Pernuta ANTITABAGICA mare (600g)

100,00 lei

Efect foarte intens, obţinut de la cantitate mare de plantă, în camere mari.

Descriere

PRODUS DE UZ EXTERN. Amestec din plante  indicat ca adjuvant în combaterea efectelor nocive și înlăturarea tabagismului cronic, alcoolismului, dependenţei faţă de diferite substanţe. Are un efect puternic de detoxifiere, eliminarea şi anihilare a efectelor substanţelor care provoacă dependenţa. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Repelent pentru insecte şi acarieni.
Mod de utilizare: se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie: 80% iarbă de Pedicuţă (Lycopodii herba), iarbă de Busuioc (Basilici herba), iarbă de Cimbru (Thymii herba), Isop (Hyssopi herba), floare de Tei (Tiliae flos), iarbă de Salvie (Salviae herba), flori de câmp din flora spontană, tablete de sare.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL
Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 600g
Dimensiuni aproximative: 45x45cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pernuta ANTITABAGICA mare (600g)”

Ați putea dori, de asemenea…