Mega qProtect, Calivita

187,00 lei

Descriere

Mega qProtect, Calivita

Mega qProtect, 90 tablete, Calivita
Produsul Mega qProtect conţine o megadoză de antioxidanţi care acţionează benefic asupra pereţilor vasculari, îmbunătăţind circulaţia sângelui, în special la nivelul vaselor mici. Mixul de vitamine, oligoelemente, aminoacizi şi extracte din plante energizează şi oferă suport funcţiilor cardiace şi cerebrale. În plus, sănătatea ochilor este protejată de fructele de afine şi de beta carotenul din compoziţie.
Despre Produsul Mega qProtect

V-ar plăcea să trăiţi la fel de mult ca cel mai bătrân arbore din lume?

Nu vă putem garanta acest lucru, dar cu siguranţă ne putem proteja de efectele nocive ale mediului înconjurător şi de boli la fel de bine ca arborele Ginkgo. Şi cine altcineva ne-ar putea ajuta decât arborele însuşi, mai exact extractul din frunzele sale, care are nenumărate efecte benefice asupra sănătăţii.
Vitaminele, oligoelementele, aminoacizii şi alte extracte de plante cu proprietăţi antioxidante din compoziţia produsului potenţează efectul benefic al extractului din Ginkgo.
Mega qProtect contine Gonkgo Biloba, Ginkgo Biloba e una din cele mai vechi specii de copaci din lume. Acest copac este considerat o fosilă vie, deoarece există dovezi că ar avea o vechime de 200 milioane de ani, de pe vremea dinozaurilor.Frunzele şi seminţele acestuia reprezentau una din materiile prime ale medicinei chinezeşti antice, fiind folosite pentru tratarea afecţiunilor cum ar fi astmul, bolile respiratorii, bronşita, circulaţia sanguină deficitară şi pentru creşterea fluxului sanguin cerebral.
Medicina modernă a confirmat ceea ce medicina chineză ştia de sute de ani: Ginkgo are o largă gamă de efecte benefice asupra sănătăţii. Astăzi, extractul obţinut din Ginkgo biloba intră în compoziţia a numeroase suplimente alimentare larg folosite.
Doar în Germania, anual se prescriu peste cinci milioane de reţete pentru produse cu Ginkgo. Cei care s-au ocupat cu studiul acestei plante au evidenţiat, în primul rând, puternica sa acţiune antioxidativă, care se datorează conţinutului ridicat de flavonoide.Efectele extractului de Ginkgo Biloba îmbunătăţeşte memoria şi alte funcţii ale creierului, are un efect antidepresiv şi este benefic persoa­nelor care suferă de migrene. Reduce simptomele astmului, alergiei, bolii Alzheimer, precum şi ale bolilor cardiovasculare.
Are efect anticoagulant, împiedicând apariţia trombusurilor. Normalizează tensiunea arterială. Utilizarea sa este indicată în caz de: afecţiuni ale rinichilor sau ficatului, diferite inflamaţii, impotenţă, acufenă (ţiuit în urechi), deteriorarea auzului şi a văzului datorate vârstei, ameţeală şi hemoroizi.
Facilitează metabolizarea glucozei, deci este benefic pentru diabetici. Având în vedere că ajută la normalizarea circulaţiei sanguine, utilizarea acestei plante duce la scăderea neplăceri lor legate de înaintarea în vârstă şi la creşterea capacităţii de muncă. Ajută la vindecarea rănilor.
Cercetari asupra plantei Ginkgo Biloba
Cercetătoarea europeană care a studiat efectele benefice ale acestei plante, Amanda McQuade, a efectuat o serie de experimente pe pacienţii cu dereglări mentale apărute ca o consecinţă a îmbătrânirii.Consumul de Ginkgo Biloba, timp de opt săptămâni, a dus la îmbunătăţirea semnificativă a stării subiecţilor, fără a se înregistra efecte secundare sau dependenţă. La pacienţii mai tineri, chiar şi o doză scăzută de Ginkgo biloba a avut ca rezultat îmbunătăţirea memoriei, fără nici un fel de efect secundar.
În ultimul timp au început să fie studiate efectele acestei plante pentru tratarea unui anumit tip de impotenţă.
Sikora, Sohn & Deutz au studiat 60 de pacienţi care sufereau de impotenţă cauzată de reducerea fluxului de sânge arterial din penis. Acestora leau fost administrate 60 mg de extract de Ginkgo, timp de şase luni (The Journal of Urology, 1989). La sfârşitul perioadei respective, 50% dintre pacienţi au reuşit din nou să aibă erecţie, iar la 45% dintre aceştia s-a înregistrat îmbunătăţirea semnificativă a vascularizaţiei penisului.
Mega qProtect contine si alti Antioxidanti Puternici
Mega qProtect pentru Varstnici Vitamina C fortifică sistemul imunitar, măreşte producţia de interferon, protejează împotriva stresului şi a substanţelor cancerigene şi scade nivelul de colesterol din sânge. În urma unor teste efectuate in Canada pe un lot de pacienţi care au luat vitamina C şi E În doze mari, s-a constatat o reducere cu 50% a îmbolnăvirilor de cataractă.
Cercetătorii americani afirmă că jumătate din operaţiile de cataractă nu şi-ar mai avea rostul dacă ne­am proteja ochii consumând sistematic şi În doze mari vita­minele mai sus amintite.
Vitamina E nu permite oxidarea vitaminei A, care Îşi va exercita astfel acţiunea un timp mai îndelungat. Având proprietăţi vasodilatatoare şi antiagregante, vitamina E protejează inima şi, după operaţiile pe cord, accelerează vindecarea. Impreună cu vitamina A, protejează plămânii impotriva depunerilor de toxine.
Prin efectul său diuretic, scade tensiunea arterială. Măreşte potenţa sexuală, întăreşte sistemul imunitar, nu permite oxidarea lipidelor şi lezarea membranelor celulare şi ameliorează boala Parkinson, întârziind apariţia simptomelor (tremurături, akinezie, pierderea echilibrului).
Beta-Carotenul, adică provitamina A, se transformă în vitamina A în ficat şi în aparatul digestiv, în funcţie de necesităţile organismului.Vitamina A are efecte favorabi le în cazul bolilor de ochi, protejează căile respiratorii de infecţii, menţine troficitatea pielii, părului, danturii şi a gingiilor. Numeroase studii efectuate de cercetătorii americani au demonstrat că, în cazul bărbaţilor care au consumat beta­caroten, riscul apariţiei tulburărilor cardiace şi a cancerului de prostată s-a redus la jumătate. Norvegienii şi japonezii, consumatori de beta-caroten în cantităţi însemnate, prezintă un risc foarte scăzut de apariţie a cancerului pulmonar, esofagian, al intestinelor, de prostată, col uterin şi mamar.
Seleniul, la fel ca vitamina E, împiedică sau încetineşte îmbătrânirea celulelor. Administrate împreună acţionează mai eficient decât separat (sinergism). Seleniul neutralizează unele substanţe cancerigene. Ameliorează bufeurile femeilor ajunse la menopauză. Bărbaţii necesită cantităţi mai mari de seleniu, intrucât o mare parte se acumulează în testicule şi se elimină odată cu sperma.
Extractul de Ceai Verde este un antioxidant puternic. Polifenolii din compoziţie împiedică acţiunea noci­vă a radicalilor liberi asupra celulelor. Consumul de ceai verde reglează tensiunea arterială crescută, scade nivelul glicemiei. Acţionează eficient împotriva anumitor bacterii şi virusuri; de asemenea, poate preveni unele afecţiuni ale cavităţii bucale sau ale danturii.Pentru vârstnici, locuitorii marilor oraşe sau sportivi, consumul de antioxidanţi reprezintă o adevărată binecuvântare, protejândule organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi. Dar antioxidanţii sunt indicaţi tuturor persoanelor, de orice vârstă, deoarece apără organismul de razele UV tot mai nocive, de aerul poluat, de conservanţii şi coloranţii din alimente şi de stresul tot mai accentuat.

