna lângă cultivarea pământului se află nerodirea, lângă afacerile negustorești, paguba, lângă căsătorie, văduvia, lângă educația copiilor, lipsa lor.
Cu toate acestea, pe toate le întreprindem și ne sprijinim pe cele mai bune nădejdi încredințând săvârșirea lor lui Dumnezeu, Care rânduiește toate
Iuliana Barbu

 

S-ar putea să-ți placă și…