Pernuţa antitabagică MIJLOCIE (300g)

50,00 lei

Pernuţa antitabagică MIJLOCIE (300g)Amestec din plante ecologice indicat ca adjuvant în combaterea efectelor nocive și înlăturarea tabagismului cronic, alcoolismului, dependenţei faţă de diferite substanţe. Are un efect puternic de detoxifiere, eliminarea şi anihilare a efectelor substanţelor care provoacă dependenţa. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Repelent pentru insecte şi acarieni.

 

Descriere

Pernuţa antitabagică MIJLOCIE (300g)

PRODUS DE UZ EXTERN. Amestec din plante  indicat ca adjuvant în combaterea efectelor nocive și înlăturarea tabagismului cronic, alcoolismului, dependenţei faţă de diferite substanţe. Are un efect puternic de detoxifiere, eliminarea şi anihilare a efectelor substanţelor care provoacă dependenţa. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Repelent pentru insecte şi acarieni.
Mod de utilizare: se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie Pernuţa antitabagică MIJLOCIE (300g): 80% iarbă de Pedicuţă (Lycopodii herba), Pedicuta este cunoscuta si sub numele de bradisor si este considerata, deopotriva, o planta de leac si magica pentru ca sporii ei, asemanatori cu faina de grau, numiti si “faina vrajitoarelor”, erau folositi pentru vindecarea ranilor si a iritatiilor pielii. Este o planta utilizata pentru tratarea multor boli din cele mai vechi timpuri, medicina populara cunoscandu-i efectele magice in tratarea bolilor hepatice, chiar si a celor in forme grave, a pietrelor la rinichi si la bila. Efecte miraculoase are si in tratarea alcoolismului, iar ceaiul de pedicuta ii ajuta pe fumatori sa scape de acest viciu. De asemenea, in vechime era folosita si contra paraliziilor faciale, a discopatiilor lombare, a eczemelor, a reumatismului.

Pernuţa antitabagică MIJLOCIE (300g)

Totodata, la noi, dar si in alte zone ale Europei, pentru aplicatii externe, se umplu perne cu planta intreaga ca leac impotriva blocajelor renale, a spasmelor musculare, a cosmarurilor. Se crede ca baile cu pedicuta au proprietati magice, alungand stresul si protejand impotriva bolilor.iarbă de Busuioc (Basilici herba), iarbă de Cimbru (Thymii herba), Isop (Hyssopi herba)

Amestec din plante  indicat ca adjuvant în combaterea efectelor nocive și înlăturarea tabagismului cronic, alcoolismului, dependenţei faţă de diferite substanţe. Are un efect puternic de detoxifiere, eliminarea şi anihilare a efectelor substanţelor care provoacă dependenţa. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Repelent pentru insecte şi acarieni.În scopuri medicinale, se folosește planta întreagă – Herba Hyssopi.

Pernuţa antitabagică MIJLOCIE (300g) Ea are un miros plăcut și un gust aromatic, datorită uleiului volatil pe care îl conține. Sub formă de infuzie se întrebuințează în afecțiunie cronice ale căilor respiratorii, manifestate prin răgușeală, tuse, astmă, ușurând expectorația și transpirația. Ceaiul de isop favorizează eliminarea apei din țesuturi. Isopul are de asemenea ațiune antiseptică și cicatrizantă asupra rănilor, folosindu-se sub formă de băi sau comprese. Datorită unei substante amare, isopul stimulează pofta de mâncare și reglează funcțiile digestive. Dintre glicozidele flavonice, isopul conține hesperidinu, care are proprietatea de a scădea presiunea sanguină, datorită dilatației arteriale.

Pernuţa antitabagică MIJLOCIE (300g)

Această plantă intră în compoziția ceaiurilor antiastmație, pectoral și sudorific.

, floare de Tei (Tiliae flos), iarbă de Salvie (Salviae herba), flori de câmp din flora spontană, tablete de sare. Plantele provin din agricultură ecologică.
Păstrare Pernuţa antitabagică MIJLOCIE (300g): la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator Pernuţa antitabagică MIJLOCIE (300g) : SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 300g
Dimensiuni aproximative: 20x30cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pernuţa antitabagică MIJLOCIE (300g)”

S-ar putea să-ți placă și…