Reduceri!

Pachet formula de frumusete

102,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Pachet formula de frumusete

Ceai Craite- GRATUIT

Pachetul formula de frumusete contine:
1. Crema de fata cu ulei de trandafir si acid hialuronic, Eden line
2.Colagen cu acid hialuronic, supliment alimentar
3.Ceai de Craite- GRATUIT

Pachet formula de frumusete
1.Crema de fata cu ulei de trandafir si acid hialuronic, Eden line
Cremă de față ultrahidratantă de zi cu ulei de trandafir și acid hyaluronic

Extrem de fină, regenerează și calmează pielea. Conține acid hyaluronic care ajută la hidratarea pielii și-i reface elasticitatea. Folosirea regulată, revigorează pielea dându-i un aspect radiant și proaspăt. Este recomandată oricărui tip de piele. Se aplică pe tenul curat. Nu irită ochii.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Condiții de depozitare: Nu se expune la soare, sub 25 de grade celsius.

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Peg-100 stearate, Glyceryl stearate, Caprylic/capric triglyceride, isodecyl oleate, dimethicone, chamomila recutita flower extract, olea europaea fruit oil and olea europaea husk oil, prunus amygdalus dulcis oil, urea, ceteareth-20, lanolin, petrolatum, parfum, sodium, hyaluronate, rosa damascena flower oil, panthenol, allantoin, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, 2-bromo-2nitroporpane-1, 3 diol, benzyl alcohol, cinnamyl alcohol, citronnellol, eugenol, geraniol, hydroxy citronellal, linalool.

Cantitate: 50 ml
pret 65.0 lei

Pachet formula de frumusete:
2.COLAGEN & ACID HIALURONIC FORTE

30 tablete, supliment alimentar

Frumusețarea tenului și protecția articulațiilor din interior

Extractul de Colagen și Acid Hialuronic acționează împotriva efectelor negative ale razelor solare asupra tenului , precum și în prevenirea uzurii cartilajului care apare odată cu înaintarea în vârstă.

reduce profunzimea ridurilor de expresie
reface tonusul facial
tenul va deveni vizibil mai neted și elastic
asigură hidratarea țesutului din interior
îmbunătățește mobilitatea articulară și reduce uzura lor

Prezentarea componentelor produsului și a efectului acestora asupra organismului

Extractul de Colagen VERISOL®

Amestec de peptide de colagen (98%), glucide și aminoacizi degresați, conceput pentru susținerea nivelului optim de colagen, proteoglycan și elastină în țesuturile profunde ale tenului și pentru suplinirea cantității de colagen necesar cartilajelor.Testele preclinice și clinice au arătat faptul că administrarea colagenului VERISOL® are efecte pozitive în menținerea sănătății și prevenirea îmbătrânirii tenului precum și în apărarea integrității cartilajului osos, crescând astfel calitatea vieții.

Extract de Acid Hialuronic ExceptionHYAL®MW – Calitate elvețiană

Obținut prin biofermentare, e un Acid Hialuronic de greutate moleculară medie, ușor digerabil , absorbabil și dizolvabil în apă, fără efecte adverse.

În stare naturală o întâlnim în țesuturile tenului, țesutul cartilaginos și în discurile dintre vertebre. Nivelul ei se reduce odată cu înaintarea în vârstă având ca efect deshidratarea țesuturilor în profunzime ale tenului și uzura cartilajului.

Acidul Hialuronic se absoarbe in principal la nivelul intestinului subtire ajungând mai rapid în fluxul sanguin și prin diverși receptori la nivel celular. Datorită dimensiunii moleculare optime, opune rezistență sucurilor digestive având un nivel de absorbție ridicat la nivelul tractului intestinal.

Efectele pozitive ale Acidului Hialuronic asupra organismului

Lubrifiant și hidratant datorită prorietății de legare a apei
Sporește concentrația de Acid Hialuronic în țesuturi, împrospătează concentrația de Hialuron la nivel celular
Are rol antiimflamator datorită radicalilor liberi de tip NO

Absorbția și efectul

Produsul, datorită componentelor sale și a modului de obținere printr-o tehnologie brevetată, se absoarbe rapid cu efect imediat.

