Reduceri!

Pachet pentru sanatate si protectie copii mici si sugari cu o pernuta antrigripala 150 g : GRATUIT

297,00 lei

Protejează organismul de viruși, bacterii, paraziți și alte corpuri străine
Contribuie la întărirea sistemului imunitar și respirator al copiilor.
Ajută la eliminarea disconfortului abdominal la sugari și copii mici.
Ajuta in cazul răcelilor, al durerilor în gât, în caz de gripă, faringită, traheită, amigdalită, bronșită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal.

Descriere

Pachetul sanatate si protectie copii mici si sugari contine:

1. Mami și bebe Babycalm, soluție pentru sugari și copii mici( Fares)
2. Sirop ACTIGERM RESPIRO – pentru boli respiratorii la copii 0-12

3. Sirop IMMUNFLOR 100 ML – pentru sistemul imunitar al copiilor
4. Pernuta Antigripala 150 g : 1 buc. Gratuit( Farmacia Naturii)

1. Mami și bebe Babycalm, soluție pentru sugari și copii mici( Fares)

Beneficii

• recomandat în: colici, balonare, flatulență, aerofagie, vărsături la sugari și copii mici;
• se poate administra din prima săptămână de viață;
• eficiență confirmată clinic în peste 92% cazuri; insomnia s a ameliorat în 32% cazuri, iar în 66% cazuri s a revenit la orarul de somn dinainte de apariția colicilor abdominale;
• sigur, 100% natural.

Arii de acțiune: Sugari și copii mici

Ajută la eliminarea disconfortului abdominal la sugari și copii mici.

RECOMANDĂRI: tulburări digestive la sugari și copii mici: colici, balonări, aerofagie (înghiţire de aer în timpul mesei), vărsături.

Tip produs: Supliment alimentar

Greutate netă: 30 ml

Condiții de păstrare: temperatura mediului ambient ,ferit de lumină

Ingrediente: Extracte uleioase în ulei de struguri (Vitis viniferae oleum) de: flori de muşeţel (Matricariae flos) 12%, roiniţă (Melissae herba) 8%, fructe de cardamom (Cardamomi fructus), fructe de chimion (Carvi fructus), fructe de coriandru (Coriandri fructus).
Nou-născuţi: 3 picături de 3 ori pe zi.

Sugari 1-3 luni: 4 picături de 3 ori pe zi.

Sugari 3-6 luni: 5-6 picături de 3 ori pe zi.

Sugari 6-12 luni: 7-8 picături de 3 ori pe zi.

Copii peste 1 an: 10 picături la nevoie.

Produsul se poate administra înainte de alăptare sau în biberonul cu lapte.

CONTRAINDICAŢII: la dozele recomandate nu se cunosc.

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI: la dozele recomandate nu se cunosc.

Pret: 21,0 lei

2.ACTIGERM RESPIRO – pentru boli respiratorii la copii 0-12

Indicații:

ACTIGERM RESPIRO este extrem de util în cazul răcelilor, al durerilor în gât, în caz de gripă, faringită, traheită, amigdalită, bronșită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal. Acesta este un antibacterian eficient, antiviral și antigermicid.

Actiune:
Datorită proprietăților specifice ale plantelor utilizate, dar și a concentrației mare de ingrediente active, Actigerm RESPIRO 0/12 promovează bunăstarea sistemului respirator si asigura protectia intregului organism de problemele cauzate de sezonul rece, mai ales la copii.

Compoziție:

– Propolis 360 mg

– Carpinus betulus gemmoderivati 90 mg;

– Castanea vesca 90 mg;

– Actigerm 30 mg;

– Semințe de grapefruit 30 mg.

Proprietățile componentelor:
• Extractul umed de propolis este obtinut din propolis brut și nu conține alcool. Numeroase experimente au aratat ca propolisul este unul dintre cele mai bune antibacteriane naturale, cu o activitate bacteriostatică cât și bactericidă: utilizarea sa principală este pentru dureri în gât, infecții respiratorii (faringite, amigdalite și traheită) și alte afectiuni ale cavitatii bucale (gingivita, inflamarea limbii si a palatului bucal).

• Carpinus betulus gemoderivat este un remediu pentru căile respiratorii superioare (sinusuri, nazofaringe, trahee), unde activitatea specifică se produce la nivelul mucoasei sinusurilor. De asemenea, este un bun antiinflamator, antispastic și antitusiv, ce poate fi util în caz de bronșită.

