Pulbere de orz verde – bază pentru băuturi

29,50 lei

Excelent supliment pentru cei ce mănâncă neregulat, consumă puține legume și fructe proaspete, și sunt supuși unor eforturi fizice și psihice susținute.

Stoc epuizat

SKU: AL001 Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Pulbere  de orz verde – beneficii extraordinare

Este potrivită pentru completarea necesarului zilnic de vitamine și minerale. Este un excelent supliment nutritiv pentru cei care mănâncă neregulat, consumă puține legume și fructe proaspete, și sunt supuși unor eforturi fizice și psihice susținute.
Iarba de orz alcalinizează organismul, leagă acidul gastric în exces.
Conținutul ridicat de clorofilă leagă toxinele, și ajută la eliminarea lor din organism. Are efect puternic de detoxifiere. Clorofila are şi rol antiinflamator.
Orz verde 100% naturalEfectul antioxidant apără organismul de boli, fortifică sistemul imunitar și cardiovascular.
Din 200g pudră de iarbă de orz se pot prepara circa 10 litri de suc.

Compozitie: pulbere instant din iarba de Orz verde . Culturile de Orz verde recoltate, se usuca lent la temperaturi joase si este pulberizat inainte de ambalare. Nu conţine nici un fel de aditivi sau alte ingrediente chimice.

Valori nutritionale / 100g de pulbere  de orz verde:

Energie 725kcal, Proteine 24g, Carbohidrati 14,3g, Grasimi 2g, Fibre 47,7g, Sare 0,26g.

Pulberea de Orz verde are urmatorul mod de preparare si utilizare:

O doza se prepara amestecand o lingurita (2 grame) de pudra de orz verde cu 65-70ml de apa sau suc de fructe. Se consuma cca 1-2 lingurițe pe zi în suc de legume, juice sau apă. Sfătuim să utilizați shaker pentru omogenizare. Pentru copii ½ – 1 lingurițe pe zi. În limita posibilităților, pentru a avea efectul maxim, să-l bem pe stomacul gol, după care să așteptăm ½ oră fără a consuma nimic altceva, pentru ca elementele prețioase să se poată absoarbe în sânge și să ajungă la fiecare piatră de temelie a corpului nostru, la celule.
Prezentare: punga de 200g.
Ambalat in Romania de: ADAMS VISION SRL Targu Mures.

PULBERE  INSTANT DE ORZ VERDE – BENEFICII:

Consumul de zeamă de iarbă de Orz verde nu are limite în timp, nu are contraindicații, precum nici cele mai sănătoase alimente nu au limite.
Orzul verde este frecvent recomandat de terapia naturală. El este utilizat în mod curent în tratamentul a mai mult de 40 de afecţiuni, de la cancer, afecţiuni digestive, pulmonare, circulatorii şi până la boli nervoase grave. În mlădiţele de orz verde se dezvoltă una dintre cele mai complexe şi complete compoziţii de minerale şi vitamine care se pot găsi în vegetalele cu valoare terapeutică. O astfel de carte de vizită este suficientă pentru a include orzul verde între remediile ce nu trebuie să lipsească din farmacia verde a casei.
Iarba de Orz verde conţine în concentraţie mare şi în proporții necesare pentru organismul uman proteine, minerale, vitamine și enzime. Are conținut ridicat de proteine, minerale și fibre. Se absoarbe mai rapid decât zeama de iarbă de grâu, se eficientizează perfect, aprovizionând astfel organismul cu substanțele nutritive necesare în câteva minute. Se poate utiliza cu rezultate bune şi în cazul curelor de slăbire.
Frunza verde, proaspătă de primăvară a orzului de toamnă este considerată ,,planta cea mai bogată în nutrienti’’
Iarba de Orz verde conține în concentrație mare și în proporții necesare pentru organismul uman proteine, minerale, vitamine și enzime. Are conținut ridicat de proteine, minerale și fibre. Se absoarbe mai rapid decât zeama de iarbă de grâu, se eficientizează perfect, aprovizionând astfel organismul cu substanțele nutritive necesare în câteva minute. Se poate utiliza cu rezultate bune și în cazul curelor de slăbire.
Iarba de orz verde conține 3 duzine de vitamine și minerale în formă concentrată; este foarte bogată în vitamina A, C, B1, B2, B5 (acid pantoten), B9 (acid folic) și B12 și beta-carotină, conținând vitamina B3, B6, E- și H.
Iarba de Orz verde este bogată în calciu, fier, caliu. Conține minerale ca: natriu, magneziu, cupru, zinc, mangan, seleniu şi fosfor.
Se regăsesc în ea 18 aminoacizi (mai multe ca în iarba de grâu), și conține toți aminoacizii esențiali, care nu pot fi produse de organismul uman.
Zeama de iarbă de Orz verde este sursă excelentă de enzime: au fost identificate în ea mai mult de 80 feluri de enzime, dar probabil conține chiar mai mult ca 100 de feluri de enzime.
Conținutul de clorofilă a ierbii de Orz verde este foarte ridicată, având efect antiinflamator.
Celulele noastre, datorită alimentelor conținând clorofilă, se aprovizionează cu mai mult oxigen, deoarece clorofila ajută producerea de hemoglobină, deci ameliorează în mod indirect aprovizionarea cu oxigen a organismului. Clorofila are incredibil de multe efecte benefice, ca de exemplu prospețimea pielii, creșterea energiei celulelor. Sucul proaspăt preparat din ierburi conține deci energia necesară regenerării organismului.
Conținutul ridicat de fibre ajută digestia și funcționarea intestinală.
Carbohidrații săi se absorb încet, asigurând energie pe termen lung.
Iarba de Orz verde conține cantitate mare de acid gras esențial– ex.acid linol.
Este bogat în triptofan, din care creierul produce ,,hormonul de fericire”, numit serotonină.

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pulbere de orz verde – bază pentru băuturi”

S-ar putea să-ți placă și…