Reduceri!

Săculeţ ODORIZANT de maşină şi încăperi

6,00 lei

Sunt cel mai bun mijloc de odorizare a locului unde esti , maşina, încapere, birou ,având rol de a linisti si a te face sa meditezi la trairea in armonie cu natura

Descriere

Săculeţ ODORIZANT de maşină şi încăperi

Săculeţ ODORIZANT de maşină şi încăperi

De vei ţine zilnic lângă tine un săculeţ cu plante din ierburile magice ale pământului, vei simţi pacea,
vei privi prin ochiul inimii tale şi vei vedea cine o întăreşte! Descoperirea să nu vă tulbure.

PRODUS DE UZ EXTERN
Proprietăţi Săculeţ ODORIZANT de maşină şi încăperi: odorizarea încăperilor şi maşinilor, absorb mirosurile neplăcute, alungă insectele. Acţionează asupra sistemului nervos şi alungă stările de nelinişte. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Repelent pentru insecte şi acarieni.
Săculeţ ODORIZANT de maşină şi încăperi

Compoziţie Săculeţ ODORIZANT de maşină şi încăperi: Lavandă (Lavandulae herba), Salvie (Salviae herba), Melisă (Melissae herba), Sulfină (Meliloti herba), Păducel (Crataegi folium cum flore), Busuioc (Basilici herba), Mentă (Menthae herba), flori de câmp, tablete de sare cu uleiuri volatile naturale.
UtilizareSăculeţ ODORIZANT de maşină şi încăperi : se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi,  în maşini sau pe birouri. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte, se ţine ambalat pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Păstrare Săculeţ ODORIZANT de maşină şi încăperi: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 20g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Săculeţ ODORIZANT de maşină şi încăperi”

S-ar putea să-ți placă și…