Reduceri!

Saltele cu plante

450,00 lei

Efect intens de calmare a durerilor coloanei sau membrelor pentru 1 an.

Descriere

Saltele cu plante – produs de uz extern. Amestec din plante ecologice indicat pentru calmarea durerilor(MAI ALES LA PERSOANELE IMOBILIZATE) reumatismale, în artrite, pentru durerile de cap datorate spondilozei prin acţiunea analgezică şi antireumatică. Acționează asupra sistemului osteo-articular la nivelul coloanei vertebrale, umeri, şolduri, genunchi,mentine o aerisire normală la persoanele imobilizate  împedicând transpirația excesivă și formarea escarelor etc. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.
Mod de utilizare saltele antireumatice: se ţin descoperite (fără ambalaj) în încăperi, pe patul de dormit peste care se aşează aşternutul; dacă mirosul e prea puternic se acoperă cu o pătură groasă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie:  iarbă de Salvie (Salviae herba), iarbă de Pedicuţă (Lycopodii herba), iarbă de Cimbru (Thymii herba), iarbă de Rozmarin (Rosmarini herba), frunze de Nuc (Juglandis folium),  flori de fân, tablete de sare. Plantele provin din agricultură ecologică.
Păstrare saltele: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator de saltele antireumatice: SC FARMACIA NATURII SRL

saltele antireumatice cu plante
Termen de valabilitate: 24 luni de la ambalare.
Greutate saltele antireumatice: intre 6 si 10 kg
Dimensiuni aproximative: 60x100cm

contraindicatii :persoanelor alergice la plante

Confectionam saltele ANTIREUMATICE cu materiale si dimensiuni la cerere, avand pretul ajustat corespunzator.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Saltele cu plante”

S-ar putea să-ți placă și…