Reduceri!

Pachet pernute cu Ecodigest gratuit!

110,00 lei

Descriere

Pachet pernute cu Ecodigest gratuit!

Pachetul contine:

1. Pernuta antistres si insomnii 300g
2. Pernuta antigripala 300g
3.Ceai Ecodigest 150g- Gratuit

Pachet pernute cu Ecodigest gratuit!

1. Pernuta antistres si insomnii

Amestec din plante ecologice cu potenţial antistres si antidepresiv, ameliorator al somnului, relaxant, calmant, ajută la eliminarea pe cale naturală a stării de surescitare nervoasă şi stresului.Acţionează asupra sistemului nervos şi aparatului cardiovascular, induce un somn liniştit şi alungă stările de nelinişte. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Repelent pentru insecte şi acarieni.
„Uleiurile esenţiale colaborează foarte bine cu alopatia, cu homeopatia, cu fleurs de baq, care este un extras din flori alcoolizate. În momentul în care lumea ştiinţifică probează că putem diminua anumite substanţe chimice, care au şi efecte nocive, şi să le înlocuim, chiar dacă nu total, cu uleiuri esenţiale, asta probează veridicitatea puterii uleiurilor esenţiale. Aromaterapia susţine corpul să facă faţă în primul rând stresului, pentru că acţionează foarte simplu. În 27 de secunde, informaţia, prin olfactoterapie, ajunge la sistemul limbic şi de acolo în tot organismul, în 47 de secunde. Deci numai prin olfactoterapie reuşim să eliminăm stresul. Ori 80 la sută din patologia de astăzi este cauzată de stres, ceea ce face ca, dacă ţinem sub control stresul, reuşim foarte bine să ne păstrăm o sănătate în stare de echilibru. Rolul nostru ca referenţiar în aromaterapie va fi să putem semna sinergii, adică amestecuri de uleiuri esenţiale în spitale”, a declarat Decu Chaumont.

Evită să te invălui în nelinişti şi tensiuni străine ţie, evită să te preocupi de ceea ce se referă la nelinişti sau tensiuni. Mai bine ţi-ai acorda un mic răgaz, relaxează-te lângă prietena ta, Pernuţa cu miresmele naturii.
PRODUS DE UZ EXTERN. Amestec din plante cu potenţial antistres si antidepresiv, ameliorator al somnului, relaxant, calmant, ajută la eliminarea pe cale naturală a stării de surescitare nervoasă şi stresului. Acţionează asupra sistemului nervos şi aparatului cardiovascular, induce un somn liniştit şi alungă stările de nelinişte. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Repelent pentru insecte şi acarieni.
Mod de utilizarePernuţa antistres şi insomnie MIJLOCIE (300g) : se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie Pernuţa antistres şi insomnie MIJLOCIE (300g) : rădăcină de Valeriană (Valerianae rhizoma cum radicibus), frunză şi floare de Păducel (Crataegi folium cum flore), conuri de Hamei (Strobuli lupuli), floare de Tei (Tiliae flos) ,floare de Lavandă (Lavandulae flos), floare de Sulfină (Meliloti flos), frunză de Roiniţă (Melissa folium), iarbă de Busuioc (Basilici herba), iarbă de Salvie (Salviae herba), flori de câmp din flora spontană, ulei Lavandă sau Roiniţă, tablete de sare.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL
Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 300g

Pachet pernute cu Ecodigest gratuit!

2. Pernuta antigripala

Amestec din plante ecologice indicat în stări gripale, cefalee, stări febrile, diverse afecţiuni respiratorii (bronşite, tuse, astm, nas înfundat, apnee nocturnă etc). Acţionează asupra sistemului imunitar şi aparatului respirator. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.
Profesorul doctor Dorin Sarafoleanu, seful Clincii ORL de la Spitalul „Sf. Maria” si membru al Academiei de Stiinte Medicale, spune ca „mirosul este unul dintre simturile foarte importante cu care omul este inzestrat. Desi are tendinta sa regreseze la omul modern, mirosul reprezinta deopotriva un sistem de alarma al organismului si un simt legat de placerile vietii de zi cu zi. In plus, mirosul, alaturi de gust, vaz, auz si simt tactil, intervine in relatia interumana si in sistemul de comunicare. Pentru o buna comunicare, siguranta si echilibru psihologic, omul trebuie sa aiba toate simturile in perfecta stare de functionare”. In ultima vreme, simtul olfactiv este supus unui bombardament de senzatii din cauza avantajelor vietii moderne: aer conditionat, detergenti, dezodorizante. Toate acestea pot la un moment dat sa reduca din acuitatea mirosului. Pe de alta parte, tot viata moderna ne ofera o serie intreaga de factori responsabili pentru unele afectiuni inflamatorii acute si cronice sau cancere la nivelul foselor nazale, care evident afecteaza mirosul.

