Reducere!

Oferta dedetoxifiere dupa sarbatori!

116,00 lei 91,00 lei

Descriere

Oferta dedetoxifiere dupa sarbatori!

 

Bucură-te de  oferta  aceasta care iti aduce sanatate !

De-a lungul timpului, oamenii au baut infuzii din plante pentru a se vindeca si, convingandu-se de efectele terapeutice pe care le are aceasta licoare, au transformat bautul ceaiului intr-un adevarat ritual – precum ceaiul de la ora 5 in Marea Britanie sau ceremonia japoneza a ceaiului. Pentru ca ceaiul cald iti taie pofta de mancare si intrucat exista produse naturale ce ajuta la eliminarea toxinelor din organism, poti profita de calitatile terapeutice ce se regasesc intr-o simpla cana cu ceai.

 

-Ceai de imunitate din plante  cu potenţial imunostimulator, protejează celulele sănătoase împotriva atacurilor bacteriene, adjuvant în afecţiunile acute şi cronice ale aparatului respirator, ca antiinflamator şi cicatrizant.

-Ceai din plante  protector al activităţii sistemului gastrointestinal, cu potenţial de reglare a digestiei şi absorbţiei substanţelor alimentare. Adjuvant în stimularea digestiei alimentelor şi eliminarea materiilor ce nu au putut fi digerate, în prevenirea balonărilor şi constipaţiei, antiseptic, carminativ, calmant al mucoasei gastrice iritate, astringent, adjuvant in hiperaciditate, meteorism, flatulenta.

SALV 7

Bilă leneşă,colesterol, aciditate gastrică, circulaţie, tuse, astm, diabet, infecţii şi inflamaţii, indigestie, bronşite, eliminare viermi intestinali, calmant sistem nervos, etc.ADAPTOGEN-E BINE DE FOLOSIT CA AJUTOR IN ORICE BOALA

GRATUIT UN CEAI PENTRU O LUNA Ceai de detoxifiere din plante cu potenţial depurativ, detoxifiant. Substanţele active din plante au rol adjuvant în absorbţia toxinelor şi grăsimilor din organism.

Ceai pentru detoxifierea organismului.

Ați putea dori, de asemenea…