Otic Solution ( Picaturi pentru urechi), 10 ml de la BIO-SYNERGIE ACTIV

33,50 lei

ingrijeste si curata urechea inflamata.
Amelioreaza simptomele de inflamatie dureroasa.
Indeparteaza ceara, apa si murdaria de pe canalul auditiv extern.
Efecte antiinflamatorii si antimicrobiene.
Atenueaza afectiunile canalului auditiv (durere, inrosire, mancarime).

Descriere

Beneficii:

impedica aparitia si dezvoltarea infectiilor bacteriene.
atenueaza afectiunile canalului auditiv (durere, inrosire, mancarime).
previne imbolnavirea canalului auditiv extern
pentru tratamentul dopului de cerumen intarit

Mod de utilizare: doza uzuala este de 2-3 picaturi, 2-4 ori pe zi pana cand se elibereaza canalul urechii. In caz ca uitati sa administrati o doza sau mai multe, nu mariti urmatoarea doza. Pentru a evita senzatia neplacuta produsa de introducerea solutiei reci in canalul auditiv, se recomanda aducerea flaconului la temperatura corpului inaintea administrarii picaturilor. Curatati urechea dupa 10 minuteb de la aplicare.

Ingrediente: glicerina,butilen glicol,salicilat de colina, alcool etilic, ulei de lavanda(Lavandula Angustifolia), extract din plante ierboase:flori de galbenele (Calendulae flos cum clyce). Perioada recomandata de utilizare continua nu trebuie sa depaseasca 5 zile.

Continutul in ingrediente active intr-un gram de produs: Salicilat de colina 80% 174 mg, extract de plante ierboase 82 mg (preparat din Calendulae flos 5,25mg, Hyperici herba 3,53mg si Verbasci flos 3,53 mg), timol 1mg.

Ingredientele nu provoaca efecte secundare. Femeile gravide sau care alapteaza si copiii cu varsta sub 3 ani pot folosi produsul numai dupa consultarea medicului dumneavoastra.

Atentionari: Nu utilizati daca sunteti alergic (hipersensibil) la oricare dintre componente sau daca aveti timpanul perforat.
Daca observati orice reactie adversa va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
Produs in Cehia

S-ar putea să-ți placă și…