PACHET ZODIAC RAC

33,60 lei

PACHET ZODIAC RAC

Stoc epuizat

Descriere

Descriere Pachet Zodiac Rac,

1. Cana mea de ceai ! Cana personalizata cu zodiac Rac, cu infuzor si capac.
Cana are infuzor propriu, precum si capac, ambele din material ceramic.Cana pentru ceai cu infuzor si capac incluse, perfecta pentru prepararea si servirea ceaiului preferat. Infuzorul permite strecurarea ceaiului, iar capacul asigura mentinerea aromelor. Disponibila in mai multe variante de zodii.

Prepara-ti un ceai magic din plante si cuprinde aromele în cleștele bucuriei lasand sanatatea sa-ti inunde sufletul.

2. Amulete zodia RAC – saculeti cu plante medicinale

Descriere

De vei ţine zilnic lângă tine un săculeţ cu plante din ierburile magice ale pământului, vei simţi pacea,
vei privi prin ochiul inimii tale şi vei vedea cine o întăreşte! Descoperirea să nu vă tulbure.

SĂCULETII CU PLANTE sunt PRODUSE DE UZ EXTERN. Conţin un amestec din plante pentru aromaterapia, cu potenţial echilibrant asupra mentalului şi în plan energetic. Vibraţiile subtile emise de plante şi conţinutul mare de uleiuri volatile din acestea, contracarează energiile şi vibraţiile negative. Aduc reacţii pozitive prevenind dezechilibrele organismului, alungă stările de nelinişte.

AMULETELE SE POARTĂ PERMANENT LA DVS: în geanta, la chei, în buzunar, în portofel, în agendă, la telefon, în automobil, puse pe birou, agaţate undeva în casă, într-o plantă de apartament, în sertar etc. Aşezaţi-o în locul în care petreceţi cel mai mult timp sau într-un loc unde să vă fie mereu în preajmă. Acţiunea plantelor se produce cu toată forţa şi pe diverse căi.

Compoziţie: – Lavandă (Lavandulae herba), Salvie (Salviae herba), Melisă (Melissae herba), Sulfină (Meliloti herba), Păducel (Crataegi folium cum flore), Busuioc (Basilici herba), Mentă (Menthae herba), flori de câmp, tablete de sare cu uleiuri volatile naturale. Am folosit pentru zodia BERBEC (21 martie – 20 aprilie) – ulei de Trandafir, TAUR (21 aprilie – 21 mai) – ulei de Magnolie, GEMENI (22 mai – 21 iunie) – ulei de flori de camp, RAC (22 iunie – 22 iulie) – ulei de Mosc, LEU (23 iulie – 22 august) – ulei de Rododendron, FECIOARA (23 august – 22 septembrie) – ulei de Gardenie, BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie) – ulei de Iasomie, SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie) – ulei de Brad, SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie) – ulei de Lavanda, CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie) – ulei de Santal, VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie) – ulei de Lotus, PESTI (19 februarie – 20 martie) – ulei de Patchouli.
Păstrare: Când nu se folosesc, se ţin ambalate pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator de saculet cu plante : SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: săculeţ de 20g.

3. Ceai de VIAŢĂ LUNGĂ, antioxidantul tău NATURAL

Descriere

Ceai de VIAŢĂ LUNGĂ, antioxidantul tău NATURAL

Ceai din plante cu potenţial revigorant, tonic, adjuvant în stări de oboseală, anxietate, depresie, migrene, probleme digestive.
Compoziţie :

petale de Trandafir (Rosae flos),
Salcâm (Acaciae flos),
Busuioc (Basilici herba),
Senna (Cassiae herba),
Salvie (Salviae herba),
Mentă (Menthae herba),
Melisă (Melissae herba),
Fenicul (Foeniculi fructus),
Măceş (Cynosbati fructus),
Cimbrişor (Serpylli herba),
Sunătoare (Hyperici herba),
Tei (Tiliae flos),
Albăstrele (Flores Cyani).

Nu conţine nici un fel de aditivi sau alte ingrediente chimice.
Ceai de VIAŢĂ LUNGĂ, antioxidantul tău -Preparare şi administrare: infuzie 5-10min acoperit, o linguriţă amestec de plante la 250ml apă clocotită. Se beau 2-3 căni pe zi între mesele principale ale zilei sau ocazional.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 24 luni de la ambalare.
Ambalare: pungă de 50g

S-ar putea să-ți placă și…