Recomandari Mega q Protect :

Accident vascular – preventiv, Accident vasc – trat de la a 21-a zi
Acufene,Adolescent (14-18 ani) – preventiv
Adult (18-50 ani) – preventive, Afectiuni cardiac,Alergie,Antioxidant,Antiseptic pulmonar
Aparat cardiovascular,Aparat respirator,Apetit sexual (crestere),Ateriopatie obliterana
Atentie,Ateroscleroza maculara (la ochi),Avort – prevenire
Boala Alzheimer,Boala Bilebrand,Calmant pentru dureri
Cardiopatie ischemica,Cataracta,Carcei,Circulatie sanguina (imbunatatire),Comotie cerebrala (prevenire),Degeraturi,Exoftalmie,Fertilitate,Guta,Hemoroizi,Hipertensiune arteriala
Hipertiroidie,Hipotiroidie,Impotent infarct miocardic (prevenire)
Insuficienta cardiac,Inteligenta (ridicare coeficient),Intoxicatie cu gaze esap. si fum
Memorie (imbunatatire),Menstrautii neregulate,Migrene,Oboseala
Persoana in varsta – preventive,Picioare reci,Plagi (vindecare)
Polineuropatii,Pre si postoperator,Rinita alergica
Spondiloza,Senilitate (tratament)
Trombofeblita,Ulcer varicose,Varice,Vasodilatator
Vedere (tulburari)

Mod de aministrare Mega q Protect : 2-4 tablete pe zi , dupa mese sau in functie de recomandari.

Compozitie:
Vitamina C(din ascorbat de calciu şi ascorbil 6-palmitat) 100mg
L-cisteină 50mg
Vitamina E 10mg
L-glutation 10mg
Extract de Ginkgo Biloba
(24% flavonoglicozide standard) 10mg
Extract de ceai verde 7.5mg
(20% polifenoli)
Beta-caroten 5000mcg
Coenzima Q10 5mg
Zinc (citrat) 4mg
Complex licopenic 2,5mg
Extract de afine (25% antocianine) 2,5mg
Mangan (gluconat) 1mg
Retinol 750mcg
Acid alfalipoic 50mcg
Seleniu (L-selenometionină)25 mcg

Alte Ingrediente: Colorant – carbonat de calciu; stabilizator – celuloză microcristalină; agent de afânare – croscarmeloză sodică; antiaglomeranţi – acid stearic, dioxid de siliciu, stearat de magneziu; agent de glazurare – glazură farmaceutică, talc……………q.s.
Disclaimer: produsul nu substituie o alimentatie corecta si un regim de viata sanatos si echilibrat! Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.

S-ar putea să-ți placă și…