Pernute cu plante, ceai Ecoimun CADOU!

100,00 lei

Descriere

Pernute cu plante, ceai Ecoimun CADOU!

Pachetul contine:

Pernuta antistres si insomnii 300g
Pernuta antigripala 300g
Ceai pentru imunitate- ECOIMUN 150g CADOU!

PERNUTA ANTISTRES SI INSOMNII 300G

DESCRIERE:

Evită să te invălui în nelinişti şi tensiuni străine ţie, evită să te preocupi de ceea ce se referă la nelinişti sau tensiuni. Mai bine ţi-ai acorda un mic răgaz, relaxează-te lângă prietena ta, Pernuţa cu miresmele naturii.
PRODUS DE UZ EXTERN. Amestec din plante cu potenţial antistres si antidepresiv, ameliorator al somnului, relaxant, calmant, ajută la eliminarea pe cale naturală a stării de surescitare nervoasă şi stresului. Acţionează asupra sistemului nervos şi aparatului cardiovascular, induce un somn liniştit şi alungă stările de nelinişte. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Repelent pentru insecte şi acarieni.
Mod de utilizarePernuţa antistres şi insomnie MIJLOCIE (300g) : se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie Pernuţa antistres şi insomnie MIJLOCIE (300g) : rădăcină de Valeriană (Valerianae rhizoma cum radicibus), frunză şi floare de Păducel (Crataegi folium cum flore), conuri de Hamei (Strobuli lupuli), floare de Tei (Tiliae flos) ,floare de Lavandă (Lavandulae flos), floare de Sulfină (Meliloti flos), frunză de Roiniţă (Melissa folium), iarbă de Busuioc (Basilici herba), iarbă de Salvie (Salviae herba), flori de câmp din flora spontană, ulei Lavandă sau Roiniţă, tablete de sare.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 300g
Dimensiuni aproximative: 18x27cm

PERNUTA ANTIGRIPALA MIJLOCIE 300g

DESCRIERE:

Amestec din plante indicat în stări gripale, cefalee, stări febrile, diverse afecţiuni respiratorii (bronşite, tuse, astm, nas înfundat, apnee nocturnă etc). Acţionează asupra sistemului imunitar şi aparatului respirator. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.
Cele mai frecvente tulburari de miros sunt cele de origine virala. In cadrul epidemiilor de viroze, gripa sau in cadrul unor boli infecto-contagioase, mirosul poate fi afectat cu sanse mai mari sau mai mici de revenire, in functie de precocitatea tratamentului.
Pernuţa cu plante antigripală MIJLOCIE 300g
De asemenea, mirosul se reduce in cazul alergiilor. Mirosul reapare daca, la indicatia medicului, se pun picaturi in nas, care produc vasoconstrictie si permit accesul aerului la nivelul petei olfactive. Prin cronicizarea acestor boli se poate ajunge insa la afectarea filetelor nervoase ale celulelor olfactive. Acestea sunt extrem de sensibile la agresiuni si, daca nu se intervine la timp, pot sa survina diminuari ale mirosului (hiposmie) sau disparitia completa a mirosului (anosmie).In afara de cauzele enumerate de profesorul Dorin Sarafoleanu, pierderea mirosului se mai intalneste in boala denumita ozena. Din fericire, aceasta boala nu este foarte frecventa. Ea se manifesta prin formarea unor cruste in nas care distrug structura mucoasei nazale.

