NoAlergo

45,00 lei

Descriere

Suplimentul alimentar NoAlergo, cu ulei BIO de chimen negru, Life Care® diminueaza eficient reactiile alergice respiratorii sau pe piele. Datorita combinatiei speciale de ulei BIO din seminte de chimen negru cu vitamina E, acest supliment alimentar ajuta caile respiratorii sa se elibereze si are efecte benefice asupra pielii.

NoAlergo, cu ulei BIO de chimen negru, Life Care® este recomandat zilnic chiar si persoanelor cu astm si are rezultate pozitive in cazul infectarii cu stafilococul auriu. Produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu este testat pe animale. In plus, acest supliment alimentar Life Impulse NoAlergo poate fi folosit de femeile gravide sau care se afla in perioada de alaptare.

Beneficiile uleiului de chimen negru

Suplimentul alimentar NoAlergo, cu ulei BIO de chimen negru, Life Care® a fost conceput special cu ulei BIO de chimen negru pentru a reduce imediat efectele negative ale alergiilor respiratorii la polen, par de animale sau diferite plante. In plus, acest ulei special de chimen negru este recunoscut pentru proprietatile sale antiastmatice asupra cailor respiratorii afectate de astm si actiunea sa antibacteriana impotriva Stafilococcus aureus.

Contine vitamina E

Aceasta vitamina speciala din compozitia acestui supliment alimentar NoAlergo, cu ulei BIO de chimen negru, Life Care® are rolul de a diminua aparitia alergiilor pe piele si de a mentine pielea curata, fara urme dupa efectul acestora. In plus, vitamina E are efect antioxidant si contribuie la protejarea si refacerea celulelor zilnic.

Bucura-te din nou de viata!

Consumat zilnic, acets supliment alimentar reuseste sa diminueze eficient reactiile alergice la diferiti factori din exteriorul sau interiorul casei. Astfel, acum te poti bucura de o plimbare in parc primavara sau cu prietenul tau de companie preferat. In plus, NoAlergo, cu ulei BIO de chimen negru, Life Care® reduce simptomele astmului si este recomandat tuturor persoanelor cu varsta incepand de la 16 ani.

Se recomanda 2 capsule pe zi. Se recomanda doar persoanelor incepand de la varsta de 16 ani.

Atentionari

*Efectele utilizarii produsului variaza in functie de fiecare persoana si pot diferi de cele descrise pe site.
FARA ingrediente de origine animala
NU este testat pe animale
A se consulta medicul specialist inainte de consum in cazul femeilor gravide sau care alapteaza, sau a persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului

Brand: Life Impulse

Cantitate/dimensiune: 22g

Greutate: 36g

Ingrediente

Cutie cu 30 capsule – 22,5 g. O capsula contine urmatoarele ingrediente: Ulei de seminte de chimen negru BIO (Nigella sativa)- 500mg- VNR*; Vitamina E – 6,7 mg- 56% din VNR. Alte ingrediente: capsule de gelatina; glicerina, apa purificata qs. VNR – Valoare Nutritională de Referinaa – cf. Reg.UE 1169/2011. *- VNR nu este stabilita. Variatia ingredientelor +/- 10%.

Informatii extra

Notificat MS/CRSPT: Seria AB, Nr.0808

S-ar putea să-ți placă și…