• Castanea vesca gemoderivat are proprietăți antispastice și antitusive și poate fi utilizat în caz de tuse si congestie nazala.

• Actigerm este un extract concentrat de Thymus vulgare, Rosmarinus officinalis, Salvia lavandulifolia, Origanum vulgare, titrat cu 15% acid rosmarinic. Are puternice proprietati antibacteriene, anti-inflamatorii și proprietăți antioxidante, poate fi util în combaterea bolilor care afectează căile respiratorii și cavitățile bucale.

• Semințele de grapefruit contin glucozide și numeroase bioflavonoide, inclusiv quercetin, care au proprietati, printre altele, anti-inflamatoare și anti-alergice. Studiile au arătat că extractul de semințe de grepfruit are proprietati germicide și poate fi util în diverse forme de gripă, răceli, infecții gastro-intestinale cu bacterii, virusuri , ciuperci si alti paraziți. Util in diaree, gastrită și tratamentul Candidei.

Mod de administrare:

1 linguriță (3 ml) (sau 0,15 ml pe kg corp) de 3-4 ori pe zi, max 5 ml, pur sau diluat într-o cantitate mică de lichid.

Ambalaj: flacon 200 ml

Pret: 156,0 lei

3. Sirop IMMUNFLOR 100 ML – pentru sistemul imunitar al copiilor

IMMUNFLOR este un supliment alimentar, care stimulează capacitatea fiziologică de apărare a organismului, contribuind la starea de bine a sistemului respirator al copiilor și la întărirea sistemului imunitar.
Sistemul imunitar are rolul de a proteja organismul de corpuri străine sau de afecțiuni care îi pot periclita sănătatea. În momentul în care sistemul imunitar funcționează normal, acesta are capacitatea de a ataca virusurile, corpurile străine, paraziții și bacteriile, reușind să le diferențieze pe acestea de țesuturile sănătoase.

Biologic, imunitatea reprezintă o stare de echilibru a organismelor de ordin multicelular, care intervin în momentul în care își face apariția boala sau infecția. De asemenea, sistemul imunitar are rolul de a apăra organismul în caz de alergii, răceli sau diferite reacții autoimune.
Sistemul imunitar acțonează prin cele 3 funcții ale sale:

Neutralizează virusurile, bacteriile, funcgii și paraziții care au patruns în organism, eliminându-i.
Identifică și neutralizează substanțele dăunătoare organismului din mediul înconjurător.
Luptă împotriva celulelor canceroase ale organismului.
Compoziție:

– Propolisul are o puternică acţiune imunostimulatoare. Nu conţine alcool, deoarece este produs prin utilizarea tehnicii cu CO2 (tehnica de extracţie a fluidului), rezultând un produs, în soluţie apoasă, cu un grad ridicat de puritate.
– Echinaceea angustifolia are proprietăţi imuno biologice şi este utilizat în profilaxia şi tratamentul răcelilor, în creşterea apărării endogene, prin stimularea sistemului imunitar, în special prin activarea fagocitozei şi prin stimularea fibroblastelor.
– Prunus spinosa muguri (GERMODERIVAT) reactivează axa hipotalamo-hipofizo-suprarenală şi stimulează sistemul imunitar, reglează dezechilibrele hormonale, pentru a le permite copiilor o dezvoltare armonioasă şi fiziologica corectă. De asemenea, stimulează sistemul imunitar atunci când, acesta a suferit în urma poluării mediului, a poluării chimice, a alergiilor respiratorii, a intoxicaţiilor farmacologice, a infecţiilor bacteriene şi virale, favorizând o rapidă perioada de recuperare, după tratament sau după bolile pulmonare.
– Măceş muguri (GERMODERIVAT) este un antiinflamator şi antialergic, ce tratează eficient inflamaţiile recurente localizate. Este folosit în profilaxia gripei, în caz de rinofaringita, traheobronşita, amigdalita, otită, alergii şi astm bronşic alergic.

