Sănătate prin Știința vieții – Ayurveda

45,00 lei

Descriere

Descriere

Sănătate prin Știința vieții – Ayurveda

reprezintă, în primul rând, un ghid despre cum să îți păstrezi sănătatea într-o lume în care să fii sănătos devine o provocare din ce în ce mai mare.

Cu toții ne dorim să fim sănătoși și chiar suntem înconjurați de o multitudine de informații în acest sens. Unele dintre informații sunt autentice, însă altele ajung să fie infirmate după o anumită perioadă de timp.

Cum ar fi dacă ai avea certitudinea că informațiile pe care le primești au trecut testul timpului și sunt la fel de valabile. Ei bine, Ayurveda (medicina tradițională indiană), a trecut acest test. Știința medicală modernă continuă, prin descoperirile recente pe care le realizează, să valideze informații ce existau în tratatele ayurvedice de mii de ani.

În această lucrare am urmărit să sintetizez cunoștințele mele ayurvedice într-o formă practică, ușor de înțeles și cu aplicabilitate imediată. Am folosit eu însămi marea majoritate a remediilor și terapiilor prezentate, pentru a vă putea oferi nu doar o informație teoretică ci și o experiență practică verificată. Aceasta dovedește, încă o dată, noblețea sistemului Ayurveda, prin faptul că metodele sale naturale pot fi aplicate chiar și de către persoanele sănătoase în scop profilactic.

Sănătate prin Știința vieții – Ayurveda este o antologie ce cuprinde linia de tratament natural, ayurvedic, pentru peste 100 de afecțiuni.

Însă, în această carte găsești mai mult decât atât:

Cum să îți prepari produsele de îngrijire corporală, respectând principiile ayurvedice
Care este tipul tău de „foc digestiv” și care sunt aspectele de care este necesar să ții cont pentru a avea o digestie optimă
Cum poți realiza acasă anumite tipuri de terapii de purificare (detoxifiere) a organismului
Recomandări atât pentru femeile însărcinate cât și pentru cele care se confruntă cu probleme de fertilitate
Ce poți face pentru a-ți menține starea de sănătate sau pentru a o recupera cât mai rapid, folosind doar metode naturale
La ce măsuri poți apela pentru a te păstra în formă în ciuda variațiilor sezoniere
Pentru fiecare afecțiune descrisă veți găsi o linie de tratament ayurvedic ce include pe lângă remedii naturale, diferite terapii ayurvedice specifice, proceduri de purificare, măsuri legate de stilul de viață sau de regimul alimentar.
Disclaimer: Produsele Indian Herbal sunt avizate de catre Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare pentru categoria suplimentelor nutritive. Produsele Indian Herbal contin ingrediente naturale, nu contin substante chimice de sinteza sau organisme modificate genetic. Informațiile prezentate pe acest site sunt furnizate numai în scopuri informative, nu sunt menite să înlocuiască sfatul medicului sau diagnosticul oferit de medicul dumneavoastră sau de un alt specialist medical. Nu utilizați aceste informații pentru a diagnostica, trata sau vindeca orice boală sau afecțiune. Dacă aveți sau bănuiți că aveți o problemă medicală, contactați medicul sau furnizorul de servicii medicale. Dacă aveți sau suspectați că aveți o problemă medicală, consultați-vă medicul pentru diagnosticare sau tratament. Folosiți suplimentele nutritive conform instrucțiunilor și urmăriți întotdeauna reacțiile alergice. Trebuie întotdeauna să citiți cu atenție toate ambalajele și etichetele produsului.

S-ar putea să-ți placă și…