Saltele pentru copii SOMN USOR cu plante medicinale

350,00 lei

Efect relaxant, calmant, liniştitor pentru cei mici cu efect intens pentru 1 an.

Descriere

Saltele pentru copii “SOMN USOR” cu plante  sunt produse de uz extern. Amestec din plante cu potenţial relaxant, ameliorator al somnului,calmant, ajută la eliminarea pe cale naturală a stării de surescitare nervoasă şi stresului. Acţionează asupra sistemului nervos şi aparatului cardiovascular, induce un somn liniştit şi alungă stările de nelinişte. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Repelent pentru insecte şi acarieni.
Mod de utilizare saltele pentru copii: se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe patul de dormit peste care se aşează aşternutul copilului; dacă mirosul e prea puternic se acoperă cu o pătură groasă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie: rădăcină de Valeriană (Valerianae rhizoma cum radicibus), frunză şi floare de Păducel (Crataegi folium cum flore), conuri de Hamei (Strobuli lupuli), floare de Tei (Tiliae flos) ,floare de Lavandă (Lavandulae flos), floare de Sulfină (Meliloti flos), frunză de Roiniţă (Melissa folium), iarbă de Busuioc (Basilici herba), iarbă de Salvie (Salviae herba), flori de câmp din flora spontană, ulei Lavandă sau Roiniţă, tablete de sare.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator de saltele pentru copii: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Greutate: 4kg
Dimensiuni aproximative: 60x120cm

Confectionam saltele pentru copii cu materiale si dimensiuni la cerere, avand pretul ajustat corespunzator.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Saltele pentru copii SOMN USOR cu plante medicinale”

S-ar putea să-ți placă și…