Reduceri!

Oferta lunii-Carti Ovidiu Bojor

144,00 lei

Descriere

Oferta lunii-Carti Ovidiu Bojor

Ovidiu Bojor (n. 1 noiembrie 1924, Reghin) este un fitoterapeut român, doctor farmacist, membru de onoare al Academiei de Științe Medicale. Este deținător al titlului de Senior Honoris Causa, brevet acordat de către Forumul Președinților Patronatelor din România și Diploma de Merit Academic, acordată de președintele Academiei Române. Ovidiu Bojor este un renumit farmacist și deopotrivă fondator al fitoterapiei moderne în România

„O SIMPLĂ IERTARE TE POATE AJUTA SĂ ELIMINI TOXICITATEA DIN ORGANISM”

Academicianul și fitoterapeutul român Ovidiu Bojor, ajuns la venerabila vârstă de 96 de ani, este o legendă vie. Folosirea corectă a remediilor din natură este scopul pentru care a muncit o viață. Secretele pe care le-a descoperit le împărtășește oricui vrea să îl asculte si ne invata despre cum gandurile si sentimentele ne influenteaza sanatatea.

Doctor in Farmacie, membru de onoare al Academiei de stiinte Medicale din Romania si al Academiei de stiinte si Arte din SUA, Ovidiu Bojor descrie in cartea „Plante si miresem Biblice. Hrana pentru suflet si trup“, capacitatea vindecatoare a plantelor mentionate in Bibli

Oferta lunii-Carti Ovidiu Bojor
La ora actuală fitoterapia modernă a devenit o ştiinţă. „În trecut, când nu aveam metodele moderne de cercetare, de apreciere a unei plante, acestea erau folosite din instinct, după ureche sau din tradiție. Mărul lupului, spânzul, tătăneasa, vâscul erau considerate cu efecte anticancerigene.

Sub lumina cercetărilor ştiinţifice moderne s-a dovedit că toate favorizează dezvoltarea tumorilor, a cancerului. Cu toate acestea, ele se utilizează încă în popor. Nu orice izvorăște din tradiție e bun”, spune Ovidiu Bojor.
Timp de zece ani, fitoterapeutul român s-a ocupat de această problemă, fiind expert al Naţiunilor Unite pentru ţările în dezvoltare din Asia şi Africa şi chiar a pus la punct o schemă pentru elaborarea unui produs fitoterapeutic care pleacă de la formularea elementelor din produsul respectiv, ţine seama de medicina tradiţională până la ultimele cercetări ale oamenilor de ştiinţă.

„Schema începe cu o analiză foarte exigentă a materiilor prime care intră în produsul fitoterapeutic. Acum avem metode care păstrează 99 la sută substanţele active din plante”, afirmă Ovidiu Bojor. Desigur că apoi trebuie să se ţină seama şi de excipienţi, de evaluarea lor, de teste preclinice, pe animale, de laborator, până la patul bolnavului.

Va oferim 3 carti esentiale pentru sanatate la care primiti 1 gratuit ,semnata Dr. ing .Iuliana Barbu,SANATOS SI FERICIT  in valoare de 35 lei.

OFERTA IN LIMITA STOCULUI !

 

S-ar putea să-ți placă și…