Reduceri!

Pachet aromat cu pernute terapeutice

115,00 lei

Descriere

Pachet aromat cu pernute terapeutice:
Pachetul contine:
1. Pernuta antistres si insomnii 1 buc
2. Pernuta antigripala 1 buc
3. Pernuta dragostei 1 buc
4. Pernuta casei 1 buc GARTUIT

Pachet aromat cu pernute terapeutice

1. Pernuta antistres si insomnii 1 buc

Amestec din plante e cu potenţial antistres si antidepresiv, ameliorator al somnului, relaxant, calmant, ajută la eliminarea pe cale naturală a stării de surescitare nervoasă şi stresului.Acţionează asupra sistemului nervos şi aparatului cardiovascular, induce un somn liniştit şi alungă stările de nelinişte. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Repelent pentru insecte şi acarieni.
Evită să te invălui în nelinişti şi tensiuni străine ţie, evită să te preocupi de ceea ce se referă la nelinişti sau tensiuni. Mai bine ţi-ai acorda un mic răgaz, relaxează-te lângă prietena ta, Pernuţa cu miresmele naturii.
PRODUS DE UZ EXTERN. Amestec din plante cu potenţial antistres si antidepresiv, ameliorator al somnului, relaxant, calmant, ajută la eliminarea pe cale naturală a stării de surescitare nervoasă şi stresului. Acţionează asupra sistemului nervos şi aparatului cardiovascular, induce un somn liniştit şi alungă stările de nelinişte. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Repelent pentru insecte şi acarieni.
Mod de utilizarePernuţa antistres şi insomnie MIJLOCIE (300g) : se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie Pernuţa antistres şi insomnie MIJLOCIE (300g) : rădăcină de Valeriană (Valerianae rhizoma cum radicibus), frunză şi floare de Păducel (Crataegi folium cum flore), conuri de Hamei (Strobuli lupuli), floare de Tei (Tiliae flos) ,floare de Lavandă (Lavandulae flos), floare de Sulfină (Meliloti flos), frunză de Roiniţă (Melissa folium), iarbă de Busuioc (Basilici herba), iarbă de Salvie (Salviae herba), flori de câmp din flora spontană, ulei Lavandă sau Roiniţă, tablete de sare.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL
200g, PRET 35.0 LEI

Pachet aromat cu pernute :

2. Pernuta antigripala 1 buc

Amestec din plante indicat în stări gripale, cefalee, stări febrile, diverse afecţiuni respiratorii (bronşite, tuse, astm, nas înfundat, apnee nocturnă etc). Acţionează asupra sistemului imunitar şi aparatului respirator. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Repelent pentru insecte şi acarieni. Dimensiune potrivită pentru cei mici sau pentru efecte nu foarte intense.
Produs de uz extern. Amestec din plante indicat în stări gripale, cefalee, stări febrile, diverse afecţiuni respiratorii (bronşite, tuse, astm, nas înfundat, apnee nocturnă etc)alergii cu exceptia la praful de casa.. Acţionează asupra sistemului imunitar şi aparatului respirator. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Repelent pentru insecte şi acarieni. Dimensiune potrivită pentru cei mici sau pentru efecte nu foarte intense.
Mod de utilizare pernuta antigripala: se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de joacă. Atunci când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie pernuta antigripala: Soc (Sambuci flos), Busuioc (Basilici herba), Mentă (Menthae herba), Isop (Hyssopi herba), Muşeţel (Chamomille flos), Podbal (Farfarae folium), Cimbrişor (Thymi herba), Salcâm (Acaciae flos), Crăiţe (Tageti flos), Salvie (Salviae folium), flori de câmp, ulei Eucalipt, tablete de sare. pernuta antigripala brevet inventie
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Brevet de inventie propriu nr. 121080 înregistrat OSIM Bucuresti la 30.01.2004
Producator unic pernuta antistres: SC FARMACIA NATURII SRL
150g, PRET 35.0 LEI

Pachet aromat cu pernute terapeutice:

3. Pernuta dragostei 1 buc

De vrei să faci un suflet să vibreze în ritmul inimii tale, dăruieşte-i o pernuţă cu plante şi nu te va uita niciodată! Pernuţa DRAGOSTEI este un PRODUS DE UZ EXTERN ce conţine un amestec din plante de armonizare a relaţiilor dintre el şi ea, cu potenţial de reglare a disfuncţiilor sexuale. Trezeşte sau sporeşte apetitul erotic, îţi creează o stare euforică de tainică fericire, alungă stările de nelinişte. Acţiunea plantelor se produce totodată în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi. Repelente pentru insecte şi acarieni. Se ţin descoperite (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi pe intraga perioada a noptii sau zilei, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. BREVET DE INVENTIE FARMACIA NATURII nr. 121080 înregistrat OSIM Bucuresti la 30.01.2004

Descriere
Pernuta dragostei este un produs de uz extern.

Contine un amestec din plante de armonizare a relaţiilor dintre el şi ea, cu potenţial de reglare a disfuncţiilor sexuale. Trezeşte sau sporeşte apetitul erotic, îţi creează o stare euforică de tainică fericire. Alungă stările de nelinişte. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.
Pernuta dragostei are urmatorul mod de utilizare:

se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Pernuta dragostei are urmatoarea compoziţie de plante medicinale:

iarbă de Salvie (Salviae herba), iarbă de Cimbrişor (Thymii herba), iarbă de Busuioc (Basilici herba), iarbă de Urzică (Urticae herba), muguri Pin (Pini turio), rădăcină de Obligeană (Calami rhizoma), fructe de Coriandru (Coriandri fructus), iarbă de Pelin (Absinthii herba), flori de câmp din cultură ecologică şi floră spontană, ulei de Ylang-Ylang, tablete de sare.

Păstrare: pernuta dragostei se tine la temperatura camerei, ferită de lumina directă a soarelui şi umiditate.

Producator: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.

Dimensiuni aproximative: 17x17cm
Pernuta dragostei poate avea diverse forme, culori si materiale.

Imaginile sunt orientative. Specificati optiunea la PASUL 2 al comenzii (in casuta MENTIUNI COMANDA) sau telefonic.
150gr, 45.0 LEI

Pachet aromat cu pernute :

4. Pernuta casei 1 buc GARTUIT

Pernuta pentru PROTECTIA CASEI SI FAMILIEI TALE ,SUB TOATE ASPECTELE(emotional,fizic,spiritual)constituie un dar MAGICPENTRU SARBATORI SI EVENIMENTE ANIVERSARE.

Acţiunea plantelor se produce cu toată forţa şi pe diverse căi.

Descriere

Pernuta cu plante pentru PROTECTIA CASEI

Pernuţele PROTECTIA CASEI POT FI pictate manual sau cusute cu dragoste din diverse materiale la manastiri iar plantele sunt culese in noaptea de Sanziene de ,,OAMENI CURATI ,,de pe campurile FARMACIA NATURII.
Pernauta pentru PROTECTIA CASEI contine un amestec din plante cu potenţial echilibrant în plan energetic. Vibraţiile subtile emise de plante şi conţinutul mare de uleiuri volatile din acestea contracarează energiile şi vibraţiile negative emise asupra casei si familiei . Acţiunea plantelor se produce cu toată forţa şi pe diverse căi.
Mod de utilizare: se ţine descoperita (fără ambalaj) în încăperi, în preajmă pe noptieră, în caminul familiei. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator unic pernuta PROTECTIA CASEI: SC FARMACIA NATURII SRL
Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
100g, GRATUIT

S-ar putea să-ți placă și…