Pernuţa dragostei MIJLOCIE (300g)

60,00 lei

Pernuţa dragostei MIJLOCIE (300g) Aroma plantei ylang-ylang a fost considerată dintotdeauna aroma „dragostei şi senzualităţii”Uleiul ylang-ylang face parte din grupul uleiurilor eterice cu efect afrodiziac. Acţiunea lui este condiţionată de prezenţa în componenţa sa a geraniolului, nerolului, terpineolului, citratelor, linaleacetatului, ylangeolului şi eugenolului. Are o aromă dulce, condimentată, cu nuanţe de iasomie şi gardenie.

Descriere

Pernuţa dragostei MIJLOCIE (300g)

puțină adrenalină, o eliberare bruscă de endorfine și alte substanțe ale euforiei, nu strică nimănui niciodată

Produs de uz extern. Amestec din plante de armonizare a relaţiilor dintre el şi ea, cu potenţial de reglare a disfuncţiilor sexuale. Trezeşte sau sporeşte apetitul erotic, îţi creează o stare euforică de tainică fericire. Alungă stările de nelinişte. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.
Mod de utilizarePernuţa dragostei MIJLOCIE (300g) : se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie Pernuţa dragostei MIJLOCIE 300g): iarbă de Salvie (Salviae herba), iarbă de Cimbrişor (Thymii herba), iarbă de Busuioc (Basilici herba), iarbă de Urzică (Urticae herba), muguri Pin (Pini turio), rădăcină de Obligeană (Calami rhizoma), fructe de Coriandru (Coriandri fructus), iarbă de Pelin (Absinthii herba), flori de câmp  şi floră spontană, ulei de Ylang-Ylang,

Aroma plantei ylang-ylang a fost considerată dintotdeauna aroma „dragostei şi senzualităţii”.

Ea creşte în zonele tropicale ale Asiei, în Filipine şi în Indonezia. Uleiul se produce pe insulele Comore şi în Madagascar. În Indonezia şi în prezent mirii sunt înfrumuseţaţi cu cununi mirositoare din ylang-ylang.

Uleiul ylang-ylang face parte din grupul uleiurilor eterice cu efect afrodiziac. Acţiunea lui este condiţionată de prezenţa în componenţa sa a geraniolului, nerolului, terpineolului, citratelor, linaleacetatului, ylangeolului şi eugenolului. Are o aromă dulce, condimentată, cu nuanţe de iasomie şi gardenie.

Păstrare Pernuţa dragostei MIJLOCIE (300g) : la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator Pernuţa dragostei MIJLOCIE (300g) : SC FARMACIA NATURII SRL
Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 300g
Dimensiuni aproximative: 18x27cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pernuţa dragostei MIJLOCIE (300g)”

S-ar putea să-ți placă și…