Amestec din plante indicat în stări gripale, cefalee, stări febrile, diverse afecţiuni respiratorii (bronşite, tuse, astm, nas înfundat, apnee nocturnă etc). Acţionează asupra sistemului imunitar şi aparatului respirator. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.

Cele mai frecvente tulburari de miros sunt cele de origine virala. In cadrul epidemiilor de viroze, gripa sau in cadrul unor boli infecto-contagioase, mirosul poate fi afectat cu sanse mai mari sau mai mici de revenire, in functie de precocitatea tratamentului.

De asemenea, mirosul se reduce in cazul alergiilor. Mirosul reapare daca, la indicatia medicului, se pun picaturi in nas, care produc vasoconstrictie si permit accesul aerului la nivelul petei olfactive. Prin cronicizarea acestor boli se poate ajunge insa la afectarea filetelor nervoase ale celulelor olfactive. Acestea sunt extrem de sensibile la agresiuni si, daca nu se intervine la timp, pot sa survina diminuari ale mirosului (hiposmie) sau disparitia completa a mirosului (anosmie).In afara de cauzele enumerate de profesorul Dorin Sarafoleanu, pierderea mirosului se mai intalneste in boala denumita ozena. Din fericire, aceasta boala nu este foarte frecventa. Ea se manifesta prin formarea unor cruste in nas care distrug structura mucoasei nazale.
Atunci cand bolnavul isi sufla nasul apar aceste cruste sub forma unui mulaj al foselor nazale. Crustele sunt extrem de urat mirositoare, cu iz putrid, greu de suportat de anturaj, pentru ca suferindul nu le percepe din cauza distrugerii sistemului olfactiv.Tulburarile de miros se mai intalnesc in rinite crustoase, in tumori benigne sau maligne extinse la nivelul sistemului olfactiv. In cazul tumorilor maligne, disparitia mirosului este un simptom tardiv. In practica de zi cu zi, profesorul Sarafoleanu intalneste multi bolnavi care se neglijeaza si ajung in astfel de situatii grave. Chiar daca in cazul cancerului operatia reuseste din punct de vedere oncologic si functional, ea nu mai reuseste sa redea mirosul bolnavului. Oamenii care lucreaza in diferite medii toxice, cu substante chimice sunt expusi riscului de a suferi hiposmii sau anosmii. Si cei care lucreaza in industria textila, din cauza scamelor, pot face rinite cronice crustoase, care, netratate corespunzator, duc la pierderea simtului olfactiv.Mai exista tulburari de miros de cauza neurologica: tumori cerebrale, ateroscleroza cerebrala, boli degenerative (Alzheimer, Parkinson) la varstnici. Acestea se manifesta in special prin asa-numitele mirosuri false (parosmie). Tulburari de miros apar si in urma traumatismelor cranio-faciale.http://jurnalul.ro
Mod de utilizare Pernuţa antigripală MIJLOCIE (300g): se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie Pernuţa antigripală MIJLOCIE (300g): Soc (Sambuci flos), Busuioc (Basilici herba), Mentă (Menthae herba), Isop (Hyssopi herba), Muşeţel (Chamomille flos), Podbal (Farfarae folium), Cimbrişor (Thymi herba), Salcâm (Acaciae flos), Crăiţe (Tageti flos), Salvie (Salviae folium), flori de câmp, ulei Eucalipt, tablete de sare.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator Pernuţa antigripală MIJLOCIE (300g): SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 300g

Pachet pernute cu Ecodigest gratuit!

3.Ceai Ecodigest 150g -Gratuit

Afestiuni gastrice, intiestinale, balonări, aciditate, indigestie.
Ceai din plante protector al activităţii sistemului gastrointestinal, cu potenţial de reglare a digestiei şi absorbţiei substanţelor alimentare. Adjuvant în stimularea digestiei alimentelor şi eliminarea materiilor ce nu au putut fi digerate, în prevenirea balonărilor şi constipaţiei, antiseptic, carminativ, calmant al mucoasei gastrice iritate, astringent, adjuvant in hiperaciditate, meteorism, flatulenta.
Compoziţie:

Nalbă (Althaeae folium),
Cimbru (Thymi herba),
Melisă (Melissae herba),
Coada şoricelului (Millefolii flos),
Pelin (Absinthii herba),
Mentă (Menthae herba),
Gălbenele (Calendulae flos),
Busuioc (Basilici herba),
Salcâm (Acaciae flos),
Salvie (Salviae herba).

Nu conţine nici un fel de aditiv sau alte ingrediente chimice.
Preparare şi administrare: infuzie 5-7 min, o linguriţă amestec de plante la o cană de apă clocotită. Se beau 2-3 căni pe zi înaintea meselor principale cu 30min sau după recomandarea medicului, a consultantului de specialitate.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 24 luni de la ambalare.
Ambalare: pungă de 150g (tratament 30 zile).

S-ar putea să-ți placă și…