MYR MICRO -100 ml

17,00 lei

MYR MICRO – Ingrasamant lichid natural cu microelemente, fitostimulator si anticarential

Indicat in cloroze, necroze, caderea timpurie a fructelor, deformarea fructelor, probleme de legare a florilor, crestere greoaie, sensibilitate mai mare la agenti patogeni si la stress climatic, etc.

comenzi rapide= 0728970915,0234537346

Stoc epuizat

Descriere

MYR MICRO este un produs de ultima generatie pentru prevenire carentelor de microelemente ale plantelor, contribuind la dezvoltarea armonioasa a acestora. In plus plantele se dezvolta mai rapid, isi maresc capacitatea de rezistenta la boli si fac mai bine fata stresului.

Importanta microelementelor

Microelementele (Fier, Mangan, Zinc, Bor…) sunt fundamentale pentru dezvoltarea culturilor, deoarece fac metabolismul plantei mai activ, reduc sensibilitatea plantei la boli si variatii climatice sau de mediu. Microelementele sunt implicate, in toate procesele metabolice ale plantelor (formarea clorofilei, fotosinteza, inmugurire, inflorire, coacere, etc.), de existenta lor depinzand cantitatea si calitatea productiei.

Actiunea microelementelor

Deoarece microelementele sunt implicate in toate procesele fiziologice ale plantelor, deficienta lor determina un dezechilibru metabolic, cu repercursiuni serioase asupra dezvoltarii vegetative si a cantitatii productiei. In functie de marimea deficientei, pot apare diverse simptomatologii: cloroze, necroze, caderea timpurie a fructelor, deformarea fructelor, probleme de legare a florilor, crestere greoaie, sensibilitate mai mare la agenti patogeni si la stress climatic, etc.

MYR MICRO este un ingrasamant lichid, realizat  in mod adecvat pentru a preveni si trata microdeficientele, pentru a imbunatati dezvoltarea si calitatea productiei, asigurand cele mai importante microelemente printr-o aplicare foliara. Aceasta permite o economie mare de timp si bani. Eficienta sa deriva din faptul ca microelementele sunt combinate cu acidul gluconic si aminoacizii de origine vegetala. Compozitia speciala face microelementele usor asimilabile si transferabile in interiorul plantei.

MYR MICRO este absorbit usor de plante si datorita solubilitatii sale mari, ajuta plantele sa previna rapid stresul datorat dezechilibrul nutritional. Datorită actiunii substantelor humice continute respectiv  stimularea dezvoltarii radacinilor, efectul acestui produs este rapid si complet. Poate fi aplicat si   prin fertirigare.

MYR MICRO imbunatateste cresterea si colorarea fructelor, creste calitatea productiei si rezistenta la variati de temperatura.

Mod de utilizare.

MYR MICRO este un produs care poate fi aplicat foliar sau prinfertirigare (in apa pentru irigatii). In condiţii normale se recomandă utilizarea urmatoarelor cantitati:

Horticultura (tomate , ardei, vinete, etc…)
Se fac 2-3 aplicatii dupa transplantare sau la manifestarea carentei, la interval de 8-12 zile.  Cantitatile recomandate sunt: Fertirigare: 1,5-2 litri/hectar/aplicatie, Foliar:1- 1,5 litri/hectar/aplicatie.

Vie si pomi fructiferi
Se fac 2-3 aplicatii dupa prima faza de vegetatie sau la manifestarea carentei, la interval de 8-12 zile.  Cantitatile recomandate sunt: Fertirigare: 1,5-2 litri/hectar/aplicatie, Foliar:1- 1,5 litri/hectar/aplicatie.

Capsuni

Se fac 2-3 aplicatii dupa transplantare sau la manifestarea carentei, la interval de 8-12 zile.  Cantitatile recomandate sunt: Fertirigare: 1,5-2,5 litri/hectar/aplicatie, Foliar:1,5-2,0 litri/hectar/aplicatie.

Ambalare: 100ml

 MYR MICRO este un ingrasamant permis in agricultura organica conform EC REG. 834/2007.

Producator
Italpollina Link producator: website

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MYR MICRO -100 ml”

Ați putea dori, de asemenea…