Puterea Ursului capsule

46,00 lei

Capsulele Puterea Ursului® actioneaza din interior asupra zonelor afectate, pentru o calmare mai rapida a durerilor reumatice. Completeaza si maximizeaza actiunea dintre exterior a gelului Puterea Ursului®, cu actiunea direct de la “radacina”.

Descriere

 Puterea Ursului capsule

Prezentare

Un supliment alimentar cu o formula complexa de ingrediente speciale, conceput pentru a reprezenta, impreuna cu gelul antireumatic Puterea Ursului®, o solutie completa de ajutor in cazul durerilor reumatice. Capsulele Puterea Ursului® actioneaza din interior asupra zonelor afectate, pentru o calmare mai rapida a durerilor reumatice. Completeaza si maximizeaza actiunea dintre exterior a gelului Puterea Ursului®, cu actiunea direct de la “radacina”.*

Beneficii si efecte

Boswellia Seratta – o planta extrem de cunoscuta in lume si folosita de mai bine de 5000 de ani pentru efectele benefice în cazul atritei reumatoide, osteoartritei si a altor boli inflamatorii. Eucaliptul BIO – cunoscut pentru efectele emoliente, digestive, antireumatice, cicatrizante si antiseptice. Glucozamina – stimuleaza productia de colagen si îmbunatateste structura lichidului sinovial, responsabil pentru mobilitatea articulatiilor.

Castanele sălbatice conţin – vitaminele C, K, grupul vitaminic B – B1, B2-, grăsimi, amidon, saponozide, triterpenice, principii amare, taninuri,- care menţin elasticitatea vaselor sanguine , grăsimi albumine, flavonoide, au proprietăţi – antiinflamatoare,- flebotonice, – vasodilatatoare,- antiedematoase,- anticoagulante şi fluidizante pentru sânge,- hemostatice,- decongestive, sunt un real remediu pentru creşterea tonusului vaselor capilarefragile.

Scoarţa de castan sălbatic, conţine – substanţe minerale, celuloză, rezine.

Florile castanului sălbatic au un conţinut bogat de derivaţi flavonici.

Mod de utilizare

Primele 15 zile 1-2 capsule pe zi, insotite de folosirea zilnica a gelului antireumatic Puterea Ursului, iar in urmatoarele 15 zile se foloseste doar gelul antireumatic. Pentru rezultate de profunzime se recomanda 3 luni de utilizare. * aceasta schema reprezinta doar o sugestie, recomandam consultarea medicului pentru personalizarea specifica fiecaruia

Ingrediente si informatii nutritionale

Cutie cu capsule 30. O capsula contine urmatoarele : Boswelia Serrata-150mg-*, glucozamina-50mg-*, castan salbatic-10mg-*, liqorice-30mg-*, eucalipt BIO-50mg-*, salcie alba-30mg-*. Alte ingrediente: capsula de gelatina qs. DZR – Doza Zilnica Recomandata, *- DZR nu este stabilita. Variatia ingredientelor +/- 10%.
PRODUCATOR Kräuter®

Asteptari si sfaturi

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Puterea Ursului capsule”