Reduceri!

Saltea cu plante

449,00 lei

Efect intens, obţinut de la cantitate mare de plantă; folosite şi în camere mari.

Descriere

Produs de uz extern. Saltea ANTISTRES – INSOMNIE contine un amestec din plante ecologice cu potenţial antistres si antidepresiv, ameliorator al somnului, relaxant, calmant, ajută la eliminarea pe cale naturală a stării de surescitare nervoasă şi a migrenelor. Acţionează asupra sistemului nervos şi aparatului cardiovascular, induce un somn liniştit şi alungă stările de nelinişte.Utila celor imobilizati la pat pentru a impedica transpiratia si formarea escarelor. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Repelent pentru insecte şi acarieni.
Mod de utilizare: se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe patul de dormit peste care se aşează aşternutul; dacă mirosul e prea puternic se acoperă cu o pătură groasă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie: rădăcină de Valeriană (Valerianae rhizoma cum radicibus), frunză şi floare de Păducel (Crataegi folium cum flore), conuri de Hamei (Strobuli lupuli), floare de Tei (Tiliae flos) ,floare de Lavandă (Lavandulae flos), floare de Sulfină (Meliloti flos), frunză de Roiniţă (Melissa folium), iarbă de Busuioc (Basilici herba), iarbă de Salvie (Salviae herba), flori de câmp din flora spontană, ulei Lavandă sau Roiniţă, tablete de sare. Plantele provin din agricultură ecologică.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL
Inregistrat la Ministerul Agriculturii si Dezv. Rurale ca operator in agricultura ecologica cu nr. ae-007.

saltea antistres si insomnie
Termen de valabilitate: 24 luni de la ambalare.
Greutate: intre 4,5 si 10 kg( in functie de volumul plantei
Dimensiuni aproximative 60-100:xcm

Confectionam saltea cu plante terapeutica cu materiale si dimensiuni la cerere, avand pretul ajustat corespunzator.

Contraindicatii :persoanelor alergice la plante.

Suna un consultant 0728970912

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Saltea cu plante”

S-ar putea să-ți placă și…