Pernuta antimigrena MIJLOCIE (300g)

55,00 lei

Amestec din plante ecologice indicat în stări de oboseală pe fond nervos, migrene cauzate de stres, dureri de cap, asociate cu senzaţie de tensiune la ceafă şi umeri. Acţionează asupra sistemului nervos, alungă stările de disconfort. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.

COMENZI RAPIDE ;0234537346,0728970912,0728970915

Descriere

PERNUTA ANTIMIGRENA- linistea si calmul naturii

Amestec din plante  indicat în stări de oboseală pe fond nervos, migrene cauzate de stres, dureri de cap, asociate cu senzaţie de tensiune la ceafă şi umeri. Acţionează asupra sistemului nervos, alungă stările de disconfort. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.

Este un produs de uz extern.
Mod de utilizare: se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie: flori de Muşeţel (Chamomillae flos), flori de Coada Şoricelului (Millefolii flos), iarbă de Busuioc (Basilici herba), flori de Tei cu bractee (Tiliae flos), iarbă de Mentă (Menthae herba), iarbă de Roiniţă (Melissae herba), flori de câmp, ulei de Mentă, tablete de sare . Plantele provin din agricultură ecologică.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL
Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 300g
Dimensiuni aproximative: 18X27cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pernuta antimigrena MIJLOCIE (300g)”

S-ar putea să-ți placă și…