Natural statine forte 60cps

30,00 lei

Natural statine forte 60cps  Actiune hipocolesterolemianta, hipolipemianta, antiagreganta plachetara, hipotensoare, antiinflamatoare

comenzi rapide :0234/537346,0728970912

Stoc epuizat

Descriere

Natural statine forte 60cps

Supliment alimentar cu rol adjuvant in reglarea nivelului de colesterol si sustinerea sanatatii sistemului cardiovascular.

Beneficii incontestabile

Rolul statinelor este să blocheze o enzimă din organism care favorizează formarea colesterolului rău, reducînd astfel şi riscul de afecţiuni cardiace. Colesterolul rău, cunoscut ca LDL, este unul din inamicii sistemului cardiovascular, fiind răspunzător de apariţia bolilor cardiace şi a accidentului vascular-cerebral. Se depune în timp pe artere şi declanşează afecţiunile cardiovasculare. Statinele lucrează la nivelul ficatului şi previn formarea LDL-ului. Statinele, sau inhibatori ai HMG-CoA reductazei, acţionează asupra enzimei care se află la originea sintezei colesterolului în ficat. Prin frînarea activităţii reductazei, ficatul produce mai puţin colesterol, iar pentru a compensa această lipsă, extrage colesterolul din sînge. Astfel, colesterolul LDL scade cu 15-35%, iar HDL creşte cu 8-10%. În mod normal, colesterolemia nu trebuie să depăşească 200- 230 de miligrame la 100 mililitri de sînge. Valoarea colesterolului bun (HDL) trebuie să fie de peste 45 mg%, la bărbaţi, şi 55 mg%, la femei. Colesterolul liber, adică LDL, nu trebuie să depăşească valoarea de 160 mg%. În cazul unor factori de risc asociaţi, hipertensiune arterială, diabet, tabagism, obezitate, LDL poate urca pînă la cel mult 130 mg%, iar în cazul unor antecedente de infarct miocardic, trebuie să fie de cel mult 100 mg%. Maximumul trigliceridelor trebuie să fie 200mg%, iar statinele pot produce o scădere a acestora cu 10-25 %. Cu alte cuvinte, efectul benefic al statinelor este incontestabil, chiar dacă e vizibil doar după şase săptămîni de tratament. Studii ulterioare au scos la iveală şi alte avantaje ale acestor medicamente, dar şi multe inconveniente.

Noi descoperiri

Conform unui studiu recent, statinele ar putea avea efecte benefice asupra infecţiilor pulmonare şi ar putea reduce astfel la jumătate cazurile de mortalitate provocate de aceste infecţii. Cele mai bune rezultate s-au înregistrat la persoanele cu vîrste de peste 85 de ani cu septicemie, pneumonie sau infecţie a membrelor inferioare cauzată de diabet zaharat. Doza zilnică de statine contribuie la creşterea speranţei de viaţă. Sînt în desfăşurare şi studii asupra capacităţii statinelor de a preveni reumatismul inflamator, scleroza în plăci şi osteoporoza. Statinele de ultimă generaţie sînt capabile să facă să regreseze leziunile coronariene şi să reducă riscul de infarct. Diminuează riscul acumulării depunerilor de grăsimi în sînge, depuneri care pot duce la formarea unor cheaguri ce pun în pericol viaţa. Studiile arată că statinele sînt asociate cu o scădere a mortalităţii de 10% şi a riscurilor survenite în urma unui accident cardiovascular. Însă tratamentul cu statine este utilizat şi în scop preventiv. Medicii prescriu o astfel de terapie şi pacienţilor care au suferit deja un infract miocardic. Cercetări anterioare au arătat că tensiunea arterială ar putea fi influenţată de statine la pacienţii cu hipertensiune arterială. S-a demonstrat că statinele declanşează reacţii de formare a unor compuşi care determină întinderea vaselor de sînge, ceea ce a dus la o scădere cu 2,2 mm Hg a tensiunii sistolice şi cu 2.4 mm Hg a celei diastolice. Efectele pozitive în micşorarea HTA s-a constatat numai după şase luni de tratament cu statine.

Proprietati Natural statine forte 60cps :
Contribuie la reglarea echilibrului dintre cele doua mari tipuri de colesterol ( LDL/HDL).
Ajuta la normalizarea trigliceridelor din sange.
Stimuleaza circulatia sangvina si cresterea aportului de oxigen la nivelul tesuturilor prin participarea la fluidizarea sangelui.
Favorizeaza buna functionare a sistemului nervos si dezvoltarea functiilor cerebrale.
Actiune hipocolesterolemianta, hipolipemianta, antiagreganta plachetara, hipotensoare, antiinflamatoare si tonica asupra functiilor cerebrale.

Ingrediente Natural statine forte 60cps :
Fitosteroli din soia, Drojdie de Orez-rosu(Monascus purpureus), gelatina(capsule).

Mod de folosire Natural statine forte 60cps :
Pentru adulti doza recomandata este de 3 capsule pe zi, in timpul meselor. Doza maxima este de 5 capsule pe zi. Se administreaza in cure de cel putin 2 luni cu pauza de 20 de zile. Admnistrarea poate dura perioade mai indelungate, deoarece nu are efecte secundare si poate fi asociat cu tratamentul recomandat de medic.

PrezentareNatural statine forte 60cps :
60 capsule

Producator-Hypericum impex

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Natural statine forte 60cps”

Ați putea dori, de asemenea…