Alte rezultatele pozitive :

digestie usoară
nu are efecte adverse
se absoarbe ușor
efectul sinergetic al celor trei componente

Alte efecte pozitive

Păr și scalp: intensifică funcția de creștere a părului cu o structură sănătoasă.

Gingia: Colagenul conferă gingiei un aspect sănătos, iar Acidul Hialuronic împiedică apariția paradontozei .

Ochii: Acidul Hialuronic are rol important în asigurarea cantității necesare de lichid din cadrul conductului lacrimar.

Unghii: Colagenul BioCell , prin conținutul ridicat de aminoacizi, contribuie la formarea unor unghii puternice și sănătoase.

Articulații: Colagenul este partea componentă esențială a articulațiilor, iar Acidul Hyaluronic asigură lichidul necesar al capsulei articulare

Administrare: O tabletă pe zi pe o perioadă de 2-3 luni sub formă de cură. Recomandăm administrarea tabletei în timpul meselor cu multe lichide.

Nu se recomandă: Colagenul și Acidul Hialuronic sunt substanțe bine tolerate de organism chiar și pe termen lung. Pot să apară însă și sensibilități izolate, de aceea este contraindicat persoanelor alergice la hialuronați și persoanelor bolnave de cancer limfatic.
pret 37.0 lei

Pachet formula de frumusete:
3. Ceai CRAITE -GRATUIT
Descriere

Ceai de craite, planta vederii

Tagetes patula (Asteraceae), denumita popular craite sau vazdoace, este o planta ornamentala intalnita in zone geografice diferite. Este si o planta medicinala indigena in America tropicala, cultivata pe arii largi in Pakistan. Extractele au activitate insecticida si fungicida (datorate compusilor tiofenici), antioxidanta (datorata luteinei), antispastica, antiseptica, antibiotica si diuretica. Tagetes flores au si proprietati tinctoriale, putand fi folosite in industria alimentara.

Tagetes patula (Asteraceae) popularly known as marigold, are grown as ornamental plant and thrives in varied agro-climates. It is a medicinal plant which is indigenous to Tropical America but cultivated in large area in Pakistan. Bioactive extracts exhibit fungicidal and insecticidal activity (attributed to thienyls), antioxidative activity (attributed to lutein ester contents) anti-ulcerogenic action, antispasmodic, antiseptic, antibiotic, diuretic properties. The biocidal components of the essential oil from flowers and leaves are terpenoids. Because of carotenoid pigments Tagetes flores are useful in food coloring.

Tagetes patula L. (craite, vazdoace) este o planta erbacee din familia Asteraceae, ornamentala, cu numeroase varietati. Este si o planta medicinala, proprietati terapeutice avand varietatile cu flori galben-portocalii sau rosiatice. Are o radacina pivotanta, tulpina erecta, glabra, muchiata, ramificata, frunze simple, dispuse altern sau opus, penat-sectate, cu marginea serata. Perioada de inflorire a speciei sunt lunile iulie-octombrie. Inflorescenta este un calatidiu cu doua tipuri de flori: flori ligulate, marginale, femele, de culoare galben-aurie sau rosiatica si flori centrale, tubuloase, hermafrodite din care se vor dezvolta achene brun-negricioase, costate, cu putin papus.

Importanta medicinala au florile cu un continut maxim de principii active in momentul infloririi. Contin majoritar carotenoide, flavone, ulei volatil.

Carotenoidele sunt reprezentate de heleniena, prezenta in cantitatea cea mai mare (0,01-1,45%), alfa- si beta-caroten, violaxantina, rubixantinepoxid, fitoen, flavoxantina, licopina, rubicrom.

Flavonele din compozitie sunt specifice: patuletina, patuletrina, quercetagetina, 5-metil quercetagetina, quercetagetrina.
Dintre componentele uleiului volatil pot fi mentionati: tagetona (40%), dihidrotagetona, linalool liber (22%) si esterificat (13-14%), limonen, ocimen, piperitona, piperitenona, terpinolen, acid valeric.

