Reduceri!

Pachet Sanatatea copilului!

276,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Pachet Sanatatea copilului !
Pachetul contine doua produse de exceptie de mare ajutor pentru copii si un ceai gratuit
Actigerm respiro 0-12 atat de util in stari gripale, dureri de gat, bronsita amigdalita, tuse, gingivita
Immmnuflor ( amestec de gemoderivati si probiotice) util in consolidarea sistemului imunitar in mod natural.
Ceai ECOIMUN 50G Gratuit

Pachet Sanatatea copilului !

Indicații:

ACTIGERM RESPIRO 0-12 ani este extrem de util în cazul răcelilor, al durerilor în gât, în caz de gripă, faringită, traheită, amigdalită, bronșită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal. Acesta este un antibacterian eficient, antiviral și antigermicid.

Actiune:
Datorită proprietăților specifice ale plantelor utilizate, dar și a concentrației mare de ingrediente active, Actigerm RESPIRO 0/12 promovează bunăstarea sistemului respirator si asigura protectia intregului organism de problemele cauzate de sezonul rece, mai ales la copii.

Compoziție:

– Propolis 360 mg

– Carpinus betulus gemmoderivati 90 mg;

– Castanea vesca 90 mg;

– Actigerm 30 mg;

– Semințe de grapefruit 30 mg.

Proprietățile componentelor din ACTIGERM RESPIRO – pentru boli respiratorii la copii 0-12 :
• Extractul umed de propolis este obtinut din propolis brut și nu conține alcool. Numeroase experimente au aratat ca propolisul este unul dintre cele mai bune antibacteriane naturale, cu o activitate bacteriostatică cât și bactericidă: utilizarea sa principală este pentru dureri în gât, infecții respiratorii (faringite, amigdalite și traheită) și alte afectiuni ale cavitatii bucale (gingivita, inflamarea limbii si a palatului bucal).

• Carpinus betulus gemoderivat este un remediu pentru căile respiratorii superioare (sinusuri, nazofaringe, trahee), unde activitatea specifică se produce la nivelul mucoasei sinusurilor. De asemenea, este un bun antiinflamator, antispastic și antitusiv, ce poate fi util în caz de bronșită.

• Castanea vesca gemoderivat are proprietăți antispastice și antitusive și poate fi utilizat în caz de tuse si congestie nazala.

• Actigerm este un extract concentrat de Thymus vulgare, Rosmarinus officinalis, Salvia lavandulifolia, Origanum vulgare, titrat cu 15% acid rosmarinic. Are puternice proprietati antibacteriene, anti-inflamatorii și proprietăți antioxidante, poate fi util în combaterea bolilor care afectează căile respiratorii și cavitățile bucale.

• Semințele de grapefruit contin glucozide și numeroase bioflavonoide, inclusiv quercetin, care au proprietati, printre altele, anti-inflamatoare și anti-alergice. Studiile au arătat că extractul de semințe de grepfruit are proprietati germicide și poate fi util în diverse forme de gripă, răceli, infecții gastro-intestinale cu bacterii, virusuri , ciuperci si alti paraziți. Util in diaree, gastrită și tratamentul Candidei.

Mod de administrare ACTIGERM RESPIRO – pentru boli respiratorii la copii 0-12 :

1 linguriță (3 ml) (sau 0,15 ml pe kg corp) de 3-4 ori pe zi, max 5 ml, pur sau diluat într-o cantitate mică de lichid.

Ambalaj: flacon 200 ml
Producator: avd

Pachet Sanatatea copilului!
Descriere IMMUNFLOR:

„Immunflor” 100 ml foarte puternic imunostimulator recomandat atat copiilor cat si adultilor. Este un supliment alimentar produs in Italia pe baza de plante si lizate de acid lactic, ingredientele sale fiind utilizate in mod traditional pentru capacitatea lor de a stimula apararea naturala a organismului.

Imunitatea (din latină immunitas = scutire) este însușirea organismului vegetal, animal și uman de a opune rezistență în fața activității microbilor și a substanțelor toxice, cu alte cuvinte, capacitatea lui de a-și păstra sănătatea și vigurozitatea.

Propolis din IMMUNFLOR: Are puternica actiune imunostimulatoare . Nu contine alcool, deoarece este produs prin utilizarea tehnicii cu CO2 (tehnica de extracţie a fluidului ), rezultand un produs, în soluţie apoasă, cu un grad ridicat de puritate.
Echinacea angustifolia din IMMUNFLOR: are proprietati imuno biologice şi este utilizat în profilaxia şi tratamentul racelilor, in creşterea apărarii endogene, prin stimularea sistemului imunitar, în special prin activarea fagocitozei şi stimularea fibroblastelor.