– Ribes nigrum muguri( GERMODERIVAT) are acţiune asupra glandelor suprarenale, ale cortexului, stimulând eliberarea de substanţe cu proprietăţi antiinflamatorii şi antialergice, destul de puternice, comportându-se aproape ca un cortizon natural, fără a fi toxic.
– Streptococcus termophilus STB 328 intensifică răspunsul imun la infecția virală, inhibă dezvoltarea microorganismelor patogene în tractul digestiv. Prezența bacteriilor intestinale stimulează producerea de anticorpi, care ajută organismul să răspundă cu ajutorul sistemului său imunitar. Rata de creștere la copii: studiile efectuate pe o perioadă de 6 luni, au arătat că, la copiii la care s-a folosit ca supliment Streptoccocus Thermophilus, s-a obţinut o creștere vizibil mai bună, decât la copiii care nu au primit suplimentul.

– Lactobacillus acidophilus este un inhibitor puternic al bacteriilor patogene, care împiedică proliferarea lor, menţinând o floră bacteriană normală. Este absorbit excelent de celulele tractului intestinal uman. Este un bun inhibitor, al dezvoltării microorganismelor patogene și stimulează eliminarea toxinelor din organism.

– Lactobacillus casei LC18 ajuta la propagarea și dezvoltarea de bacterii „benefice” organismului. Are caracteristică de a supraviețui în condiții de temperatură și pH variat şi deţine abilitatea de a stimula şi consolida ”apărarea naturală” a organismului.

– Lactobacillus rhamnosus LRH11 stimulează producerea acidului lactic deoarece are caracteristică de a fermenta. Este rezistent la congelare și liofilizare. Foarte utilizat ca probiotic pentru prevenirea și tratarea diferitelor afecţiuni. Previne și atenuează o serie de probleme de sănătate, inclusiv constipaţia, infecţii ale tractului urinar, vaginita bacteriană, vaginita datorată candidei.

– Lactobacillus bulgaricus ajută în procesul de digestie, în caz de intoleranţă la lactoză, stimulând dezvoltarea bacteriilor benefice şi ajuta la menţinerea unui sistem imunitar sănătos, favorizând un nivel scăzut al colesterolului. Deoarece Lactobacillus bulgaricus are proprietăți antibiotice, poate ajuta la prevenirea infecțiilor și la inhibarea dezvoltării microorganismelor patogene la nivel intestinal.

– Fermenți lactici vii: 15 miliarde /gram
Mod de administrare:

Copii: 0,5 ml pe kg corp, înainte de micul dejun, nu trebuie să depășească 10 ml
Adulţi: 10 ml /zi , înainte de micul dejun
În caz de boală: aceleași cantități , de 3-4 ori pe zi, înainte de mese

Cantitate: 100 ml

Pret: 120,0 lei

4. Pernuta antigripala COPII (150g): 1 buc GRATUIT

Descriere

Pernuta antigripala este lucrată cu dragoste ,iar miresmele plantelor se reversa ca un şuvoi de apă vie peste trupurile şi sufletele celor ce le folosesc. Mai bine ţi-ai ocroti copii cu o atingere uşoară a naturii, Pernuta antigripala cu miresmele plantelor.
Produs de uz extern. Amestec din plante indicat în stări gripale, cefalee, stări febrile, diverse afecţiuni respiratorii (bronşite, tuse, astm, nas înfundat, apnee nocturnă etc)alergii cu exceptia la praful de casa.. Acţionează asupra sistemului imunitar şi aparatului respirator. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Repelent pentru insecte şi acarieni. Dimensiune potrivită pentru cei mici sau pentru efecte nu foarte intense.
Mod de utilizare pernuta antigripala: se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de joacă. Atunci când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie pernuta antigripala: Soc (Sambuci flos), Busuioc (Basilici herba), Mentă (Menthae herba), Isop (Hyssopi herba), Muşeţel (Chamomille flos), Podbal (Farfarae folium), Cimbrişor (Thymi herba), Salcâm (Acaciae flos), Crăiţe (Tageti flos), Salvie (Salviae folium), flori de câmp, ulei Eucalipt, tablete de sare. pernuta antigripala brevet inventie
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Brevet de inventie propriu nr. 121080 înregistrat OSIM Bucuresti la 30.01.2004
Producator unic pernuta antistres: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 150g. Pernuţele sunt cu diverse modele imprimate, altele pictate manual în rugăciune de măicuţe la mânăstire.
Dimensiuni aproximative: 18x18cm

CONTRAINDICATII: Alergii la una din componente
Pret: 1 GRATUIT

S-ar putea să-ți placă și…