Pernuţa cu plante antigripală MIJLOCIE 300g
Atunci cand bolnavul isi sufla nasul apar aceste cruste sub forma unui mulaj al foselor nazale. Crustele sunt extrem de urat mirositoare, cu iz putrid, greu de suportat de anturaj, pentru ca suferindul nu le percepe din cauza distrugerii sistemului olfactiv.Tulburarile de miros se mai intalnesc in rinite crustoase, in tumori benigne sau maligne extinse la nivelul sistemului olfactiv. In cazul tumorilor maligne, disparitia mirosului este un simptom tardiv. In practica de zi cu zi, profesorul Sarafoleanu intalneste multi bolnavi care se neglijeaza si ajung in astfel de situatii grave. Chiar daca in cazul cancerului operatia reuseste din punct de vedere oncologic si functional, ea nu mai reuseste sa redea mirosul bolnavului. Oamenii care lucreaza in diferite medii toxice, cu substante chimice sunt expusi riscului de a suferi hiposmii sau anosmii. Si cei care lucreaza in industria textila, din cauza scamelor, pot face rinite cronice crustoase, care, netratate corespunzator, duc la pierderea simtului olfactiv.Mai exista tulburari de miros de cauza neurologica: tumori cerebrale, ateroscleroza cerebrala, boli degenerative (Alzheimer, Parkinson) la varstnici. Acestea se manifesta in special prin asa-numitele mirosuri false (parosmie). Tulburari de miros apar si in urma traumatismelor cranio-faciale.http://jurnalul.ro

Mod de utilizare
Pernuţa antigripală MIJLOCIE (300g): se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie Pernuţa antigripală MIJLOCIE (300g): Soc (Sambuci flos), Busuioc (Basilici herba), Mentă (Menthae herba), Isop (Hyssopi herba), Muşeţel (Chamomille flos), Podbal (Farfarae folium), Cimbrişor (Thymi herba), Salcâm (Acaciae flos), Crăiţe (Tageti flos), Salvie (Salviae folium), flori de câmp, ulei Eucalipt, tablete de sare.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator Pernuţa antigripală MIJLOCIE (300g): SC FARMACIA NATURII SRL
Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 300g
Dimensiuni aproximative: 18x27cm
Contraindicatii :alergii la anumite plante din compozitie
Atentie materialele la fetele de pernute difera de cele prezentate in functie de ce avem pe stoc.

ECOIMUN 150G CADOU

DESCRIERE:
Ceai de imunitate din plante cu potenţial imunostimulator, protejează celulele sănătoase împotriva atacurilor bacteriene, adjuvant în afecţiunile acute şi cronice ale aparatului respirator, ca antiinflamator şi cicatrizant.
Compoziţie Ceai de imunitate ECOIMUN 150g:

Echinacea (Echinaceae herba),Echinacea este adesea folosită pentru combaterea răcelii obişnuite: ajută organismul să-şi revină, stimulând sistemul imun să lupte împotriva altor infecţii.De asemenea, echinacea este un puternic agent antiviral împotriva virusului herpex simplex, cercetătorii descoperind că planta produce o creştere semnificativă a fagocitozei, un proces prin care corpurile străine organismului sunt distruse de celulele sistemului imun.
Cimbrişor (Serpylli herba),Actiunea antibacteriana se manifesta si la nivelul rinichilor si vezicii urinare, el prevenind sau contracarand infectiile.Ceaiul de cimbrisor are efect tonic si stimulent, bun pentru combatere anemiilor. Principiul amar in asociatie cu ceilalti componenti chimici din drog dau dau ceaiului de cimbrisor proprietati stomahice si stimulente, care il fac sa fie un bun tonic in cazul anemiilor.
Mentă (Menthae herba),
Busuioc (Basilici herba),
Salvie (Salviae herba).

Nu conţine nici un fel de aditivi sau alte ingrediente chimice.
Preparare şi administrare Ceai de imunitate ECOIMUN 150g: infuzie 5-7 min, o linguriţă amestec de plante la o cană de apă clocotită. Se beau 2-3 căni pe zi înaintea meselor principale cu 30min sau după recomandarea medicului, a consultantului de specialitate.
Păstrare Ceai de imunitate ECOIMUN 150g: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator Ceai de imunitate ECOIMUN 150g: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 24 luni de la ambalare.
Ambalare: pungă de 150g (tratament 30 zile).

S-ar putea să-ți placă și…