Prunus spinosa muguri din IMMUNFLOR ( GEMODERIVAT)IMUNOFLOR 100ml : reactiveaza axa hipotalamo-hipofizo-suprarenală şi stimulează sistemul imunitar. Regleaza dezechilibrele hormonale, pentru a permite copiilor o dezvoltare armonioasă şi fiziologica corecta. De asemenea, IMMUNOFLOR 100ml stimulează sistemul imunitar atunci când, acesta a suferit in urma poluarii mediului, poluarii chimice, alergiilor respiratorii, intoxicatiilor farmacologice, infectiilor bacteriene si virale, favorizand o rapida perioada de recuperare, după tratament sau după bolile pulmonare.
Maces muguri (GEMODERIVAT din IMMUNFLOR): anti-inflamator si anti-alergic, trateaza eficient inflamaţiile recurente localizate. Este folosit în profilaxia gripei, în caz de rinofaringita, traheobronsita, amigdalita, otită, alergii şi astm bronşic alergic.
IMMUNOFLOR 100ml

Ribes nigrum muguri( GEMODERIVAT) din IMUNFLOR 100ml : are acţiune asupra glandelor suprarenale, cortexului, stimuland eliberarea de substanţe cu proprietăţi anti-inflamatorii si anti-alergice, destul de puternice, comportandu-se aproape ca un cortizon natural, fără a fi toxic.
Streptococcus termophilus STB 328 IMMUNOFLOR 100ml : Intensifică răspunsul imun la infecția virală. Inhibă dezvoltarea microorganismelor patogene în tractul digestiv. Prezența bacteriilor intestinale stimulează producerea de anticorpi, care ajută organismul a răspunde cu ajutorul sistemului sau imunitar. Rata de creștere la copii: Studiile efectuate pe o perioada de 6 luni, au aratat ca, la copiii la care s-a folosit ca supliment Streptoccocus Thermophilus , s- a obtinut o creștere vizibil mai bună, decat la copiii care nu au primit suplimentul.
Lactobacillus acidophilus – Este un inhibitor puternic al bacteriilor patogene , care impiedica proliferarea lor, mentinand o flora bacteriana normala. Este absorbit excelent de celulele tractului intestinal uman. Este un bun inhibitor, al dezvoltării microorganismelor patogene și stimuleaza eliminarea toxinelor din organism.
Lactobacillus casei LC18- Ajuta la propagarea și dezvoltarea de bacteriilor „benefice” organismului. Are caracteristica de a supraviețui în condiții de temperatură și pH variate si detine abilitatea de a stimula si consolida”apararea naturala” a organismului.
Lactobacillus rhamnosus LRH11 IMMUNFLOR 100ml – Stimuleaza producerea acidului lactic , deaoarece are caracteristica de a fermenta. Este rezistent la congelare și liofilizare. Foarte utilizat ca probiotic pentru prevenirea și tratarea diferitelor afectiuni. Previne și atenueaza o serie de probleme de sanatate, inclusiv constipatia, infectii ale tractului urinar, vaginita bacteriana, vaginita datorata candidei.
Lactobacillus bulgaricusc:IMMUNFLOR 100ml Ajută în procesul de digestie, in caz de intoleranta la lactoza, stimuland dezvoltarea bacteriilor benefice si ajuta la mentinerea unui sistem imunitar sanatos, favorizand un nivel scazut al colesterolului. Deoarece Lactobacillus bulgaricus IMMUNOFLOR 100ml are proprietăți antibiotice, poate ajuta la prevenirea infecțiilor și la inhibarea dezvoltarii microorganismelor patogene la nivel intestinal.
Fermenți lactici vii: 15 miliarde /gram

Administrare: Copii: 0,5 ml pe kg corp, inainte de micul dejun
nu trebuie să depășească 10 ml
Adulti: 10 ml /zi , inainte de micul dejun
In caz de boală: aceleași cantități , de 3-4 ori pe zi, inainte de mese
Contraindicatii: la dozele indicate nu sunt contraindicati

Producator-EMBREISE ITALIA

Descriere Ecoimun:
Ceai pentru imunitate din plante cu potenţial imunostimulator, protejează celulele sănătoase împotriva atacurilor bacteriene, adjuvant în afecţiunile acute şi cronice ale aparatului respirator, ca antiinflamator şi cicatrizant.
Compoziţie:

Echinacea (Echinaceae herba),
Cimbrişor (Serpylli herba),
Mentă (Menthae herba),
Busuioc (Basilici herba),
Salvie (Salviae herba).

Nu conţine nici un fel de aditivi sau alte ingrediente chimice.
Preparare şi administrare: infuzie 5-7 min, o linguriţă amestec de plante la o cană de apă clocotită. Se beau 2-3 căni pe zi înaintea meselor principale cu 30min sau după recomandarea medicului, a consultantului de specialitate.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 24 luni de la ambalare.
Ambalare: pungă de 50g (tratament 10 zile).

S-ar putea să-ți placă și…