Natural statine forte – Drojdie de orez rosu

38,00 lei

Natural statine forte 60cps  Actiune hipocolesterolemianta, hipolipemianta, antiagreganta plachetara, hipotensoare, antiinflamatoare

comenzi rapide :0234/537346,0728970912

Stoc epuizat

Descriere

Natural statine forte – Drojdie de orez rosu

Supliment alimentar cu rol adjuvant in reglarea nivelului de colesterol si sustinerea sanatatii sistemului cardiovascular.

Beneficii incontestabile

Rolul statinelor naturale   Drojdie de orez rosu  este să blocheze o enzimă din organism care favorizează formarea colesterolului rău, reducînd astfel şi riscul de afecţiuni cardiace. Colesterolul rău, cunoscut ca LDL, este unul din inamicii sistemului cardiovascular, fiind răspunzător de apariţia bolilor cardiace şi a accidentului vascular-cerebral.

Conform unui studiu recent,Natural statine forte – Drojdie de orez rosu ar putea avea efecte benefice asupra infecţiilor pulmonare şi ar putea reduce astfel la jumătate cazurile de mortalitate provocate de aceste infecţii. Studiile arată că statinele sînt asociate cu o scădere a mortalităţii de 10% şi a riscurilor survenite în urma unui accident cardiovascular. Însă tratamentul cu statine este utilizat şi în scop preventiv. Medicii prescriu o astfel de terapie şi pacienţilor care au suferit deja un infract miocardic. Cercetări anterioare au arătat că tensiunea arterială ar putea fi influenţată de statine la pacienţii cu hipertensiune arterială. S-a demonstrat că statinele declanşează reacţii de formare a unor compuşi care determină întinderea vaselor de sînge, ceea ce a dus la o scădere cu 2,2 mm Hg a tensiunii sistolice şi cu 2.4 mm Hg a celei diastolice. Efectele pozitive în micşorarea HTA s-a constatat numai după şase luni de tratament cu statine.

Descriere Drojdie de orez rosu

Drojdia de orez rosu este un supliment alimentar ce contine monacolina K, substanta care participa la metabolismul lipidelor si al colesterolului.
Compozitie:
Drojdie de orez rosu …. 300 mg
(monascus purpureus 0,4% ),
Capsula …. 75 mg
(gelatina din bovine si clorofila naturala)
Stearat de magneziu …. 12 mg
(lubrifiant, glisant, antiaderent)
Dioxid de siliciu coloidal anhidru (glisant) …. 2 mg
Administrare:
Cate 1 capsula de 2 ori pe zi, in timpul mesei, cu o cantitate suficienta de apa. Se administreaza la varstnici, adulti si la copii cu varsta de peste 16 ani.
Prezentare:
60 capsule

Producator-Laboratoarele LE BEAU Franta

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Natural statine forte – Drojdie de orez rosu”

Ați putea dori, de asemenea…