Drojdia de orez rosu + Vitamina B1, 60 capsule, Bio Synergie

40,00 lei

Natural statine forte 60cps  Actiune hipocolesterolemianta, hipolipemianta, antiagreganta plachetara, hipotensoare, antiinflamatoare

comenzi rapide :0234/537346,0728970915

Descriere

Natural statine forte – Drojdie de orez rosu

Supliment alimentar cu rol adjuvant in reglarea nivelului de colesterol si sustinerea sanatatii sistemului cardiovascular.

Beneficii incontestabile

Rolul statinelor naturale   Drojdie de orez rosu  este să blocheze o enzimă din organism care favorizează formarea colesterolului rău, reducînd astfel şi riscul de afecţiuni cardiace. Colesterolul rău, cunoscut ca LDL, este unul din inamicii sistemului cardiovascular, fiind răspunzător de apariţia bolilor cardiace şi a accidentului vascular-cerebral.Vitamina B1 contribuie contribuie la un metabolism energetic normal și buna funcționare a inimii.

Conform unui studiu recent,Natural statine forte – Drojdie de orez rosu ar putea avea efecte benefice asupra infecţiilor pulmonare şi ar putea reduce astfel la jumătate cazurile de mortalitate provocate de aceste infecţii. Studiile arată că statinele sînt asociate cu o scădere a mortalităţii de 10% şi a riscurilor survenite în urma unui accident cardiovascular. Însă tratamentul cu statine este utilizat şi în scop preventiv. Medicii prescriu o astfel de terapie şi pacienţilor care au suferit deja un infract miocardic. Cercetări anterioare au arătat că tensiunea arterială ar putea fi influenţată de statine la pacienţii cu hipertensiune arterială. S-a demonstrat că statinele declanşează reacţii de formare a unor compuşi care determină întinderea vaselor de sînge, ceea ce a dus la o scădere cu 2,2 mm Hg a tensiunii sistolice şi cu 2.4 mm Hg a celei diastolice. Efectele pozitive în micşorarea HTA s-a constatat numai după şase luni de tratament cu statine.
Descriere Drojdie de orez rosu
Drojdia de orez rosu este un supliment alimentar ce contine monacolina K, substanta care participa la metabolismul lipidelor si al colesterolului.

Compozitie:
Drojdie de orez roșu (Monascus purpureus) (4% Monacolina K-2,52 mg, monacoline totale 2,9mg ), vitamina B1- 1,1 mg , agent de încărcare: celuloza microcristalină, maltodextrină ; agent antiaglomerant : stearat de magneziu, înveliș : capsulă.

Mod de administrare:
1 capsulă pe zi. Se administrează la adulți și copii cu vârsta de peste 18 ani.

Atentionari

Nu se recomanda administrarea in cazul femeilor gravide, care alapteaza, copiilor sub 18 ani si adultilor cu varsta de peste 70 ani.

Solicitati sfatul unui medic cu privire la consumul acestui produs in cazul in care aveti probleme de sanatate.

Se recomanda sa nu fie consumat daca luati medicamente pentru scaderea concentratiei colesterolului sanguin sau deja consumati alte produse care contin orez fermentat cu drojdie rosie.

A nu se consuma mai mult de 3mg/zi monacoline.

A nu se lasa la indemana copiilor.

Mod de depozitare: a se pastra la loc uscat si racoros.

Produs in Spania

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drojdia de orez rosu + Vitamina B1, 60 capsule, Bio Synergie”

S-ar putea să-ți placă și…