Reduceri!

Pernuta Dragostei,oferta magica

48,00 lei

Descriere

Pernuta Dragostei,oferta magica pentru luna iubirii

Dragi prieteni Farmacia Naturii se preocupa constant sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra, sprijinindu-va financiar pentru a va face menirea in aducerea bucuriei in inimile celor dragi.

Asadar, va aducem in atentia dv. o oferta unica si plina de magnetism :Pernuta dragostei

Puteti darui iubitei,iubitului,sotiei,sotului plante magice ce aduc sentimentul de fericire cu 40% mai ieftin.(o pernuta costa 45 lei un ceai de biter 35 lei deci total 80 lei ,minus 40 % =48 lei)

Un pachet ce contine o frumoasa pernuta lucrata manual cu plante ce emana miros de iubire de primavara

Pernuta dragostei este un produs de uz extern.

Contine un amestec din plante  de armonizare a relaţiilor dintre el şi ea, cu potenţial de reglare a disfuncţiilor sexuale. Trezeşte sau sporeşte apetitul erotic, îţi creează o stare euforică de tainică fericire. Alungă stările de nelinişte. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.

Pernuta dragostei are urmatorul mod de utilizare:

se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.

Pernuta dragostei are urmatoarea compoziţie de plante medicinale:

iarbă de Salvie (Salviae herba), iarbă de Cimbrişor (Thymii herba), iarbă de Busuioc (Basilici herba), iarbă de Urzică (Urticae herba), muguri Pin (Pini turio), rădăcină de Obligeană (Calami rhizoma), fructe de Coriandru (Coriandri fructus), iarbă de Pelin (Absinthii herba), flori de câmp din cultură ecologică şi floră spontană, ulei de Ylang-Ylang, tablete de sare.

Păstrare: pernuta dragostei se tine la temperatura camerei, ferită de lumina directă a soarelui şi umiditate.

Recomandare Folositi ceaiul de trandafir in alimentatie ,este cel mai bland ceai cu efect de stimulare hormonala.Precizati cand faceti comanda daca il doriti.

 

GRATUIT Un ceai pentru bitter din 33 de plante si inca o surpriza ce o sa o gasiti in colet.

Comenzi rapide 0728970915,0728970913

 

Împarte BUCURIA NATURII !