Produsul vegetal Tagetes flores este folosit pentru extractia industriala a helenienei. Aceasta carotenoida amelioreaza acomodarea la vederea nocturna, fiind indicata in diferite afectiuni oculare: cecitate nocturna (nictalopie) si diurna (hemeralopie), retinita pigmentara. Preparatul farmaceutic este xantofil palmitat.

In studii recente, extractul de craite s-a dovedit eficient in tratamentul hiperkeratozei plantare, afectiune caracterizata printr-o dezvoltare excesiva a stratului cornos al pielii, insotita de durere si inflamatie. Cauza acestei afectiuni este un traumatism local care declanseaza un dezechilibru intre procesele fiziologice de descuamare fiziologica si proliferare celulara indusa de mediatorii biochimici ai inflamatiei. Mecanismul prin care actioneaza principiile vegetale consta in reducerea procesului inflamator. Extractele obtinute din flori au proprietati antioxidante, datorate continutului de luteina. Tagetes flores ar putea constitui si o sursa convenabila de luteina pentru suplimentele alimentare.

In studiile preclinice, extractul alcoolic obtinut din radacina de craite a demonstrat proprietati hipotensive, antiinflamatoare si antiulceroase.Uleiul volatil are actiune antifungica asupra a doua ciuperci fitopatogene, Botrytis cinerea si Penicillium digitatum. Literatura de specialitate mentioneaza pentru uleiul volatil si proprietati antispastice, antibiotice, diuretice, vermifuge si insecticide (asupra larvelor de Aedes aegypti, Anopheles stephensi si Culex quinquefaciatus, proprietati datorate derivatilor de tiofen). Uleiul trebuie folosit cu prudenta, deoarece poate produce fotosensibilizare si dermatite de contact.

In medicina populara, craitele se folosesc ca vermifug, purgativ (actiuni datorate tagetonei) si pentru stoparea hemoragiei nazale. Extractele de craite au si proprietati tinctoriale, putand fi folosite pentru colorarea fibrelor textile si a unor alimente.

Sef lucrari, dr. Hovanet Marilena-Viorica, Botanica farmaceutica si Biologie celulara, Facultatea de Farmacie, UMF „Carol Davila”, Bucuresti

https://www.revistagalenus.ro/

Bibliografie:
1. Istudor V., Farmacognozie. Fitochimie. Fitoterapie, vol. II, Ed. Medicala, Bucuresti, 2001, 338-340;
2. Bhattacharyya S., Datta S., Mallick B., Dhar P. et al., Lutein content and in vitro antioxidant activity of different cultivars of Indian marigold flower (Tagetes patula L.) extracts., J Agric Food Chem., 2010, 58(14):8259-64;
3. Bano H., Ahmed S. W., Azhar I. et al., Chemical constituents of Tagetes patula L., Pak J Pharm Sci., 2002, 15(2):1-12;
4. Saleem R., Ahmad M., Naz A., Siddiqui H. et al., Hypotensive and toxicological study of citric acid and other constituents from Tagetes patula roots., Arch Pharm Res. 2004, 27(10):1037-42;
5. Mares D., Tosi B., Poli F., Andreotti E. et al., Antifungal activity of Tagetes patula extracts on some phytopathogenic fungi: ultrastructural evidence on Pythium ultimum., Microbiol Res., 2004, 159(3):295-304;
6. Kasahara Y., Yasukawa K., Kitanaka S. et al., Effect of methanol extract from flower petals of Tagetes patula L. on acute and chronic inflammation model., Phytother Res., 2002, 16(3):217-22;
7. Khizhazi A. A, The therapeutic and prophylactic anti-ulcerogenic action of marigold (Tagetes patula L.) and sea buckthorn (Hippophae) oils in neurogenic ulcerative lesions caused by immobilization, noise and vibration., Lik Sprava. 1998, (1):172-6;
8. Bilsland D., Strong A., Allergic contact dermatitis from the essential oil of French marigold (Tagetes patula

Ceai din petale de craite 10gr
Producator: Farmacia naturii SRL
Produs Gratuit

S-ar putea să-ți placă și…