Reducere!

Oferta lunii-te vindeci prin stiinta

148,00 lei 113,00 lei

Descriere

Oferta lunii-te vindeci prin stiinta

Sănătate prin Știința vieții – Ayurveda

Această carte reprezintă, în primul rând, un ghid despre cum să îți păstrezi sănătatea. Trăim într-o lume în care să fii sănătos devine o provocare din ce în ce mai mare.

Cu toții ne dorim să fim sănătoși și chiar suntem înconjurați de o multitudine de informații în acest sens. Unele dintre informații sunt autentice, însă altele ajung să fie infirmate după o anumită perioadă de timp.

 

Testul miilor de ani de succes

Cum ar fi dacă ai avea certitudinea că informațiile pe care le primești în această carte au trecut testul timpului? Sunt ele la fel de valabile astăzi? Ei bine, Ayurveda (medicina tradițională indiană), a trecut cu brio acest test. Știința medicală modernă continuă, prin descoperirile recente pe care le realizează, să valideze Ayurveda. Toate aceste informații  existau în tratatele ayurvedice de mii de ani.

Arta de a vindeca orice Boala fara Doctori – L. Kuhne

Louis Kuhne (1835-1901) a fost un naturopat (doctor naturist) german foarte cunoascut pentru metodele hidroterapeutice cu apa rece care erau menite sa imbunatateasca functia de detoxifiere a organismului stimuland partea inferioara a abdomenului.
Kuhne era un vegetarian strict si le interzicea pacientilor sai folosirea zaharului si a sarii in dieta. Punctul sau de vedere conceptual asupra cauzei imbolnavirii era corpul uman supraincarcat cu toxine care in timp duce la degradarea organelor interne. El a subliniat importanta unei digestii adecvate si evitarea constipatiei. Baile de frictiune ale lui Kuhne, constau in asezarea pacientilor intr-o cada cu apa relativ rece (aproximativ 10-14° C pentru o baie de frictiune – in instructiunile originale – desi astazi sunt preferate temperaturi usor mai ridicate) si frecarea cu o panza aspra la nivelul partii inferioare a abdomenului sau a organelor genitale. Stimularea nervilor de catre apa rece ajuta la eliminarea toxinelor. Inginerul Valeriu Popa, unul dintre cei mai cunoscuti naturopati din Romania, a studiat lucrarile si metodele de vindecare ale doctorului Kuhne din care s-a inspirat in tratamentele sale naturiste si pe care l-a citat deseori in lucrarile sale, prin aceasta demonstrand ca metodele de vindecare ale doctorului Kuhne nu si-au pierdut valoarea odata cu trecerea timpului.

Gemoterapia de la A la Z – Sorina Soescu

„Gemoterapia de la a la Z” poate fi o lectura incitanta datorita stilului accesibil si bogat in informatii.

Capitolul Dictionar Medical de Gemoterapie – De La A La Z este cel care reflecta experienta medicului practician in acest domeniu si este prezentat intr-o maniera usor accesibila de catre doamna doctor Sorina Soescu un excelent practician, care are si darul minunat de a putea transmite mai departe experienta dobandita.

La aceste 3 carti primesti gratuit 1 de 35 lei SANATOS SI FERICIT invata sa te vindeci !

Ați putea dori, de asemenea…